Bir insan yaşamadan öğrenmez. Eşinizin kasintisi var bence tipki benim esim gibi :)Merhaba arkadaşlar. .
direk konuya girmek istiyorum..
eşimin babasının arsası var ama ev yaptıracak durumu yok. .
4 kardeşler eşim ile birlikte. .
1 kardeşin durumu yok. .
diğeri işsiz. .
biz ve abisi var eşimin apartman i yapabilecek durumda olan. .
abisi dün konuştu eşimle gel birlikte yapalım diye. .
eltimi ve abisini hiç sevmem aynı yerde ve aynı apartmanda da oturmak istemiyorum. . Diğer iki kardeş i bosverelim ikimiz yapalım dedi abisi eşime. . bende asla öyle bişey yapamam onların da hakkı var günah dedim. .
tartışma çıktı.. sen resmen kardeşlerini sattin bi ev için dedim sana güvenip de eve mi girerim ben dedim..
tamam o zaman arsada payını ikisine verelim fln diye geveledi. .
bende dedimki 3 kişiye de arsada payını ver kendin dik apartman ı. .
tek başına yapamam dedi. .
ben asla aynı apartman da oturmak istemiyorum ama eşim mantıklı hazır arsa var yapalım diyo. . ben yapmayalım diyorum. . tartıştık resmen onlar yüzünden evimize nifak sokup s.. olup gittiler. . benden de küsmüş ler kabul etmedim diye kV ve KP e benim kabul etmedigimi anlatacakmis beni suclayacakmis abisi. .
Bu bozdu biz yapacaktik diyecekmis. .
KP ev dedinmi dünyayı satar öyle ev meraklısı adam. . ben istemiyorum diye herkes bana cephe alacak. .
muhit olarak hiç sevmem orayı bide daire almak istemiyorum. .
bide elti ile ayni apartman da aslaaa. .
bende eşimle tartışırken şunu dedim. .
gerekirse senden bosanirim yinede aile apartman ında oturmam. .
şuan eşim de herkes de bana kızgın ve küs. .
ben mesafe yi severim kendi aileme bile aynı yerde oturmak istemem daha tatlı oluyor öyle. .
ama nerde yanlış yaptım bilmiyorum eşim çok kızgın bana abisi ile tartıştığım için. . bide güvenmiyorum sana dediğim için çok kızmış abisi bizide satarsin sen diğer iki kardeşini satdigin gibi dedim. .
fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. ..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?