- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Aa de mi tesadufe bak , nasil da sen hakli cikmistin? Kim bilir bu seferkinin nerden sabikasi cikacak? Yarin gelirsin artik
'Kizlar kosun bu Aisecli oglan beyaz kadin ticareti yapiyormus' diye.
Kiz hatirlamiyon mu? Erkeklerden , bas ortulu kadinlardan bir de ev hanimlarindan nefret ediyor.aaaa milena bu iki konu aynı üyenin mi?
Böyle abla düşman başına . Tövbe yarabbim.
Kiz hatirlamiyon mu? Erkeklerden , bas ortulu kadinlardan bir de ev hanimlarindan nefret ediyor.
Sadece kendi kardesiyle ugrassa yine iyi, bizim kocalara dadandi gecen. Tutturmus kocanizin numarasini verin diye.Bir sey deneyecekmis. Simdi Sibel'e numarayi versen ertesi gun zincirli testereyle evin onunde biter.Bir koca kolay bulunmuyor bu devirde, olana sahip cikacan.
Kiz hatirlamiyon mu? Erkeklerden , bas ortulu kadinlardan bir de ev hanimlarindan nefret ediyor.
Sadece kendi kardesiyle ugrassa yine iyi, bizim kocalara dadandi gecen. Tutturmus kocanizin numarasini verin diye.Bir sey deneyecekmis. Simdi Sibel'e numarayi versen ertesi gun zincirli testereyle evin onunde biter.Bir koca kolay bulunmuyor bu devirde, olana sahip cikacan.
Kız oğlan kız kardeşim ne demek ya? Kardeşinin değerini böyle mi ölçüyorsun? Saçmalamaktan başka bir şey yaptığın yok.
Kiz ben kocama guveniyorum da sibel'e guvenmiyorum. Iz surer, dadanir kapimaHatırladım şimdi konularını okuyup glüyodum. Yazık ya buna. Ama kardeşine daha da yazık.
Ben veririm gönül rahatlığıyla. Sibele niye cevap atsın. Yapacak olsa telefonuna dadana kızla uğraşmaz canlısını bulur
aha işte özün sözü budur gel öpüjemSibel sen kardeşinle uğraşıp duracağı na kendine bi koca bulsana hacı ?
Bu ara hangi konuyu okusam yas soruluyor benide artık bi gülme tutuyoKac yasinda bu cocuk?
Kocayi bulmus, ama adamin tuvalete gittigi ortaya cikmis, hayalleri yikilmis Sibel'in de. S.cmayan koca istiyor bizimki.Sibel sen kardeşinle uğraşıp duracağı na kendine bi koca bulsana hacı ?
merhaba arkadaşlar,
Daha önce burda bi kkardesinionu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?
kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..
haksızmıyım ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?