• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiesec yapmış erkek

Arkadaş Türkiye sınırları dışını genelev zannediyor herhalde diyeceğim

Hayır arkadaş Türkiye sınırları dışında kalan her yeri genelev zannediyor bence. Gümrükten geçer geçmez hoop başlıyor eğlenceler alemler :KK70:
hayal gucu cok geniş allah zeval vermesin :KK53:

Kardeşin senin kısıtlamalarını dinlerse evlenemez,dinlememeli de zaten.Bir önceki konunuzda görücü usülü ve çok övülüyor diye eleştirdiğiniz bir damat adayı vardi,biz de çok abartiyorsunuz deyince adam uyuşturucu bağımlısı çıkmıştı.Bu adam da cia,fbi ajanı falan çıkar artık ya da rus bir hamile sevgilisi ortaya çıkar..

Ben anlamam arkadaşlar gidip yurtdışılarında partilerde sürtmüş adama kardeşimi yakıştıramam o evde kalması bile sıkıntı değmiştir bir yerleri falan aman aman sıkışık evler zaten bizim istanbuldaki stajyer evinden biliyorum.
Kardeşlerim için bir kez daha şükrettim valla. At gözlüklerini çıkar dünyaya daha geniş açıdan bakmaya çalış bu kadar basit düşünme

Boyle takintilarla kendi kendinizi yaksaniz eyvallah da, bir de baskalarinin hayatina burnunuzu sokmuyor musunuz?! 27 yasina gelmis koskoca kizdan ve onun potansiyel sevgilisinden size ne ya? Sizin elinize adamin temiz belgesini mi versinler? Kendi isinize bakin biraz, ugrasmayin elalemle.

Kardesinin hic iliskisi olmadığını,bekar olduğunu kız oğlan kız tabiri ile belirten birisisiniz kardesinizle sizinle aynı zihniyetdeyse zaten o kadar egitimi almış,kendini gelistirmis biri size de kardesinizede uymaz ne yazik ki....Bana görekız oglan ķız cümlesini anca cahil insanlar kurabilir.... Ne kadar itici bir benzetme o....
Şunu da anlamadım siz kardeşinizi neden sürekli evlendirme derdindesiniz....

Bi de şu var. Bu elin gevurları! sadece eğlence derdinde ama ne hikmetse, bilimde, teknolojide, tıpta, ilimde ve refah anlamında her açıdan bizden bin kat daha ilerideler. Kullandığım bilgisayar, internet, evindeki elektrik, telefon, her şey onların eseri farkındasın dimi? Neden bu kadar beğenmediğin toplumların icatlarını kullanıyorsun?

Artık bu konu kapansın.Çünkü konu sahibinin troll olduğu anlaşıldı.....

kendinize itiraf edinki kardesinizi kiskaniyosnz.ayrica yapan erkek burdada yapar illa yurtdisinda staj gordu yapmistir diye biseyyok.aids bu ne ya benim arkadaslarim var yurtdisinda calisan onlarda aidslidir ozaman yaklasmayalim.bukadar irdelici olmak kusura bakma ama cok itici.insallah bu huyundan vazgecersin yada tedavi ol bence.nacizane kk uye tavsiyesi.

Çok saçma düşündükleriniz , ben de öyle bir programa gittim ne alkol içtim ne biriyle yakınlaştım, eşimin ailesi bana bu sebeple önyargıyla yaklaşsaydı baya şaşırırdım ama onlar sağduyulu insanlardı çok şükür.

Back
X