• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile baskısı ile boşanma?

Hanimlar kib butonunu seetsek sonra mune gelip adam asmaca oynuyo:KK69:

Bence de,kızdan başka herkesin düşüncesini öğrendik,e buda yeterli zaten...

Geçen açtığı konu da çelişkilerle doluydu, insanlar sorguladıkça en son hakaret edip çıktı işin içinden, bu da moda oldu zaten işin içinden çıkamayınca bas hakareti, küfürü sonra hiç bir şey olmamış gibi tekrar gel konu aç, nasıl bir kafa anlamadım.

Geçen açtığı konu da çelişkilerle doluydu, insanlar sorguladıkça en son hakaret edip çıktı işin içinden, bu da moda oldu zaten işin içinden çıkamayınca bas hakareti, küfürü sonra hiç bir şey olmamış gibi tekrar gel konu aç, nasıl bir kafa anlamadım.
+ 10000000000 hatta sonsuz, insanın gözüyle gördüğü şeyi inkar ediyorlar,pes dedim,muhattap bile olmamak lazım.

bu akşam eşi ile görüşmek istiyorlar ama nıyetlerını çözemedım
Hikaye biraz tuhaflaşmaya başladı, hem eşini görmeye bile tahammül edemiyorlar kendine yatacak mezar bulsun diyorlar hem de görüşmek istiyorlar. Siz polise haber vermeyeceksiniz rica ediyorum bilgileri bana verin ben müdahale edeceğim

Bu sitede bulunduğum yıllar boyunca fakeyim diye bas bas bağıran, başlığından bile sahtecilik akan konulara bile fake demedim, geçtim gittim. Bir fikrim varsa da yazdım. Konuyu okuduğumda elim ayağım titredi, burda 7 kat yabancı insanlar ne yapacağını şaşırdı. Polis dedik, alo 183 dedik, eşi dedik, konsolos dedik. Dedik Allah dedik.
Konu sahibi gerçekten ortada böyle bir kuzen varsa ver bilgileri yemin ederim ben halledeceğim peşini de bırakmayacağım, korkma ben halledince kimse seni öldürmez. Yoksa da kapattır konuyu yeter!
Kız yurt dışında master yapıyor, eğitimli, küçük yaşta değil aile müsade ediyor. Evlenince de dövüp öldürmekle tehdit ediyorlar? Cevaplarınız da bir tuhaf zaten, hiçbir çözüm yoluna yanaşmıyorsunuz. Biz burda nerdeyse delirmiş durumdayken acayip bir sakinliğiniz var.
Daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Vicdanınızla baş başa kalın.

Bu sitede bulunduğum yıllar boyunca fakeyim diye bas bas bağıran, başlığından bile sahtecilik akan konulara bile fake demedim, geçtim gittim. Bir fikrim varsa da yazdım. Konuyu okuduğumda elim ayağım titredi, burda 7 kat yabancı insanlar ne yapacağını şaşırdı. Polis dedik, alo 183 dedik, eşi dedik, konsolos dedik. Dedik Allah dedik.
Konu sahibi gerçekten ortada böyle bir kuzen varsa ver bilgileri yemin ederim ben halledeceğim peşini de bırakmayacağım, korkma ben halledince kimse seni öldürmez. Yoksa da kapattır konuyu yeter!
Kız yurt dışında master yapıyor, eğitimli, küçük yaşta değil aile müsade ediyor. Evlenince de dövüp öldürmekle tehdit ediyorlar? Cevaplarınız da bir tuhaf zaten, hiçbir çözüm yoluna yanaşmıyorsunuz. Biz burda nerdeyse delirmiş durumdayken acayip bir sakinliğiniz var.
Daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Vicdanınızla baş başa kalın.
Kuzenim yutdışında öğretmen,teyzem diyordu bayramda,bu kız bir hans bulmasa bari diye..Yani istemez ama o ihtimalde var biliyor.Olsa en fazla tepki gösterir,sonra yatışır.Bu kız sanki kavanozda kapalıyken bulmuşta,herkesler şok içinde.Türkiyede bile kaçarak evlenen,bir müddet ailesine görünmüyor,yatışsın diye...

geçen konunda önüne gelene atarlandıydın özelliklede bana, bu konu sadece annenin değil anne tarafının tamamının değişik olduğunun kanıtı olmuş..
seninde ne kadar tersini iddia etsende kendi karar alıp uygulama mekanizmanın olmadığının kanıtı..

konuyu niye açtın acaba?
her türlü öneriye yardıma kapalı iken amacın ne idi?

Son düzenleme:
Kuzenim yutdışında öğretmen,teyzem diyordu bayramda,bu kız bir hans bulmasa bari diye..Yani istemez ama o ihtimalde var biliyor.Olsa en fazla tepki gösterir,sonra yatışır.Bu kız sanki kavanozda kapalıyken bulmuşta,herkesler şok içinde.Türkiyede bile kaçarak evlenen,bir müddet ailesine görünmüyor,yatışsın diye...
Bizler Türkiye'de yaşarken bile kendi memleketimizden biriyle evleneceğimiz kesin değil. Benim arkadaşım hayatında hiç yurt dışına çıkmadı, biriyle tanıştı iş yerinden adam Fransız nişanlılar şimdi. Olabilir yani, aileler din konusundan belki problem çıkarabilir ama dediğiniz gibi kaçarak evlenen insanlar bile uzun süre görünmez pek aileye hatta çoğu aile torundan sonra kabullenir bir şeyleri bizim milletimizde.
Konu bir tuhaf canım, çelişkiler diz boyu.

Kızın ailesi ona çok kötü davranmış. Bu yüzden bir şekilde kaçıp eşinin yanına gitsin eğitimli de bir kadın kendi ayakları üzerinde durup mutlu olsun.

Back
X