• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile apartmanı pişmanlıktır

İki senedir aile apartmanıdayim. Kayınvalide ve elti birlikteyiz.
Eltim en başından beri beni sevmiyor, bana ne yapıldıysa kıskandı kavga çıktı kuslukler oldu. Bı şekilde barisildi. Ramazanda bir araya gelinip yemekler yenir o kadar. Normalde gidip gelmem çünkü hep laf sokar, beni kucumsemeye çalışır.
Kv desen daha beter onlada kavgalar oldu uzun uzadıya hic girmicem.
Ben en başından beri çok saf takıldım.hem böyle bı çevrede büyümedim mahalle kültürüm yok.ailem kavga kaos ortamında bulunmaz hiç çevremde öyle insanlar olmadı. Kavga nasi edilir bilmem. Hemde eşimi çok seviyorum çok iydir. İyi anlaşıyoruz. Onunla evleniyorum diye ayaklarım yerden kesiliyordu hiç düşünmedim aile apartmnnda yapamam diye.
Bu akşam yan daireden kvnin evinde bagris cigrislar duydum sesleri benim bı odaya geliyor sadece. Elti kaynana kaynım kavga ediyor. Çoğunu anlamasamda bazılarını ve benimle ilgili olanları anladım. Bana karşı kin ve fesatlık dolu. Ben şimdi bunları duydum duymamazliga veremiyorum dedikleri karşısında gerildim. Bir yanım yarın git ikisiylede yüzleş duyduklarının hesabını sor diyor bı yanım artık hiç muhattap olma diyor.
Aynı apartman aileler bir arada yaşamayı düşünen varsa kesin ve kesinlikle tavsiye değil kizlar aklınızı başınıza toplayın uzak durun.
Ben en başta bilsem evlenmezdim diyorum.bu eve gelmezdim yada kiraya çıkardım.
Şu an çıkamıyoruz iki tane kredi ödüyoruz. Bır senedir para biriktryoruz biraz peşinat biriktrip bir sene daha buraya katlanıp seneye bir kredi daha çekip taşınmayı düşünüyoruz başka türlü mümkün gözükmüyor. Sadece iç dökmek benimkisi. Bir gün inşallah kurtuldum diye buraya yazarım.
O kadar iyi anlıyorum ki o hatayı bende yaptım ve mutsuzum ev üstüne ev olmazmış ama biz tozpembe hayaller kurduk eşinizle evladimizla mutlu olurum dedim evlendim malesef şimdi hicby yyolunda girmiyo çocuğum ne cinsiyet partileri ne doğum günü ne sünnetini yaptım hicbsy yapamadım bir evladım daha olsun isterim ama onlarla yine evlat hakkında tartışmak istemediğim için çocuk dogurmuyorum o kadar aciz o kadar kötü bir durum ki

Yüzüme gülüyor sinsi elti arkamdan konuşuyor.
Beni istediklerinden beri takmış bana. Bir kere güler yüzünü samimiyetini görmedim hep laf soktu ben boşverdim. Ama benimde bı sabrım var susani aptal sanıyorlar. Doğum yaptım insan yedi kat yabancıya giderkenbi paket süt götürür eli kolu boş geldi. İstediğimden değil ama ayıp diye bişe var. Benim en ufak biseyimi abartir olmayan şeyler söyler kendi yaptığı ayıplar bini geçti. Kötü günümde hiç yanımda olmadj bundan sonrada hiç olmasin gerek yok. Mecburi durumlarda giderim ama suratına bakmam artık. Bu insandan her türlü kötülüğü beklerim ben
E yani bn eltimle arkadas gbiyim kardes gbiyim bole yapmasi ayip gercekten sesini cikar derim ben kmseye ezdirme kendini

