Aile de cinsel yaşam..

Bu ülke de böyle şeyleri tek benim yaşamadığımı, hatta insanların yaşadıklarının yanın da bu yaşadıkalrımın bi hiç olduğunu biliyorum o yüzden destek almadım gerek yok bence. Anlattıklarına çok üzüldüm, bu insanı çok etkiliyor. İnsan sadece normali istiyor. Ve asla unutulmuyor hep bi soğukluk oluyor bende öyle oldu. sen hala ailenle mi yaşıyorsun?
Bu ülkede çok fazla insanda panik atak derdi var. Çok fazla insan depresyon geçiriyor. Ama bir tek ben böyle değilim deyip doktora gitmemezlik etmiyorlar. Bilinçaltınız bu hikayelerle dolu. Uzmandan yardım alıp kendi başa çıkmaya çalıştığınız zorlukları hafifletebilirsiniz.

Sevişmek çok normal bişey ama insan anne babasını bu şekilde görmek istemez veya duymak istemez benim anne babam o konuda .çok aşırı dikkatliydiler seks çıplak yapılır ve kulagın duymadıkça gözün görmedikçe bi problem yok ama duydugunda veya gördügünde anne babandan igrenmen çok normal taciz konusunda anlıyorum sizi bende o yaşlarda tacize ugramıştım ve bu yüzden bç dönem cinsellige bakış açıp çok farklıydı sonradan terapi aldım ve düzeldim sizede bi terapiye gitmenizi tavsiye ederim büyük veya küçük olun fark etmez bu sizin bayaa etkilemiş
beni anladığınız için teşekkür ederim . Faydalı yorumları almak iyi geliyor. Cinselliğe karşı değilim asla, sıkıtnı anne ve babama bakış açım.

heralde ya tacize uğrayıp bir türlü pskolojisini düzeltemeyen insanlar var o takmış anne baba ayrı eve çık diyolar ama çok iyi insanlar diyo doktora git o kadarlık bi durumum yok diyo kolay kolay kimseyi kiblemem inanmadım
Hah bende bunun için diyorum yanında cinsel ilişkiye girecek kadar umursamaz insanlar nasıl iyi ebeveyn olabilir ki. Çok saçma savunmasının bir mantığı yok.

Ben şunu anlamadım.
Anne babanın cinselliği nasıl tacizdan daha büyük yara açıyor ki? Yanlış anlama ama çok sık söylemem burada, tacize uğrayan ve kendimden en az 20 büyük bir insanla öpüşme zorunda kalan biri olarak çocukluğuma dair unutamadığım tek şey odur. Hala aklıma gelir hala ağlarım falan. Anlamadım seni, taciz çok büyük bir travma.

Anne baba demir attigin guvendigin ilk liman.
Onlari herseyin merkezine koyuyorsun.
Sonra gun geliyor ust uste cikmislar, baglik ciglik..
Dunyaya insana aileye olan tum guvenin yikilir, fiziksel degil aile ici psikolojik tacizdir bu.
Elle tacizde insani yikar tabi ama baska birinden gelir, o insan senin icin zaten yabancidir, guven kaynagi zaten degildir.
Evet aile ici kimisi icin daha yikicidir.

Dunyaya insana aileye olan tum guvenin yikilir, fiziksel degil aile ici psikolojik tacizdir bu.
Elle tacizde insani yikar tabi ama baska birinden gelir, o insan senin icin zaten yabancidir, guven kaynagi zaten degildir.
O zaman ailem iyi insanlar diyor ki?
Bunları yapanlar iyi insanlar olabilir mi?

çok teşekkür ederim siz daha güzel ifade etiniz

Herşeyde benim yanımdalar beni çok sevdiklerini biliyorum.
Evet, yanında da seni çok sevdikleri için ilişkiye giriyorlardı.
Her şeyde yanında olmak başka, savunmasız bir çocuğun yanında umursamazca cinsel ilişkiye girip zevk çığlıkları atmak bambaşka. Üzgünüm, annen ve baban seni düşünseydi senin yanında ilişkiye girmezlerdi.
Benim annem babam, ki babam dünyanın en kötü babası olabilir belki de. Ama bir kere bile benim yanımda annemi öptüğünü veya öpüştüklerini görmedim, muhafazakar bir ailede değiliz ama annem babam bu tür konulara çok önem verirdi. Dediğim gibi, annen ve baban iyi insanlar değiller bana göre.

