canım en yakın sosyal hizmetlere karakola ne bılıyım bu tarz bı yere gt bu yasadıklarını anlat gerekırse senı korumaya alırlar ama bu sekılde yasanmaz hersey ıcınde kalır ve sureklı baskı dusunemıyorum bıle
evet ablamda kapalıYapman gereken 4 yıl daha sabredip iyi bir yeri kazanmak,artık istediğin yere gidebilirsin kat sayı kalktığı için,annen seni sınavlara hazırladığına göre okumuş birisi heralde ama kafa yapısını değiştirmemiş demekki bu kadar baskı ve hakaret yaptığına göre,ablanda mı kapalı peki?
Oda mı zorla kapandı.evet ablamda kapalı
hayır kendi isteğiyle kapandı ailem fazla tutucu vede benim açık olmamdan utanıyorlar . Utandığını babam kendisi benim yüzüme söyledi .Oda mı zorla kapandı.
haklısınız sanırım bıraz sert tepkı verdım :) okuyunca sınırlerıme hakım olamadım bırdenKarakol, sosyal hizmetler... Abartı bir yönlendirme olmuş gibi sanki.
Konu sahibi; Canım kapanmak istemiyorsan ailene karşı sessiz kalmayıp ve açıkca istemediğini söylemelisin. Zorla kapanmanın ne sana ne de ailene bir hayrı olmaz. Ben de tesettürlüyüm ama kapan diye kimse zorlamadı, tesettürün önemi tatlı dille anlatıldı ve kendi isteğinle kapandım. Ayrıca ailenin islam hakkında pek bilgisi yok sanırım.
Dinde zorlama yoktur.
yinede çok teşekkür ederim :)haklısınız sanırım bıraz sert tepkı verdım :) okuyunca sınırlerıme hakım olamadım bırden
yinede çok teşekkür ederim :)
Kıza imam hatip yazdırmışlar. 18 yaşına gelse nolacak seçeceği bölümler zaten belli. Ya ilahiyat ya din öğretmenliği bildiğim kadarıyla. Bu kız belki doktor olsa, mühendis olsa çok güzel işler çıkartacak. Ailelerin dini görüşüne saygı duyuyorum, çocuklarına dini öğretmeleri de çok güzel bişey hatta, ama bu kadarı çok fazla. O zaman hepimiz imam hatipe gidip oradan bişeyler yapmaya çalışsaydık. Herkesin yeteneği, iyi olduğu konu başka, kendine özgüdür. Ailenin tutumu çok yanlış. Senin için bir çıkar yol bulmaya çalışıyorum, ah ya keşke liseyi yazdirmasaydin öyle. Değiştirseydin tercihleri gizlice. Bi iki kızar küser sonra hayırlısı böyle derlerdi. Geçti mi tercih zamanı?
Babam saten öğretenALLAH kahretsın boyle ailelerı ya...ne guzel puan almışsın kalkıp ımam hatıbemı verıyorlar senı???? nereye gıdıyoruz Ülke olarak Yarabbım.....ne guzel bır meslek sahıbı olacakken hayatını elınden alıyorlar varmı boyle bırşey ya...zorla kapandırıyorlar....herşeye karışıyorlar....erkenden evlendırılıyorlar......sonrada evden kaçan,mutsuz olan,basına kötu seyler gelmış bı suru genç kızlarımız oluyo ortalıkta.....
ah be ablacım ne desemm......ALLAH ailenı ıslah etsın dıcemde zor bu kafayla....bı oğretmenın felan yok muydu ailenle göruşecek???? yazık olmasın sana ya....
Birde bana sor . Ailemden nefret ettiğim için kendimden nefret ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?