O kadar iyi anlıyorum ki o hatayı bende yaptım ve mutsuzum ev üstüne ev olmazmış ama biz tozpembe hayaller kurduk eşinizle evladimizla mutlu olurum dedim evlendim malesef şimdi hicby yyolunda girmiyo çocuğum ne cinsiyet partileri ne doğum günü ne sünnetini yaptım hicbsy yapamadım bir evladım daha olsun isterim ama onlarla yine evlat hakkında tartışmak istemediğim için çocuk dogurmuyorum o kadar aciz o kadar kötü bir durum ki
Evt malesef öyle istediğinizi yapamiyorsunuz kırk kere düşünmek gerekiyor biseyi yapmadan önce.
Ben eşimle konuştum biraz borcumuz var bitince inşallah gideceğiz yoksa ruh sağlığım kalmayacak

E yani bn eltimle arkadas gbiyim kardes gbiyim bole yapmasi ayip gercekten sesini cikar derim ben kmseye ezdirme kendini
Bende öyle olacak sandım yüzüme gülerek hep laf soktu. Daha ilk başta bana alınan ne varsa kıskandı huzursuzluk çıkardı. Napabilirimki geçinmek istemeyen insanla geçinmeye çalışmak zor

Hesap sorup ta ardı ardı arkası yıllarca gelmeyecek ömür törpüsü kavgalar zincirinin bir halkası olmayın. Mesafenizi koruyun, uzak durun, eşinizle iyi olun ve bahsettiğiniz ödemeleriniz yoluna girince yeni masraflara ve borçlara yönelmeden hemen ev değiştirin. Hoppa

Esim benim tarafimda borclarimiz olmasa gidicez ama gidemiyoruz su an.
Elti benimle tabiatından beri cekemiyor. Her konuda bana ne yapildi ona yapıldı karşılaştırıyor. Ben üniv.me,unuyum onu bile kıskandı kendide başladı okumaya. Zaten sürekli laf sokarlar kv de de oda bunlar alışmış mahalle kültürüne. Çingeneler nasi kavga eder sonra göbek atar ya bunlarda bu kadar kavga ediyor sonra bakıyorum birlikte oturup hiç bişe olmamış gbi çay içerler. İçim almıyor artık bunlari.
Doğum yaptım gelmedi. Nedenini dun öğrendim kavgada. Üniv. Başlamış kendisi ben hayırlı olsun dememisim

Fesat mahluk ayy nefret ettim bu kadar ucuz hareketler acayip mide bulandırıcı

Allah yardımcınız olsun tez vakitte uzak bir yere taşının 🙏

Yasadiklarimiz o kadar benziyor ki aman allahim. Ama bendeki görümce versiyonu :) allah düsmanima bile vermesin böyle görümce... allahtan eşim kimin ne oldugunu biliyor. altli üstlü yasadik. Ama nasil yasamak... en son büyük bi kavga yasadik. Benim onunla ilk ve son kavgam oldu zaten. (Yanarim yanarim da onun seviyesine düstügüme yanarim.) bizi, eşimin emegi ile yaptigi evden kovduu :) bende eşime dedim kovuldugum yerde durmam ister benimle gel baska yerde yasayalim istersen kal ablaciginla mutluluklar. Zaten eşiminde canina minnet o da kurtulmak istiyordu, geldi benimle. Kücücük bi ev yaptik kendimize ohh misss. Görmüyorum duymuyorum artik. Huzurluyumm. Eşim simdi dönüp dönüp ablama dua et bizi kovdu da rahatladik diyor :) iyi ki esim ailesini taniyor da kimin ne oldugunu biliyor.

