Aile apartmanı sorunu

kahvdelisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
11
3
1
32
Merhaba. 1.5 yıldır sevgilim var şuan askerde geldiğinde evlilik düşünüyoruz ama şimdiden çoğu konuda anlaşamıyoruz. Ben aile apartmanında büyüdüm ve sorunlar yaşadık şuan evlendiğim zaman da sevgilim aile aparmanında oturmamızı istiyor ben istemiyorum. Annesi babası ve 3 abisi eşleri falan.. Ben o bimada oturursam rahat etmiyceğimi düşünüyorum kapalıyım evin içinde rahat giyinmek istiyorum her an biri gelir endişesiyle diken üstünde oturmak istemiyorum. Dışarı çıktığımda nereye diye sorucaklar evime ailem arkadaşlarım gelse bile rahat olabilceklerini sanmıyorum. Sevgilimde ben en küçüğüm annemi babamı bırakamam yaşları ilerledi diyo ben ailenle ilgilenmem etmem demiyorum ki elimden geleni yaparım ama aynı bina olmasın diyorum. O da ısrarla sen beni dinle benim dediklerimi yaparsan sorun yaşamazsın vs diyo ben artık ne düşüceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Arkadadim yadiyor ayni oyle kv bi katta. Gorumceler birer katta. Kizin ailesi geleno gideni kimse rahatca giremiyor evine. Belki gidip dertlesicem bisiler paylasicam apartman sakinlerinide cagirmak zorundamiyiz. Gercekten zorlanirsiniz iyi dusunun.

Bende pişman olmaktan korkuyorum bu yüzden istemiyorum onu da kırmak istemiyorum ama beni anlamıyo

Aile apartmanında oturup memnun olan oek görmedim ben. Bi misafir in gelse hepsini çağırman gerekiyor. Çağırmasan küsüyolar. Çat kapı biri gelir gece gündüz. Gördğklerim bunlar

Asla rahat etmezsin. Hatta çok kötü şeyler olur. Benim eltilerim aynı binadalar. İlk başta çok rahatlardı şimdi kanlı düşman gibiler. Hep çocuklarına laf sokuyorlar iğrenç bi şekilde. Bi ses gelse birbirlerine bakıp hemen kaynanamı arıyorlar o şuraya gitti bunu aldı diye. Hiç benim hayat tarzım değil, size de tavsiye etmiyorum.

sakın aynı apartmanda yaşama.
pişman olursun.
fikrinde ısrar et.
bende aile apartmanında yaşıyorum eşimin ailesi alt katımda.
bana karışmamalarına, evime sürekli gelmemelerine rağmen ben bile istemiyorum. illa bir sıkıntı çıkıyor

Ailesini bırakmak istemiyor olabilir, hak veririm.
Ama istemeye istemeye tamam derseniz size hak vermem.
Evlenirken herkesin şartları olabilir, ayak uyduramazsan yolları ayırırsın.

Aynı hatayı yapmış biri olarak,
kesinlikle aynı apartmanda olmaz diyorum. .

İplerime elime ver gibi değil beni dinle sorun çıkmaz ben ailemi iyi tanıyorum diyo
e aynı şey işte.
en iyi ben bilirim, benim dediğimi yapacaksın. en küçük benim, ailemi bırakamam vs hepsi geleceğe mesaj.

ailesine aşırı bağlı ve senin isteklerin önemli değil diyor.

benim görümcem de 15 yıldır aile apartmanında ve kocasını ikna edemiyor taşınmak için.

ben eltimle 3 ay aynı sokakta kaldım gittiğim geldiğim yediğim içtiğim ne varsa 750 km ötede kv ye haber verdi.

ne kadar uzak o kadar iyi.

evlenince kırılacağına şimdi kır kırıl.

Asla ve asla aile apartmanina gitme. Evlenip orada oturursan 2 gune askiniz da gecer kv elti kayin kavgalari baslar. Sakin yakma kendini

aile apatn. oturma. askerden dönüncede hemen evlenme. ne aceleniz var yaa...

Anlaşmıyoruz dediğim şeyler düğünle alakalı ben düğün isterim ona kalsa nikah olsun gibii.. bana çözüm bul o zaman diyo nasıl bi çözüm bulabilirim ki ona aile apartmanını kabul etmezse ailesi sorun çıkarıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…