Aiesec yapmış erkek

araştırıyoruz sorguluyoruz mutlaka bir yerden açık veriyor dandik adamsa. illa ilişki olarak demiyorum şimdi bu adam ya oradan aids neyin kaptıysa nerden bilelim gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?
Yalnız yurtdışında ilişki yaşamak bir tabu olmadığı için ordaki insanlar korunma yöntemleri konusunda daha tecrübeliler. Asıl burda ilişki yaşamaya öcü gözüyle bakıldığından saçma sapan yerlere gidip de ilişki yaşayandan kork.
Hem ben ve pek çok arkadaşım bu tür programlarla yurtdışına gittik, lütfen yaftalamayın herkesi. Yurtdışı=seks değil.
Ordaki kızlar da açmışlar kollarını Türk erkeği gelsin diye beklemiyor ayrıca.

Bu başlığı her gördüğümde “doktora yapmış erkek”

Böyle bir tamlamayla tamamlamak istiyorum.

Yahu sizin aiesec dediğiniz okulda olan bir kulüp yani. Abartacak ne var bunda?

Degdirmek kelimesinj gordukce beni bi gulme aliyo
kuaförlerin müşterilerine değdirmesine gözümüz alıştıydı da bilmiyom buna kaç günde alışkanlık yaparız bensibelim var olduğu sürece değdirmeye hazırlıklı olun malum o sibel(kimse kusura bakması başkalarını tenzih ederimde bu üye sayesinde sibel ismine ifrit olmaya başladım)

Aşağıdaki mesajlarından sanırım.
yok başka bir konuda rahatsızlandığı için işten çıkan kıza koca parası yemek hoşuna gidecek tabi yazdı kızda ben bekarım sen ne diyorsun dedi ardından o zaman zengin koca bekleyecen mi patlatacan mı böyle akıl gerisi cevaplar patlatınca banlanması kaçınılmaz oldu kadın evlilik müessesesine tepki olarak var olmuş,sadece evliliğe de değil kimse bu kadına tahammül edemeyince çevresinde ki herkesin başta kardeşinin yalnızlığa mahkum kalmasını istiyor arzu ediyor biri kardeşinin hayatına girecek diye aklı çıkıyor kıskançlığa 2014 yorumu getirdi arkadaş..

iki tokatla sümük gibi duvara yapıştırırım vallahi, o sibelmiş peh

çok haksızsın hem de o ne demek ya insanlar eğitim almak, kariyer yaparken kendilerine avantaj sağlasın diye senin hayra alamet dediğin kuruma deli gibi başvurulrda bulunuyor ve öyle hemen herkes de gidemiyor.. benim arkadaşım da gitti, gayet düzgün stajını yaptı bitirdi geldi, iyi bir bankada iyi bir görevde çalışıyor ve gayet de düzgün biriyle evlilik hazırlığında.. yaa çok negatif bi kadınsın sen, ya da kardeşini kıskanıyosun bilemedim ben artık..

Konu sahibesi banı açılır açılmaz banlandığı için hangi konu veya mesajdan banlandığını çözmek zor oluyor malum Teşekkürler bilgilendirme için

Bence senin kardeşinin hayatına girecek erkeklerle derdin var kıskanıyorsun
Burda böyle konular açıp sana destek çıkan birilerini bulup içini ferahlatmaya çalışıyorsun

Coban dediniz, simdi Aysun Kayaci gelecek.
Ben çobanların temizliğinden saflığından bahsetmeye çalıştım asla basite indirgemek için söylemedim yanlış anlaşılmasın.. Zaten basite indirgemek imkansız çunku onların yaptığını kolay kolay kimse yapamaz zaten.. Buyuk insanlar saflar temizler.

CİDDEN ÇOK SAÇMA BİR DÜŞÜNCE
iyide dönüp bir derler insana
sa na ne

Ulen ya! Almışlar kızı ona buna gösterip seç beğen al yapıyorlar böyle iş mi kaldı? Hani aşk? Hani mutluluk? Belki kardeşin de birileriyle oldu? Birileriyle olmak korkulacak bir şey mi? Çocuk korksun, evlenirse çekeceği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…