- 9 Ağustos 2020
- 105
- 118
- 18
- 38
- Konu Sahibi limonlusoda1819
-
Siz haksızsınız evleri varken keyfi bir ev yapacaklar diye aile içi yaşam standartlarını değiştirmek istememesi çok normal
Burada doğrusu babanızın şehirdeki evi satıp köye harcaması.
Ailelere yardım edilir de ihtiyaç varsa böyle keyfi şeyler için destek istenmesi de hoş değil
Diğer evin yarı hissesine ortak olmak iyi bir fikir eğer ona yanaşırlarsa yardım et eşin belliki para konusunda insanlara güvenmediği için tedirgin yaklaşıyor haklı aslında neler duyuyoruz. Onu suçlama kızma orta yol bulursunuz elbet
Bence öncelikle kendi ailenizi düşünün o parayla 2 çocuğunuza daha iyi bakabilirsiniz. Tabi ailenize de yardım etmeniz gerekli ama ailenizin anlayışlı olması gerekiyor. Sonuçta çocuklarınız var.
Çok haklısınız benim yüzümden oldu. Paranın idaresi onda ben hiç sormam . Ama o da hep biriktirir hic boşa harcamak eli sıkıdırKendi maaşınız var neden tüm söz hakkı esinizde
Esiniz ailenize bir şey olduğunda zaten o evlerden birinin sizin olacağını biliyor. O yüzden para vermek istemiyor.
O tarz bir hesap peşindeyse terbiyesizlik zaten yaptığı...Aynen öyle çok uyanıktir esim. Her şeyi düşünür hesap yapar. Bana ters geliyor biraz böyle düşünceler bilmiyorum belki de ben yanlisim
Esiniz tabi ki yanliskendi annesi babasi konu olsaydi saniye dusunecegini dusunmuyorum...Esinizin kafasinda zaten ailenize bisey olursa o ev kardeslere hisse edilecek verdigimiz parayi nakit alalim dusuncesi var bence Sizin ailenize yardiminizi engelliyosa eger sert bir tavirla onun ailesine giden yardimlarinda artik olmayacagini soyleyin eger bunu kabul etmezse benim ailem tabi ki yardim edicem diyip gidip yardim edin sizi okutup memur olmanizi o mevkiiye ve yasa gelmenizi aileniz sagladi bunu lutfen unutmayin
Çalısıyorsunuz ama kendi paranızda söz hakkınız yok.
Ayrıca aileniz de hibe para istememiş ki ... Yapılan evde payınız olacak demiş .
Eşiniz uyanık. Ailenize birsey olsa zaten sizin de hakkınızın olacağını biliyor.
Bence ailenize destek olmalısınız.
Ek olarak kardeşiniz miktar olarak fazlaca yardım yapacakmış. Eğer hiç katkınız olmazsa evin yapımına , ailenizin yerinde olsam yapılacak evi diğer kardeşin üzerine yapardım.
Sizi okutmuş bu yasa getirmiş ailenize bence yardım etmelisiniz. Zaten sonunda yine size kalacak. Eşiniz baya uyanık borç versen bile altın olarak ver dediğine göre....Gerçekten çok uyanık. Anne babamın hayır duasını almak isterim ama onda öyle bir duygu da yok neyse. İstediğimi alir harcarım onlar da sıkıntı yok ama meblağ büyük olunca sıkıntı yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?