Yasadiklarimiz o kadar benziyor ki aman allahim. Ama bendeki görümce versiyonu :) allah düsmanima bile vermesin böyle görümce... allahtan eşim kimin ne oldugunu biliyor. altli üstlü yasadik. Ama nasil yasamak... en son büyük bi kavga yasadik. Benim onunla ilk ve son kavgam oldu zaten. (Yanarim yanarim da onun seviyesine düstügüme yanarim.) bizi, eşimin emegi ile yaptigi evden kovduu :) bende eşime dedim kovuldugum yerde durmam ister benimle gel baska yerde yasayalim istersen kal ablaciginla mutluluklar. Zaten eşiminde canina minnet o da kurtulmak istiyordu, geldi benimle. Kücücük bi ev yaptik kendimize ohh misss. Görmüyorum duymuyorum artik. Huzurluyumm. Eşim simdi dönüp dönüp ablama dua et bizi kovdu da rahatladik diyor :) iyi ki esim ailesini taniyor da kimin ne oldugunu biliyor.
Bu da çok önemli zaten eşinin yanında olması..
Çok şükür benimkide öyle düşünüyor artık bende bıktım bunlardan gidelim bir an önce diyor. Bu bile benim için çok iyi. İlk evlendgimizde kalırız beş on yıl diyordu neyseki gördü oda olanlari

Bu da çok önemli zaten eşinin yanında olması..
Çok şükür benimkide öyle düşünüyor artık bende bıktım bunlardan gidelim bir an önce diyor. Bu bile benim için çok iyi. İlk evlendgimizde kalırız beş on yıl diyordu neyseki gördü oda olanlari
Canim inan cok sansliyiz. Görmek istemeyen adam malesef görmüyor, görmezden geliyor. Kisinin ailesini tanimasi, onlarin neler yapabilecegini bilmesi, farkinda olmasi cok önemli. Neyseki bircok seye de sahit oldu. Kendi bile kendi evinde rahat etmiyordu. Rabbim kurtardi bizi cok sükür. Darisi tüm isteyenlere :)

Her zaman gurbette olduğum için şükrederim zaten ama böyle konuları görünce daha bir şükredesim geliyor. Ben insan sevmiyorum galiba sabrım da yok 1 lafı 1 hafta düşünür üzülürüm zaten bide böyle büyük sorunlar içinde kendimi düşünemiyorum. Allah kurtarsın diyeyim sizede. 🤦🏽

Aynı şeyleri yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hayırla selametle o binadan çıkarsınız. Bana da dua edin ne olur

Benim teyzem yaşadı aynı evde sonra aynı apartmanda halada karşılıklı oturuyorlar. Zorluğu oradan görüyorum anahtar var istediğinde giriyor birde ruh gibi kadın oturma odasındayken bir anda kapı açılıyor teyzemler alışmış ben korkuyorum gelince ahahaha
Valla alttan almak çözüm değilama seviyeye inmekte çözüm değil. Bunu bahane edip bir güzel duvar örüp araya sonra kaçmak için sebeplerden saymak en mantıklısı.

Kaynana var kaynana var benim dayımda anneannelerle yaşıyordu evlendiğinde aynı apartmanda değilde bir bahçe içi anneannem gitmezdi bile rahatsızlık vermesin diye annesinden çok daha iyi davrandı ve hala aynıdır yengem annem diye sever anneannemi ama benim babaannem mesela ayrı ülkede olduğumuz halde yetiyor yine de en güzeli olabildiğince uzak kokmadan bulasmadan yasamak

Benimde eltim var ama bgube kadar hiç kıskanclık vs yasamadık çokta severim hatta evlilik asamasında hep ben yardımcı oldum nişan alısverisi mesela kız çekingendi dogal olarak . cogu şeyi soylemeye cekinirdi ben de bana bunu yaptılar sana d aypaılcak tabiki dedm .kınasına organizasyonu falan ben ayarladım cunku bizim evlendigimz zaman yoktu oyle seyler. Birbirimizi severiz nasıl yaklasırsak oyle tepki alırız. Eltiniz değişik bir insan sanırım ona olumlu bir adım atsanız bile olay cıkarıcak gibi biri o yuzden mesafeli ve sanırım zamanla farklı bir ve cıkmanız gerekecek. Bu sekilde ne onların ne sizin pek huzurlu olacagnızı dusunuyorum. Gidip gelmeyin ya da size yapılan bişeyi ona anlatmayın bilmesin gördükce duydukça kıskancak gibi🤷🏼‍♀️

Back
X