- Konu Sahibi kahvdelisi
-
lafa bakO da ısrarla sen beni dinle benim dediklerimi yaparsan sorun yaşamazsın vs diyo
Merhaba. 1.5 yıldır sevgilim var şuan askerde geldiğinde evlilik düşünüyoruz ama şimdiden çoğu konuda anlaşamıyoruz. Ben aile apartmanında büyüdüm ve sorunlar yaşadık şuan evlendiğim zaman da sevgilim aile aparmanında oturmamızı istiyor ben istemiyorum. Annesi babası ve 3 abisi eşleri falan.. Ben o bimada oturursam rahat etmiyceğimi düşünüyorum kapalıyım evin içinde rahat giyinmek istiyorum her an biri gelir endişesiyle diken üstünde oturmak istemiyorum. Dışarı çıktığımda nereye diye sorucaklar evime ailem arkadaşlarım gelse bile rahat olabilceklerini sanmıyorum. Sevgilimde ben en küçüğüm annemi babamı bırakamam yaşları ilerledi diyo ben ailenle ilgilenmem etmem demiyorum ki elimden geleni yaparım ama aynı bina olmasın diyorum. O da ısrarla sen beni dinle benim dediklerimi yaparsan sorun yaşamazsın vs diyo ben artık ne düşüceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Annem gelse bile rahat rahat oturamaz diye düşünüyorum dediğiniz gibi herkes gelir
Sana sonsuz hak veriyorum . Bende aile apatmannda oturuyorum ve cok zor . Her acidan . Sadece evde rahat olman icin degil. Kavga edersin herkez duyar herseyine karsirlar gunde 50 kere karsilasirsin . Guzel bi dille anlat sevgiline ikna et ve sakin ikna olma .Merhaba. 1.5 yıldır sevgilim var şuan askerde geldiğinde evlilik düşünüyoruz ama şimdiden çoğu konuda anlaşamıyoruz. Ben aile apartmanında büyüdüm ve sorunlar yaşadık şuan evlendiğim zaman da sevgilim aile aparmanında oturmamızı istiyor ben istemiyorum. Annesi babası ve 3 abisi eşleri falan.. Ben o bimada oturursam rahat etmiyceğimi düşünüyorum kapalıyım evin içinde rahat giyinmek istiyorum her an biri gelir endişesiyle diken üstünde oturmak istemiyorum. Dışarı çıktığımda nereye diye sorucaklar evime ailem arkadaşlarım gelse bile rahat olabilceklerini sanmıyorum. Sevgilimde ben en küçüğüm annemi babamı bırakamam yaşları ilerledi diyo ben ailenle ilgilenmem etmem demiyorum ki elimden geleni yaparım ama aynı bina olmasın diyorum. O da ısrarla sen beni dinle benim dediklerimi yaparsan sorun yaşamazsın vs diyo ben artık ne düşüceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?