- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Kac yasinda bu cocuk?
Yapma artik... baydın...
Türkiye de yasayip pis yerlere gidip ayni mikrobu kapan adam da var.. Demek ki tek kriter yurt dişina gitmiş olmak degilmisaraştırıyoruz sorguluyoruz mutlaka bir yerden açık veriyor dandik adamsa. illa ilişki olarak demiyorum şimdi bu adam ya oradan aids neyin kaptıysa nerden bilelim gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?
Yurt disi demek fuhus yuvasi mi demek ya biraz genis dusunun. Her millette ahlakli insanlar da var tam tersi de... aldatmak isteyen senin gozunun onunde de aldatir.
Benim arkadaslarim aisec'e lisede bile gittiler. Kaldi ki nasil bir ideal erkek belirlediniz kardesinize? Hangi abla kardesinin konustugu adamin aisec yapmasina dolayisiyla yurtdisinda cinsellik yasadigina kafa yorar? Kendi hayatiniz yok galiba?
Bu ne ya her konuda yaş kaç yaş kaç yaş kaç. Allah aşkına sürekli bu soruyu soracak ne yaşadın? Yaştan başka yorumu yok kadının yaKac yasinda bu cocuk?
gördüklerim bana yeter hanımefendi.
Aiesec’e takılıp da onun imkanlarıyla yurt dışına gittiysen son derece aktif, girişken, kolay çevre edinebilen bir karakteri var demektir.merhaba arkadaşlar,
Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?
kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..
haksızmıyım ama?
Ne gördünüz merak ettim, yurtdışında doğdum büyüdüm de...
nasıl bir adam olmalı ki kardeşinizle evlenebilsin?
kardeşinizin bulunamaz bir özelliği falan mı var,
rahat bırakın kızı
bende bu konuyu merak ediyorum. Bende yurtdisinda dogdum ve haylada yurtdisindayim. Burasida ayni Türkiye´de oldugu gibi. Isteyen istedigini yasar millet niye bu kadar takiyor baskalarinin gecmisine. Konu sahibinin kardesinin karsisina kim cikarsa ciksin konu sahibi takacak birsey bulur. Kimse 4-4lük degildir bunu anlamamis herhalde. Hayirlisini dilese ve kardesini rahat biraksa bi. Herkez kendi tecrübesini edinsin ya. Bu insan kardesinize laik degilse zaten biryerden cikar. FBI ajanlarindan farki yok konu sahibinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?