aile baskısı ile boşanma?

Sizin aile hobi olarak insan hayatı mahvediyor galiba. Önceki konuda babanızın eşine "miras alamazsın" diyorlardı ki hakkıydı kadının. Şimdi de evlileri ayırmaya çalışıyorlar, ölümler, tehditler havada uçuşuyor. Daha farklı bir konu daha vardı onu yazmak bile istemiyorum. Ama şu an böyle bir durum gerçekten varsa bilgilerinize ulaşılsa keşke de mağduriyet giderilse.

kızın sağlıklı karar veremediğini düşünüyorlar
29 yaşında kız mı sağlıklı düşünemiyor ? Sırf istedikleri dine ,dile ,mezhebe, kültüre sahip değil diye mi ? Örümcek kafalı yaratıklar ...bence yapacağın en büyük iyilik ,polise haber verip kızı ailesinin elinden kurtarmak olur ...

Bana gerekirse özelden yazın ,Ben ararım polisi bana da sökmez kimsenin tehtidi felan , insanlık namına bile yapılır , zulme susmak ne zamandan beri canından önemli oldu yapmayın onun yerin de herkes olabilirdi , aile demek birlik demek bir gün anlarlar umarım da o kız da valizini toplayıp kurtarır canını .

esim yurt disinda profesor. master kabulu ile ogrenci alimlarinin da jurisinde. oradan biliyorum ki uluslararasi ogrenci kabulu saglam bir transcript gerektiriyor.

yani...

bu kadar saglam bir transcript getiren bir genc kadin, boyle bir duruma dusmus olamaz. ha oldu, basar kapiyi ceker gider. konu bir tek saniyorum bana inandirici gelmedi.

diger yandan eger konu gercekse ve siz hala polise anonim bir ihbarda bulunmuyorsaniz, vah yazik.

Bu konu gerçekse konu sahibinden önce o kızın eli armut mu topluyor acaba? Hadi eve odaya kilitlendin tamam yahu seni hastaneye götürmüşler hemşireye bana yardım edin dese hemşire zaten polisi direk arar. Polisi aradıktan sonra o kızı kim öldürüyor? Kim kimi öldürüyor ya bu nasıl bi ülke ?
O oğlan madem yabancı gelsin alsın karısını götürsün evlendiği için şuna buna oturma iznine bilmem neye ihtiyacı yok ki.
Oğlanı kim öldürüyor ya dağ başı mı burası?
Konuyu açanın ben napıcam moduna değil kıza çok sinirlendim. Bunun bin bir türlü yolu var ya hay allahım.
gece gece sinirlerim zıpladı.
Konu sahibi anlayamıyorum yani bende baskı hissettim beni de öldürürler filan ne demek ya bu insanlardaki nasıl bir hadsizliktir. Arayın polisi komşudan dayak sesi geldiğinde bile arıyoruz komşu gelip diyor mu sen aramışsın diye nerden bilecekler Allah aşkına
Sen kimsin ya kimi öldürüyorsun
Çok sinirlendim

bütün sülale gidersen onu tercih edersen bizi sil demeye baslamışlar şimdi de kız dün akşam bizde kaldı eşini seviyor ama kafası çok karışık

kanadalı

eşe zarar vermekle tehdit ediliyor zaten kız dün akşam zor bela bizde kalabildi.

kızlık kontrolu değil ruh sağlığının bozuk olduğunu düşnüyorlar

Çelişkiler, çelişkiler hem aile cinsellik olmadığını düşünüyor, hem hamilelik testi için hastaneye götürüyor, neyse dağılabiliriz bence
kimseyi inandırmak için açmadım ben bu konuyu ailede de çelişkiler var onlarda ne yaptığını bılmıyor

2-3 sayfa okudum devamını okuyamadım. sinir oldum.
29 yaşında ve eğitim için yurt dışına gidebilen bir kız.. baskıcı olsalar kızı yurt dışına göndermemeleri gerekirdi.
bir mantıksızlık var ama..

inanıp inanmamanız benım için çok önemli değil

bakın yorumunuza saygı duyuyorum ister inanın ister inanmayın lakın anlattıklarım gercek kızda aılede şaşırmış durumda şu anda kımse ne yapacağını bılmıyor. o yüzden çelişkilerle dolu onların hareketleri de kendı içinde çelişiyor ya da ben ifade edemedim. ama yasadıklarımız kolay seyler değil kanım dondu gercekten

Defne, şikayet etmek ve bu durumu düzeltmek için ne bekliyorsun peki ? Seni eşinden ayırmaya çalışsalar sen ne yapardın? Kızın da gönlü yokmuş gibi konuşuyorsun.. ben olsam bir dakika o evde durmam kaçar giderim esimle, kim bulabilir beni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…