İki senedir aile apartmanıdayim. Kayınvalide ve elti birlikteyiz.
Eltim en başından beri beni sevmiyor, bana ne yapıldıysa kıskandı kavga çıktı kuslukler oldu. Bı şekilde barisildi. Ramazanda bir araya gelinip yemekler yenir o kadar. Normalde gidip gelmem çünkü hep laf sokar, beni kucumsemeye çalışır.
Kv desen daha beter onlada kavgalar oldu uzun uzadıya hic girmicem.
Ben en başından beri çok saf takıldım.hem böyle bı çevrede büyümedim mahalle kültürüm yok.ailem kavga kaos ortamında bulunmaz hiç çevremde öyle insanlar olmadı. Kavga nasi edilir bilmem. Hemde eşimi çok seviyorum çok iydir. İyi anlaşıyoruz. Onunla evleniyorum diye ayaklarım yerden kesiliyordu hiç düşünmedim aile apartmnnda yapamam diye.
Bu akşam yan daireden kvnin evinde bagris cigrislar duydum sesleri benim bı odaya geliyor sadece. Elti kaynana kaynım kavga ediyor. Çoğunu anlamasamda bazılarını ve benimle ilgili olanları anladım. Bana karşı kin ve fesatlık dolu. Ben şimdi bunları duydum duymamazliga veremiyorum dedikleri karşısında gerildim. Bir yanım yarın git ikisiylede yüzleş duyduklarının hesabını sor diyor bı yanım artık hiç muhattap olma diyor.
Aynı apartman aileler bir arada yaşamayı düşünen varsa kesin ve kesinlikle tavsiye değil kizlar aklınızı başınıza toplayın uzak durun.
Ben en başta bilsem evlenmezdim diyorum.bu eve gelmezdim yada kiraya çıkardım.
Şu an çıkamıyoruz iki tane kredi ödüyoruz. Bır senedir para biriktryoruz biraz peşinat biriktrip bir sene daha buraya katlanıp seneye bir kredi daha çekip taşınmayı düşünüyoruz başka türlü mümkün gözükmüyor. Sadece iç dökmek benimkisi. Bir gün inşallah kurtuldum diye buraya yazarım.