- Konu Sahibi bensibelim2
-
hayır, yorumumda 'her' kelimesini kullanmadığım için genelleme yapmamış oluyorum eğer tekrar okursanız anlarsınızAlkol, kari kiz ortamlarina girmeyenler coban mi oluyor?
cümleyi tersten kurunca oluyor bak, çobanlar alkol karı kız ortamına girmemiş oluyor ya hani.Alkol, kari kiz ortamlarina girmeyenler coban mi oluyor?
Zipzip gozlerim seni ariyordu.yasi ni sormussun diye:)Kac yasinda bu cocuk?
kinaye yapmıştım algılayamamana üzüldüm..Basit olduklarından bahsetmedim ben okursan anlarsın, alkol karı kız ortamlarına girmemiş olmalarından dolayı onları tercih etmelerini söyledim.
kinayeni algıladım o yüzden ona cevap vermedim. Basit olduklarını söylediğimi soylemişsin, bunun öyle olmadığına açıklık getirdim.kinaye yapmıştım algılayamamana üzüldüm..
merhaba arkadaşlar,
Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?
kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..
haksızmıyım ama?
Konu sahibi diyor ki, aiesec bir swinger programidir.bu ne biçim bir konudur anlamadım
araştırıyoruz sorguluyoruz mutlaka bir yerden açık veriyor dandik adamsa. illa ilişki olarak demiyorum şimdi bu adam ya oradan aids neyin kaptıysa nerden bilelim gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?
yurtdışı meselesi değil aiesecin ortam meselesi bu o ortamı görmeyenler anlamaz.
Konu sahibi niçin banlandı?
Ben anlamam arkadaşlar gidip yurtdışılarında partilerde sürtmüş adama kardeşimi yakıştıramam o evde kalması bile sıkıntı değmiştir bir yerleri falan aman aman sıkışık evler zaten bizim istanbuldaki stajyer evinden biliyorum.
size çok değdirdiler herhalde biliyorsunuz tadını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?