Aiesec yapmış erkek

Çok haksızsınız ve size laflar hazırlamaya bile üşendim.

Sibelim2'nin kardeşi, lütfen ablanı kafana takma umarım onun kaderini yaşamazsın, güvenemediklerini etrafında tutmayarak ve güvenilir insanlarla çevrili sakin, mutlu bir yaşamın olur. Kardeş bu atsan atılmıyor, satsan satılmıyor, o da böyle işte. Ne yapıyorsa sevdiğinden, kendi hatalarını tekrarlamaman için. Ablanın %100 emin olduklarını salla, 28 yaşındaysan çocuksun ona göre napalım, o da böyle büyümüş. Sevdiğin ve seni seven biriyle mutlu olursun umarım, olmassan da mutlu bir birey en az mutlu yuva kadar lazım hepimize, esenlikler dilerim.

Benim arkadaslarim aisec'e lisede bile gittiler. Yurtdisina cikmis erkek gorunce direkt yaftalamaniz komik bile degil trajikomik. Birileriyle yatmak icin yurtdisina gitmek gerekiyor sanki. Kaldi ki nasil bir ideal erkek belirlediniz kardesinize? Hangi abla kardesinin konustugu adamin aisec yapmasina dolayisiyla yurtdisinda cinsellik yasadigina kafa yorar? Kendi hayatiniz yok galiba?

araştırıyoruz sorguluyoruz mutlaka bir yerden açık veriyor dandik adamsa. illa ilişki olarak demiyorum şimdi bu adam ya oradan aids neyin kaptıysa nerden bilelim gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?
Türkiye de yasayip pis yerlere gidip ayni mikrobu kapan adam da var.. Demek ki tek kriter yurt dişina gitmiş olmak degilmis

Benim arkadaslarim aisec'e lisede bile gittiler. Kaldi ki nasil bir ideal erkek belirlediniz kardesinize? Hangi abla kardesinin konustugu adamin aisec yapmasina dolayisiyla yurtdisinda cinsellik yasadigina kafa yorar? Kendi hayatiniz yok galiba?

Bence de yok. İç huzuru olduğunu da sanmıyorum. Üzücü, lütfen konu sahibi kendine bunu yapma. Sende gençsin daha, kendinle ilgilen, etrafı boşver.

Hayatta bu tip şeylerle uğraşmaktan daha güzel aktiviteler var. Çalış, para kazan, yurt dışına git. Kendini yetiştir. Dünya senin çevrenden ve senin düşüncelerinden ibaret değil. 7 milyon farklı insan ve 7 milyon farklı dünya var.

Ne alakası var arkadaşım ya....
Bende gittim AIESEC programıyla yurt dışına hiç te öyle sizin sandığınız gibi bir durum yok abartiyorsunuz. Bende ablayim evet kardeşinizi düşünüyorsunuz ama bence çok abartiyorsunuz bi rahat bırakın her zaman siz ona göz kulak olamazsınız yaşamı kendi öğrensin. Siz evlenirken kendiniz mi seçtiniz başkası mi seçti

Eski AIESEC üyesiyim...defalarca yurtdışına çıktım gerek o oluşumla gerekse bireysel.

Çok haklısınız o kadar haklısınız ki...
Aman tanrım daha havaalanından iner inmez ağzımıza huniyle içki döküyor, sonra önümüze gelen erkeklerin üzerine çullanıyorduk size anlatamam. Tam bir fuhuş, pislik yuvası. Ben bunlarla da yetinmedim tabi hep daha fazlasını istedim, ot mu dersin hap mı dersin hohoooyt...ah özledim o ahlaksız günlerimi Siz kardeşinize en iyisi gün yüzü görmemiş , 5 vakit namazında , gözü kadın gözüne değmemiş birisini bulun

Konu sahibine yorumum da: kardeşin senin yüzünden evde kalacak. Biraz kendi hayatınla ilgilen. Kaç yaşında kız senin aklınla mı evlenecek? Ben burada boğuldum bu karışmalarından.Yazık kıza valla.

Aiesec’e takılıp da onun imkanlarıyla yurt dışına gittiysen son derece aktif, girişken, kolay çevre edinebilen bir karakteri var demektir.

Ancak ben kimi görsem bu kulübe takılı hep okulunu uzatmıştır. Ama buna rağmen çok başarılı işlere imza atmıştır. Yurt dışında staj yapmasıyla alkolü nasıl bağladın bilemeyeceğim ama ortam kurmak isteyen her yerde alasını yapar. Siz biraz daha tutucu bir ailesiniz galiba. Seçimler kişisel bir mevzu ama ailesi çok dindar olup da alkol havuzunda yüzenleri biliyorum. O yüzden bunlara çok takılı kalmayın. Dini tercihlerinizi yapabilirsiniz, ancak dediğim gibi bu kulüple alakası yok.

nasıl bir adam olmalı ki kardeşinizle evlenebilsin?

kardeşinizin bulunamaz bir özelliği falan mı var,

rahat bırakın kızı

Ne gördünüz merak ettim, yurtdışında doğdum büyüdüm de...

bende bu konuyu merak ediyorum. Bende yurtdisinda dogdum ve haylada yurtdisindayim. Burasida ayni Türkiye´de oldugu gibi. Isteyen istedigini yasar millet niye bu kadar takiyor baskalarinin gecmisine. Konu sahibinin kardesinin karsisina kim cikarsa ciksin konu sahibi takacak birsey bulur. Kimse 4-4lük degildir bunu anlamamis herhalde. Hayirlisini dilese ve kardesini rahat biraksa bi. Herkez kendi tecrübesini edinsin ya. Bu insan kardesinize laik degilse zaten biryerden cikar. FBI ajanlarindan farki yok konu sahibinin.

Ben anlamam arkadaşlar gidip yurtdışılarında partilerde sürtmüş adama kardeşimi yakıştıramam o evde kalması bile sıkıntı değmiştir bir yerleri falan aman aman sıkışık evler zaten bizim istanbuldaki stajyer evinden biliyorum.

yurtdışı meselesi değil aiesecin ortam meselesi bu o ortamı görmeyenler anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…