Ahmet karacalar'a bacak estetiği yaptırmayı düşünenler buraya lütfen !!

Merhaba,bundan sonra bu topikte olacagim :))Ahmet beyin isminin soylenmesini haettigini dusunuyorum.o para hirsi olan biri degil herzaman emeginin karsiligini alacaktir bence.

palmadora hosgeldin. cok sevindim dondugune. ama oteki topikte de yaz lutfen. senin tecrubelerine ihtiyac var. sizler gittiginizden beri topik bombos. tekbenmiyim ve bloomma donduler. sizler de donun. yeni fotonu bekliyorum. sen dıslardan yag aldırdın. benim de en buyuk sorunum o..bu yuzden senin durumun benim icin cok onemli..

Merhaba,beni burda takip etmek zor degil diger topik de polemiklere girmek istemiyorum.bacaklarimi soruyorsun ben hala cok memnunum resim ekliycem tabiki ama simdi degil.blomma bacaklarimi canli canli inceledi ona sorabilirsin canim :))

Fikirdelisi simdi tesaduf gordum bacaklarini bayildimm.daha ne istiyorsun anlamadim yanlarin gayet normal benimde farkli degil ki yanlarim.

Bu topikte olmamin ikinci bir nedeni yeni katilan arkadaslar doktorumu merak ediyor ve ozel msj yazamiyor bence cok ugrasmadan ogrensinler.

Bu topikte olmamin ikinci bir nedeni yeni katilan arkadaslar doktorumu merak ediyor ve ozel msj yazamiyor bence cok ugrasmadan ogrensinler.

bana kalırsa diğer topiktede dr ismi yazılmasın konusu kalksın sitede böyle bir yasak yok zaten heryerde herkes dr unun ismini yazıyor yazılmıyor olsada zaten sorup ögreniliyor tamam bazı dr lar buralarda yazılanları takip ediyor artık bunu hepimiz anladık ama ben söyle düşünüyorum eger bir dr burayı takip ederek fiyat artırıyor ise zaten o dr u direk tercih listesinden çıkarmak lazım birde buradaki baslık bacak estetiği yaptırmak isteyenler diye açılmış Ahmet Bey sadece bacak yapmıyor ki bence hem operasyon yaptıranlar hemde yaptıracak olanların yazabilecegi bir başlık altında yazılmalı mesela ben büyük olasılıkla bacakda yaptıracagım ama diğer topiğe yada buraya yazdıgım tecrübeler konu başlıkları itibariyle arada kaynayacak yani hem lipo hem karın germe hem yağ enjekte hemde sonrasında memnuniyete göre yaptırmayı düşündüğüm diğer işlemleri varsayarak yazıyorum mesela tekbenmiyim blomma ve ellam ın benden önce yaptırdıgı operasyonlar ve memnuniyetlerı benim kafamdaki soruları sildi eger onlar olumsuz sonuç alsalardı açıkca yazıyıorum bu beni çok tedirgin edecekti o yüzden Ahmet Bey in hastalarının tek başlık altında toplanması ama bu başlıgın dr un yaptıgı tüm işlemleri kapsaması herkese daha faydalı olur görüşündeyim

Mesela cogunlugumuz bacak estetigi olduk ve Ahmet bey bu konuda biliyoruz ki cok tecrubeli ama diger operasyonlarda dedigin gibi kayniyor tecrubesi mesela purplecity ayni anda burun ve bacak yaptirdi ve burnu cok dogal olmustu bu kaynadi iste.soyle olabilir mi?ahmet karacalara bacak, burun,lipo, karin germe,genclestirme ,kepce kulak ve diger islemleri yaptiranlar hepimiz bu baslikdayiz.

Arkadaslar bacak dolgusu topigi cok tiklanan bir topik orada da paylasmayi devam ettirmek gerek cunku bircok arkadasimiz sadece Ahmet beye ameliyat olacak diye bir durum soz konusu degil ve olmayan arkadaslarda var destege devam orda da.

olabilir tabi biran düşününce aklıma birşey gelmedi ama düşüneyim aklıma birşey gelirse yazacagım fikri olan yazsın karar verelim sonra

Biraz kendimden bahsedeyim,nisan ayinda operasyon oldum gectigimiz zaman icinde bacaklarimda hicbir degisiklik olmadi:))hep elbise ve etek giyiyorum.yaglarim ne kadar eridi acaba diye dusunmek istemiyorum cunku erime olduysa bile hala beni goruntu cok mutlu ediyor ve bacaklarimi cok begeniyorum.daha ameliyat olmadan erir dusuncesine saplanmayin sakin cunku Ahmet bey bacagi o kadar guzel sekillendiriyor ki erime olsa bile eskiyle mukayese bile edilemez.Ben kendisine hep guvendim bulundugu mevkiyi o kadar icine sindirmis biri ki yuzunde ki o guzel ifade hicbir durumda degismiyor,hep yaptigi isin arkasinda olmasi insana guven veriyor.Sanki icimizden biri gibi her durumda (iyi veya kotu )anlayisli ve yakin.

Son düzenleme:
telefonlaştığım arkadaşlarım whats app artık ücretsiz .özellikle blomma ve tekbenmiyim telefonlarınıza yüklerseniz ücretsiz yurtdışı msj yazabilirsiniz birbirinize.

SSOIL acaba sen ahmet karacalar'a karın germe ameliyatı oldum diye mi bir başlık açsan ? hala karar veremedim.
Ben henuz operasyonumu yaptirmadim 1ay sonra oyle acarim insallah ama benim dedigim herseyi iceren bir konu olsun mesela Ahmet Karacalar a operasyon yaptiranlar ve tecrubeleri olsun ilk sayfayada kim ne yaptirdi yazilsin takip eden okurken tek tek kim ne yapti sayfalari aramak zorunda kalmasin gibi bir fikir var kafamda

Birde ben 2 hafta sonra tatile cikacagim gelincede operasyon konuyla cok ilgilenemeyebilirim sen ac bence :)

Ahmet Bey e rica edelim en cok sorulan sorulari toparlayalim cevaplasin onuda ekle ilk sayfaya cok soru olusuyor zaten az cok gelen sorularda belli gecen gun benim sorulara 2 saat
gecmeden cevap geldi 2 gun bekler catlarim diye dusunmustum

Arkadaslar Ahmet bey yeni yurtdisindan gelmis,bacak ve genclestirme de kok hucre basarisini artirmak icin yeni uygulamalar yapilmaya baslanmis kendiside bu yontemleri uygulamaya gecirmis. Yeni operasyon olacak arkadaslar cok sansli bence yaglari az olsada kok hucrelerin tutunma ihtimali daha yuksek olacak.

evet.hatta bana bahsettiği dediğim yöntemin kendi facebook sayfasında videosunu paylaşmış.kan ile yağın karışımı..nasıl yapıldığını gösteriyor.hücrelerin tutunma yüzdesini kesinlikle artırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…