Çocuk istismarı bu da..
Aileniz iyi insanlar olabilir.
Bir iki kere maruz kalmış da olabilirsiniz.
Ben de hayal meyal bir kaç kez gözümle görmedim ama ne yaptıklarını anladığımı hatırlıyorum.
Ana sürekli maruz kalmak, konuşmalarına yanınızda dikkat etmemek, tacize uğradığınızda adamın agzini burnunu kirmamis olmak, sizi koruyamadiklarindan. Ne kendilerinden ne başkalarından.
Ihtiyacim yok demissiniz ama yardim alın derim. Bu yaşınızda hala bu konuda bu kadar yaralı olmanız yaşadıklarınız zor da olsa artık bir şeyler yapmanızın gerektiğinin alarmı..
Ve kendinizi düşünün
Annem kahrolur diye aynı evde yasamak zorunda değilsiniz. Ölmüyorsunuz, ayrı eve çıkan yetişkin kadinsiniz. Alışır o da.
Başka kardeşiniz var mı?

Ben şunu anlamadım.
Anne babanın cinselliği nasıl tacizdan daha büyük yara açıyor ki? Yanlış anlama ama çok sık söylemem burada, tacize uğrayan ve kendimden en az 20 büyük bir insanla öpüşme zorunda kalan biri olarak çocukluğuma dair unutamadığım tek şey odur. Hala aklıma gelir hala ağlarım falan. Anlamadım seni, taciz çok büyük bir travma.
Ailemden gördüğüm ve buna sürekli maruz kalmak beni daha çok etkiledi. Ben o olayı unuttum bile o adamın şerefsizliği, ama aile çok başka.

Ailemden gördüğüm ve buna sürekli maruz kalmak beni daha çok etkiledi. Ben o olayı unuttum bile o adamın şerefsizliği, ama aile çok başka.
Dediğim gibi. Annen ve baban bana göre kötü bir insan. Eğer gerçekse senin adına üzüldüm. Ama ben böyle bir durum yaşasam onlarla aynı evde yaşamak istemezdim diye düşünüyorum

O zaman ailem iyi insanlar diyor ki?
Bunları yapanlar iyi insanlar olabilir mi?

Okutmuslar, yedirip icirmisler bir dedigini iki etmemislerdir ?
Konu sahibi de minnet duyup laf soylemiyordur.
Aslinda cinsel iliski kotu bisey degil ki, yani oyle olsa soyumuz tukenirdi ama demek ki nefslerine uyunca dunyayi gozu gormuyormus ikisininde.
Sonucta insan oldurmuyorlar sevisiyorlar ama onlarin ayip etmesi kotu insan olmalarini gerektirmez ki..

beni anladığınız için teşekkür ederim . Faydalı yorumları almak iyi geliyor. Cinselliğe karşı değilim asla, sıkıtnı anne ve babama bakış açım.
Ben anne ve babamda öyle bi durum la karşılaşmadım ama onları o şekilde düşünmek bile beni çok rahatsız eder
(Tabi ki anne babamı sevişirken düşünmüyorum bunu yanlış anlayan olar olur diye parantez açtım )

Evet, yanında da seni çok sevdikleri için ilişkiye giriyorlardı.
Her şeyde yanında olmak başka, savunmasız bir çocuğun yanında umursamazca cinsel ilişkiye girip zevk çığlıkları atmak bambaşka. Üzgünüm, annen ve baban seni düşünseydi senin yanında ilişkiye girmezlerdi.
Benim annem babam, ki babam dünyanın en kötü babası olabilir belki de. Ama bir kere bile benim yanımda annemi öptüğünü veya öpüştüklerini görmedim, muhafazakar bir ailede değiliz ama annem babam bu tür konulara çok önem verirdi. Dediğim gibi, annen ve baban iyi insanlar değiller bana göre.
sonuçta onları tanımıyorsunuz sadece bu anlattıklarımdan yargılıyorsunuz. Görüşünüze saygım var ama benşm için kötüğ insanlar asla değiller. Edepsizler bana kötü şeyler yaşattılar bende bunun rahatszlığını yaşıyorum ve ailemle mesafeli bi ilişki kurmama sebep oldular. Ama herşeyde benim yanımda olduklarını biliyorum.

