- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi bensibelim2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nerden biliyorsunuz? Adamın yanında miydiniz?Ben anlamam arkadaşlar gidip yurtdışılarında partilerde sürtmüş adama kardeşimi yakıştıramam o evde kalması bile sıkıntı değmiştir bir yerleri falan aman aman sıkışık evler zaten bizim istanbuldaki stajyer evinden biliyorum.
yurtdışı meselesi değil aiesecin ortam meselesi bu o ortamı görmeyenler anlamaz.
Aklıma size de değdirdikleri geliyor sadece. Bu durumda siz de evlenilecek kapasitede değilsiniz kendi mantığınıza göre.Ben anlamam arkadaşlar gidip yurtdışılarında partilerde sürtmüş adama kardeşimi yakıştıramam o evde kalması bile sıkıntı değmiştir bir yerleri falan aman aman sıkışık evler zaten bizim istanbuldaki stajyer evinden biliyorum.
zipzip cok komiksin sen yaa her konuyu senin "yaş"sordugun yoruma kadar okuyorun :)Kac yasinda bu cocuk?
Aklıma size de değdirdikleri geliyor sadece. Bu durumda siz de evlenilecek kapasitede değilsiniz kendi mantığınıza göre.
Ya nerden biliyorsunuz? Adamın yanında miydiniz?
Iyi ki sizin gibi felaket tellalı bi ablam yok. Zulüm gibisiniz
Kendimden örnek vermedim, kurduğunuz cümleye yorum yaptım sadece.size çok değdirdiler herhalde biliyorsunuz tadını :)
merhaba arkadaşlar,
Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?
kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..
haksızmıyım ama?
Ayy ne olmus yani.Milletcek ne takigiz gecmise.
Turkiye'de ne zaman insanlar birbirinin gecmisine saygi duymayi ogrenecek?
Benim esim de ecnebi yani, kulturleri bizimkinden rahat, bir zarari olmadi bugune kadar.
Kardesin de kac yasinda?
Yanlis anlama da bende cok pasif, olgunlasmamis biri izlenimi uyandirdi.
Insan insani iliski kurarak, konusarak tanir.
Boyle uzaktan uzaga is basvurusus yapar gibi ozgecmisle tanimaz.:)
merhaba arkadaşlar,
Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?
kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..
haksızmıyım ama?
Abla kardes boylelerse demekKonu sahibinin de insan ilişkileri olgunlaşmamış ki.
Abla kardes boylelerse demek
Artik abla kardes birbirlerinin tursularini kurarlar.
Bu arada kiz kardesini paylasamiyor da olabilir sibel. Simdi kiz kendi yuvasini kursa, bu yalniz kalacak, kiz kardesi yaninda kalsin istiyor sanirim. Boyle boyle kizi pasif biri haline getirmis, kiz nefes almak icin bile ablasindan izin aliyor.
sonradan uyuşturucudan sabıkası olduğunu öğrendik o çok övülen şahsın.