• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evindeyim artık yapamıyorum

babyangel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-12
Puanlar
1
Merhaba eşim cezaevinde bende şuan kendi ailemin evindeyim 9 aylık bebeğim var. Ve artık burda yapamıyorum babam kendimi yetersiz hissettiriyor çocuğumun ataklarını birlikte aşamıyoruz çocuğumu hemen kucaklarına alıyolar ve inanın ki sesim de çıkıyor bunu yapmalarını istemediğimi söylüyorum ve benimle tartışıyolar ev aslında kalabalık 5 dk bırakıp kahve içebileceğim bırakabileceğim şekilde ama onu bile yapamıyorum annem kendi havasında iş yapmak istemediğimde yine kötü olan ben oluyorum ve bir engelli ablam var o da odasından çıkmıyor üniversite okuyorum ders çalışıyorum ayağına maddi açıdan sadece kızımın ihtiyacları için destek alıyorum ama artık yapamıyorum tek başıma olsam hem psikolojik olarak zorlanmam çünkü evdeki kavgalar da bize yansıyor ne kadar dahil olmasam da ama bir maddi gücüm yok ayrı eve çıkmak için kayınvalidem destek olur ama yanlış anlaşılırmıyım ya da kötü biçimde bakılırmıyım bilmiyorum lütfen yorumlarınızı yazarmısınız

Kayinvalide sadece bebeğe bakma konusunda destek olsun madem
İş bulun calisin hayatınızı kuran siz olun

Ama eşiniz neden cezaevinde ne zaman çıkacak bilemedim suçu nedir yani beklenecek adam var beklenmeyecek adam var suçu büyükse ıslah olmayacaksa beklemeyin zaman kaybı derim

Eşiniz ne zaman çıkacak?

Ama eşiniz neden cezaevinde ne zaman çıkacak bilemedim suçu nedir yani beklenecek adam var beklenmeyecek adam var suçu büyükse ıslah olmayacaksa beklemeyin zaman kaybı derim
Kayınvalidem çalışıyor eşimin babası vefat ettmiş bu yüzden bebeğime bakabilecek birii yok

Merhaba eşim cezaevinde bende şuan kendi ailemin evindeyim 9 aylık bebeğim var. Ve artık burda yapamıyorum babam kendimi yetersiz hissettiriyor çocuğumun ataklarını birlikte aşamıyoruz çocuğumu hemen kucaklarına alıyolar ve inanın ki sesim de çıkıyor bunu yapmalarını istemediğimi söylüyorum ve benimle tartışıyolar ev aslında kalabalık 5 dk bırakıp kahve içebileceğim bırakabileceğim şekilde ama onu bile yapamıyorum annem kendi havasında iş yapmak istemediğimde yine kötü olan ben oluyorum ve bir engelli ablam var o da odasından çıkmıyor üniversite okuyorum ders çalışıyorum ayağına maddi açıdan sadece kızımın ihtiyacları için destek alıyorum ama artık yapamıyorum tek başıma olsam hem psikolojik olarak zorlanmam çünkü evdeki kavgalar da bize yansıyor ne kadar dahil olmasam da ama bir maddi gücüm yok ayrı eve çıkmak için kayınvalidem destek olur ama yanlış anlaşılırmıyım ya da kötü biçimde bakılırmıyım bilmiyorum lütfen yorumlarınızı yazarmısınız
valla bence dişini sık otur aile evinde

O henüz belirsiz ama tahminimizce temmuz gibi
Ee o zaman dişinizi sıkacaksınız biraz daha.
Kayınvalideniz de çalışıyormuş bu yaşta ihtiyacı olmasa çalışmaz ne kadar yardım edebilir size?
Ya da siz ayrı ev şeklinde yardımı isteyebilir misiniz?
Durumunuz zor ama çıkış yolu sadece sizin çalışmanız o da 9 aylık bebekle olmaz bakıcıya gider maaşınız

Esin cikana kadar sık disini babanin evinde kal bak buyuk nedenler yazsan cik ayaklarinin ustunde dur derdim ama bunlar her ailede olacak seyler suan senin ozel durumun var bu yuzden sabretmelisin buyuk farkli bi mevzu yok geriye kalan ne olursa olsun cocugun ve sen guvendesin

Eşin cezaevine girmeden önce nerede yaşıyordun

Esin cikana kadar sık disini babanin evinde kal bak buyuk nedenler yazsan cik ayaklarinin ustunde dur derdim ama bunlar her ailede olacak seyler suan senin ozel durumun var bu yuzden sabretmelisin buyuk farkli bi mevzu yok geriye kalan ne olursa olsun cocugun ve sen guvendesin
Tabikide büyük nedenlerim de var bu süreç sadece bunlardan ibaret değil 8 aydır ailemin yanındayım ve 9 aylık bir bebeğim var artık bazı şeyleri sindiremiyorum

o eve ne oldu peki neden kapattın ki?
Bir anlık sinirle kapattım evimi eşim cezaevine alındı doğum yapalı bir ay olmuştu ne yapacağımı bilemedim

Barışacak mısın? Kayınvalidenle yaşasan en azından evde sessizlik olur kadına yemek vs yaparsın
Malesef kayınvalidem de bazı sebeplerden dolayı kalamam tabikide şuan bile gidip elimden geldiğince yardım ediyorum

Eşim 2020 senesinde işlediği bir suçtan dolayı cezaevinde ama cezası geçen sene geldi eşim 25 yaşında yani o zamanlar 20 yaşındaymış cahil genç ne olarak isimlendirirseniz... Eşimle evliliğim boyunca ne maddi ne manevi açıdan bi sorunumuz olmadı tabiki bekleyeceğim

Tabikide büyük nedenlerim de var bu süreç sadece bunlardan ibaret değil 8 aydır ailemin yanındayım ve 9 aylık bir bebeğim var artık bazı şeyleri sindiremiyorum
Ne gibi büyük nedenler?
Eşiniz ceza evine girdiğinde bir aylık bebekle aileniz size kol kanat germiş maddi bir gücünüz yok ,kendi kendinize yetemiyorsanız eşiniz çıkana kadar ailenizin verdiği ile yetinmek zorundasınız.
Ha ama yok ben çekemem diyorsanız kimseden yardım beklemeden başınızın çaresine bakmanız gerekiyor

Ne gibi büyük nedenler?
Eşiniz ceza evine girdiğinde bir aylık bebekle aileniz size kol kanat germiş maddi bir gücünüz yok ,kendi kendinize yetemiyorsanız eşiniz çıkana kadar ailenizin verdiği ile yetinmek zorundasınız.
Ha ama yok ben çekemem diyorsanız kimseden yardım beklemeden başınızın çaresine bakmanız gerekiyor
Burada size büyük nedenlerimi söylecek değilim ve evet ailem kol kanat gerdi ama bunu zaten yapmak zorunda oldukları için ama ben burdayım diye de herşeyi yapabilecek söyleyeceklerini sanıyolarsa evet malesef ki ben çekmem ben bu eve kimseye hizmet etmek için ya da arkasını toplamak zorunda olduğum için dönmedim ayrıca manevi olarak destek olmadıktan sonra ben bebeğime mama ve bez parasını devletten yardım alarak da karşılayabilirim

Bir de kayınvalidenin kendi durumu iyi olsa çalışmaz herhalde
Kadın niye size ayrı ev açmak için para versin ki
Kolay mı ev geçindirmek

Back
X