• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiesec yapmış erkek

konu sahibinin kıskançlık ve hırstan gözü dönmüş, açık açık kardeşim kültürlü/tahsilli/görmüş geçirmiş bi adamla evlenecek diye çekemiyorum kendimi böyle bahaneler bularak kandırıyorum rahatsızlığım ne olabilir hangi doktoru tavsiye edersiniz deseydi keşke. Kardeşi olsam kendisinden nefret ederdim.

Aa de mi tesadufe bak , nasil da sen hakli cikmistin? Kim bilir bu seferkinin nerden sabikasi cikacak? Yarin gelirsin artik
'Kizlar kosun bu Aisecli oglan beyaz kadin ticareti yapiyormus :KK71::KK71::KK71:' diye.

aaaa milena bu iki konu aynı üyenin mi?

Böyle abla düşman başına . Tövbe yarabbim.

:KK70:

Kardesini bi rahat birak ya , bana bile gina geldi senin sorgulamandan..

ne yani iliskileri okfu diye kiz kardesinle ikiski olamazmi alla alla..

Bende yurt disinda okudum...senim hayal ettigin gibi butun ordaki insanlar seks partilerinde takilmiyor..sen fazla amerikan filmi izlemissin...hem olsada sanane yahu...abartmissin..gecmis gecmiste kalmisyir..

aaaa milena bu iki konu aynı üyenin mi?

Böyle abla düşman başına . Tövbe yarabbim.

:KK70:
Kiz hatirlamiyon mu? Erkeklerden , bas ortulu kadinlardan bir de ev hanimlarindan nefret ediyor.:KK53:
Sadece kendi kardesiyle ugrassa yine iyi, bizim kocalara dadandi gecen. Tutturmus kocanizin numarasini verin diye.Bir sey deneyecekmis. Simdi Sibel'e numarayi versen ertesi gun zincirli testereyle evin onunde biter.:KK17::KK17: Bir koca kolay bulunmuyor bu devirde, olana sahip cikacan.:KK76:

Kiz hatirlamiyon mu? Erkeklerden , bas ortulu kadinlardan bir de ev hanimlarindan nefret ediyor.:KK53:
Sadece kendi kardesiyle ugrassa yine iyi, bizim kocalara dadandi gecen. Tutturmus kocanizin numarasini verin diye.Bir sey deneyecekmis. Simdi Sibel'e numarayi versen ertesi gun zincirli testereyle evin onunde biter.:KK17::KK17: Bir koca kolay bulunmuyor bu devirde, olana sahip cikacan.:KK76:

Hatırladım şimdi konularını okuyup glüyodum. Yazık ya buna. Ama kardeşine daha da yazık. :KK70:

Ben veririm gönül rahatlığıyla. Sibele niye cevap atsın. Yapacak olsa telefonuna dadana kızla uğraşmaz canlısını bulur :KK70:

ya allah iyiliğini versin hahahahhahhahha :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kız oğlan kız kardeşim ne demek ya? Kardeşinin değerini böyle mi ölçüyorsun? Saçmalamaktan başka bir şey yaptığın yok.

Türbanlı kadınlardan nefret edeceğine önce kendi kafasındaki örtüyü kaldırsın.

Hatırladım şimdi konularını okuyup glüyodum. Yazık ya buna. Ama kardeşine daha da yazık. :KK70:

Ben veririm gönül rahatlığıyla. Sibele niye cevap atsın. Yapacak olsa telefonuna dadana kızla uğraşmaz canlısını bulur :KK70:
Kiz ben kocama guveniyorum da sibel'e guvenmiyorum. Iz surer, dadanir kapima:KK70: Yok zaten sibel kendisi mesaj atmayacakmis, eskort arkadasi varmis, o atacakmis. Nasil bir arkadas cevresi varsa artik.:KK53:

merhaba arkadaşlar,

Daha önce burda bi kkardesinionu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?

kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..

haksızmıyım ama?

kardesinin kismetlerine neden bu kadar cok karisiyorsun ki ?

Kardesin evlenme niyetindeyse akli basında bir insandir bırakta kendi evlenecegi insanı kendi seçsin...Eşini size göre seçecek degil.... Lütfen ablalıği zorda oldugu ,yardima ihtiyac duydugu zamanlar da yapin hayatına müdahale etmeyin....Siz esinizle evlenirken kardesinize mi sordunuz.... Bune ya kardeşinizin sizden çektigi....
Aiesec yapmis o mülaketları gecmis başarili bir bireyi seks düskunü yapmaniz entrasan...Sizinkafa yapınizı kardesinize kız oglan kız diye derken bile belli ediyorsunuz... Daha bir haftadır konuşdugu biri icin fazla evhamlisiniz.... Bu kimseyi kardesinize layik görmeme durumu altin da birsey aramaya başladım ... Kıskaniyormusunuz yoksa kardesinizin bulunmaz hint kumaşı mı? Kardesiniz kendi başına bir birey bırak kendi hayatina kendi yön versin...Ben eminim ki kardesiniz yanlıs bir evlilik yapsa ben demisdim diye başına kalkarsınız....

evet burda calistigi yerden sikayet eden bir bayana da sacma sapan bir laf etmisti. Ici kayniyor arkadasin, cevresindekilere sabir.

Back
X