Daha once baska konulara da yazmistim, çocukların yaninda cinsel iliskiye girmek cocuk istismarıdir, hem hukuksal hem psikolojik olarak, bunun tartisilacak yani da yok, kosullarla bahane edilecek tarafi da, yani cocukken hem aileniz hem ailenizin calisanlari tarafindan istismar edilmissiniz.
Sizin yerinizde olsam bir ömür yuzlerine bakmazdim, nasil hala ayni evde yasadiginiza inanamadim, ogrenilmis caresizlik midir nedir, psikolojik destek alin.

Okutmuslar, yedirip icirmisler bir dedigini iki etmemislerdir ?
Konu sahibi de minnet duyup laf soylemiyordur.
Aslinda cinsel iliski kotu bisey degil ki, yani oyle olsa soyumuz tukenirdi ama demek ki nefslerine uyunca dunyayi gozu gormuyormus ikisininde.
Sonucta insan oldurmuyorlar sevisiyorlar ama onlarin ayip etmesi kotu insan olmalarini gerektirmez ki..
Ben yazımda anne babaların cinsel ilişkiye girmeleri ya da cinsellik kötü birşey dedim mi hanımefendi?
Çocuğunun yanında cinsel ilişkiye girmeleri kötü ve umursamaz bir insan olduğunu gösterir. Bu bana göre olan bir durum yani. Çocuğa resmen psikolojik travma yaşamışlar farkında mısınız? Bu onların iyi bir ebeveyn olduğunu mu gösterir?

Çocuk istismarı bu da..
Aileniz iyi insanlar olabilir.
Bir iki kere maruz kalmış da olabilirsiniz.
Ben de hayal meyal bir kaç kez gözümle görmedim ama ne yaptıklarını anladığımı hatırlıyorum.
Ana sürekli maruz kalmak, konuşmalarına yanınızda dikkat etmemek, tacize uğradığınızda adamın agzini burnunu kirmamis olmak, sizi koruyamadiklarindan. Ne kendilerinden ne başkalarından.
Ihtiyacim yok demissiniz ama yardim alın derim. Bu yaşınızda hala bu konuda bu kadar yaralı olmanız yaşadıklarınız zor da olsa artık bir şeyler yapmanızın gerektiğinin alarmı..
Ve kendinizi düşünün
Annem kahrolur diye aynı evde yasamak zorunda değilsiniz. Ölmüyorsunuz, ayrı eve çıkan yetişkin kadinsiniz. Alışır o da.
Başka kardeşiniz var mı?
yorum için çok teşekkür ederim. Okumak bana iyi geliyor . Evet var.

sonuçta onları tanımıyorsunuz sadece bu anlattıklarımdan yargılıyorsunuz. Görüşünüze saygım var ama benşm için kötüğ insanlar asla değiller. Edepsizler bana kötü şeyler yaşattılar bende bunun rahatszlığını yaşıyorum ve ailemle mesafeli bi ilişki kurmama sebep oldular. Ama herşeyde benim yanımda olduklarını biliyorum.
Evet onları tanımıyorum.
Anlattıklarınıza göre yorum yapıyorum.
Bir de tacize uğradığınıza inanmamışlardı değil mi?

Dediğim gibi. Annen ve baban bana göre kötü bir insan. Eğer gerçekse senin adına üzüldüm. Ama ben böyle bir durum yaşasam onlarla aynı evde yaşamak istemezdim diye düşünüyorum
yorumların için teşekkür ederim. Herkesin yapısı farklı belki sen benim yerimde olsan nefret ederdin.

Back
X