aile evinde duygusal sömürü

peki kendinizi suclu hissetmiyo musunuz hani ana baba kutsaldir ya hep onlar icin yasamamizmis gerekiyomus gibi:/
Hissediyordum hissediyorum da ama napaliriz ki ? Sabah işteyim mesaj atıyor yarım saay sonra bakmadın diye arıyor. Gel pikniykteyiz diyor anne gelemeyiz derim anlamaz. Evime misafir geliyor yengem falan bana neden söylemediler bende geliyim yanına der anlamaz yani çok zorladı beni mahvetti sürekli yanında olayım isterdi abimle bir olup kocamı söylemiştim görüşüyorız diye yoksa canıma okurdu. Çoğu kişi dicek kaç yaşındasınız posta koyun. Koymak mesele değil ana bu ana. Çözümü var huyuna gitmek

27 yasindayim yazmasaniz 20 falan sanardim cunku bu kafaya taktiklariniz ve ailenizin her sozunu dinlemeniz o yaslara tekabul ediyor. Bukadar takmayin istedigniz yere gidin herseyi anlatmayin kac yasina gelmissiniz calismiyorsaniz calisin evlenmeyi dusunuyorsaniz evlenin ben olunce pisman olucan tarzinda konusan bir anne hicte masum degil benim annem asla boyle bisey soylemez ne alaka yani sirf duygu somurusu cunku herseyi takip dediklerini yapiyorsunuz

Bu forumda ayrı ev çok fazla öneriliyor ama bence bunu gerçekleştirmek cokzor.evlenmeyi düşünmüyormusunuz?
evlenmeyi aile evinden kacmak icin dusunmek istemiyorum hem ikimizde evlilik dusuncesinden biraz uzagiz erkek arkadasimla. annemde evlenmiceksen niye gorusuyosun diyo

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…