- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Konu sahibi banı yemiş gelemezkonu sahibi gelse de accık aksiyon olsa
Yurt dışı staj programıO değil de konu başlığında bahsi geçen şeyin anlamını merak ettiği için konuya balıklama atlayan sadece ben miyim?
Soruma da cevap alamadım üstelik konudan. Bir de, ne ilgisi var ki anlatılanlarla aiesec ne ise onun... Kafamda deli sorular...
Müteşekkirim.Yurt dışı staj programı
Yemin ederim gece gece sesli güldüm:)Kiz hatirlamiyon mu? Erkeklerden , bas ortulu kadinlardan bir de ev hanimlarindan nefret ediyor.
Sadece kendi kardesiyle ugrassa yine iyi, bizim kocalara dadandi gecen. Tutturmus kocanizin numarasini verin diye.Bir sey deneyecekmis. Simdi Sibel'e numarayi versen ertesi gun zincirli testereyle evin onunde biter.Bir koca kolay bulunmuyor bu devirde, olana sahip cikacan.
araştırıyoruz sorguluyoruz mutlaka bir yerden açık veriyor dandik adamsa. illa ilişki olarak demiyorum şimdi bu adam ya oradan aids neyin kaptıysa nerden bilelim gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?
universit okuyup da o ortamlara girmeyen, o ilişkileri yaşamayan bir erkek bulabilir miyiz tartışılır. Kardeşiniz mutlu, çocuk da iyi eğitimli daha ne. Madem alkol ortam falan anlamayan birini istiyorsunuz gidin bir köyden çoban alın..merhaba arkadaşlar,
Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?
kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..
haksızmıyım ama?
Kac yasinda bu cocuk?
zipzip niye sadece yaş soruyorsun yaaa ???
Ben anlamam arkadaşlar gidip yurtdışılarında partilerde sürtmüş adama kardeşimi yakıştıramam o evde kalması bile sıkıntı değmiştir bir yerleri falan aman aman sıkışık evler zaten bizim istanbuldaki stajyer evinden biliyorum.
ortamı görmeyen anlayamaz derken artık sizin sağlam bir pabuç olmadığınız varsayımını lonk diye ortaya çıkardım vay arkadaş travesti dostlar aisec ortamlarında olmalar bit kadar evde değdirenleri görmek bana hiç normal gelmedi..kardeşinin sağda solda yalpalamasını görmek için ağzının suyunu akıtarak bekliyor gibisin..amacın ne hala çözemedim sen yemişin bütün haltları birde o kadar pisliğin üstüne evlenip boşanmışın bırakta kız da kendi doğrularını bulsun..senin bulduklarına doğru denilirse..yurtdışı meselesi değil aiesecin ortam meselesi bu o ortamı görmeyenler anlamaz.
çobanları niye bu kadar basite aldın ki en azından şahsiyeteri var kimsenin geleceğine çomak sokmuyorlar ve gerçek bire insanlaruniversit okuyup da o ortamlara girmeyen, o ilişkileri yaşamayan bir erkek bulabilir miyiz tartışılır. Kardeşiniz mutlu, çocuk da iyi eğitimli daha ne. Madem alkol ortam falan anlamayan birini istiyorsunuz gidin bir köyden çoban alın..
zipzip niye sadece yaş soruyorsun yaaa ???
bu zipzipi görünce benim konuya olan ilgim alakam dağılıyorZipzip görev edinmiş bence :) bir konuda yaş kaç canım tarzında soru gormezsem garipsiyorum :) ama bana sevimli geliyor
Aisec cok sacmasapan bi kurum ama bu cocugun kotu biri oldugunu gostermez ki.merhaba arkadaşlar,
Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?
kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..
haksızmıyım ama?
Basit olduklarından bahsetmedim ben okursan anlarsın, alkol karı kız ortamlarına girmemiş olmalarından dolayı onları tercih etmelerini söyledim.çobanları niye bu kadar basite aldın ki en azından şahsiyeteri var kimsenin geleceğine çomak sokmuyorlar ve gerçek bire insanlar
Basit olduklarından bahsetmedim ben okursan anlarsın, alkol karı kız ortamlarına girmemiş olmalarından dolayı onları tercih etmelerini söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?