Bu topikte olmamin ikinci bir nedeni yeni katilan arkadaslar doktorumu merak ediyor ve ozel msj yazamiyor bence cok ugrasmadan ogrensinler.
olabilir tabi biran düşününce aklıma birşey gelmedi ama düşüneyim aklıma birşey gelirse yazacagım fikri olan yazsın karar verelim sonraMesela cogunlugumuz bacak estetigi olduk ve Ahmet bey bu konuda biliyoruz ki cok tecrubeli ama diger operasyonlarda dedigin gibi kayniyor tecrubesi mesela purplecity ayni anda burun ve bacak yaptirdi ve burnu cok dogal olmustu bu kaynadi iste.soyle olabilir mi?ahmet karacalara bacak, burun,lipo, karin germe,genclestirme ,kepce kulak ve diger islemleri yaptiranlar hepimiz bu baslikdayiz.
Fikirdelisi simdi tesaduf gordum bacaklarini bayildimm.daha ne istiyorsun anlamadim yanlarin gayet normal benimde farkli degil ki yanlarim.
Ben henuz operasyonumu yaptirmadim 1ay sonra oyle acarim insallah ama benim dedigim herseyi iceren bir konu olsun mesela Ahmet Karacalar a operasyon yaptiranlar ve tecrubeleri olsun ilk sayfayada kim ne yaptirdi yazilsin takip eden okurken tek tek kim ne yapti sayfalari aramak zorunda kalmasin gibi bir fikir var kafamdaSSOIL acaba sen ahmet karacalar'a karın germe ameliyatı oldum diye mi bir başlık açsan ? hala karar veremedim.
Birde ben 2 hafta sonra tatile cikacagim gelincede operasyon konuyla cok ilgilenemeyebilirim sen ac bence :)
Arkadaslar Ahmet bey yeni yurtdisindan gelmis,bacak ve genclestirme de kok hucre basarisini artirmak icin yeni uygulamalar yapilmaya baslanmis kendiside bu yontemleri uygulamaya gecirmis. Yeni operasyon olacak arkadaslar cok sansli bence yaglari az olsada kok hucrelerin tutunma ihtimali daha yuksek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?