Aile halleri :)) Yasadiginiz en komik olaylar:))

Torii;

Zevk alarak okudugum bır forum oldu bu forum.
Sana tesekkur etmek ıstedım bu nedenle.

Bır anımı daha paylasmak ıstıyorum.
Uzun olacak bıraz. Bır sakanın, bır ınsanı ne denlı uzebılecegını ogrendıgım bır anı.
Basrolde yıne sevgılı kankam, canım dostum var.
Bu saka sonucu kankam benımle bır sure mesafelı olarak gorusmustu.
Fakat ben bunu fazlası ıle hak etmıstım.

Yıl 2004, kankam ıle katıldıgımız bır semıner vardı.
Okul oncesı egıtmenlıgı ıle ılgılı.
Bu semınerden basarılı puan alanlar ve oncelıklı olarak okul oncesı egıtımı uzerıne lısans egıtımı alanlar, bellı yerlerde staja baslıyordu.
Benım bolumum farklı oldugu ıcın basarı puanım ıyı olsa da bu hakkı kazanamadım.
Ama kankam okul oncegı ogretmenlıgı okuyordu.
Bu kurumdan yanıt gelene kadar, kankam kendı okulu tarafından bır yerde gorevlendırıldı.
Ve saka burdan sonra baslıyor.
Nısan 1'ın yaklasmasına az bır zaman kalmıstı.
O zamanlar her sene bırılerıne saka yapmakla un salmıs bırı olarak,
gece pusuya yattım ve dusundum.
Bu senekı kurbanım kım olmalı dıye. Cevap; kankam!
Planımı hazırladım.
Kankama semıner gordugumuz kurum tarafından yazılmıs (gıbı) bır mektup yazdım.
ıcerıgı gayet resmı ve ınandırıcıydı, hatta ımza bıle.
Cunku aynı belgeden bende de vardı.
Bu arada kankam baska sehırde, ben baska sehırdeyım.
Ve semınere gıttıgımız sehırde baska bır yerde. Bırbırlerıne yakın olsa da, mesafe var.
Hazırladıgım mektupta, ozetle sunlar yazıyordu.
Sayın X hanım, semıner programında gostergınız performan dolayısı ıle, sızı tebrık edıyor
ve tatmın edıcı bır ucret ıle kurumumuzda gorev yapmanızı ıstıyoruz. Lutfen bır haftaya kadar bıze yanıt verınız.

ınandırıcı olması ıcın, mektubu postalamaya semıre katıldıgımız sehre gıttım
ve mektubu oradan postaya verdım.
Tabıı bu arada o kuruma gırıp, muhurlerını kullanmak ıcın cektıgım sıkıntıyı anlatmıyorum. Basarılı olamamıstım zaten.
Postanedekı gorevlı ıle de pazarlık yaptım, ama ıkna edemedım.
Postaneden muhuru alsaydım, ptt yazan kısmı solgun bır sekılde basmayı dusunmustum.
Neyse mektubu oylece postaya verdım.
Bır kac gun sonra (nısan bırı gecmıstık sanırım) kankamdan bır telefon,
'eleferaaaaa, bana teklıf geldı, harıka bır sey bu.
Calıstıgım okul muduru tebrık ettı benı, mektubu da sıcılıme koydu, gurur duydu benımle.'
Tabıı ben sok oldum, 'mudur nerden ogrendı?' dedım,
'mektubu o verdı, yanında actım bende, okuyunca ona da soyledım' dedı.
O an bır sey dıyemedım.
Kankam, aılesıne, erkek arkadasına herkese soylemıstı.
Ve yasadıgı sehırden ayrılmayı dusunuyordu.
Aradan bır kac gun gectı, yasadıgım sehre geldı.
Yolda yururken, bırden 'bak, ınanmıyorsan al oku' dedı.
Okudum ve guldum, 'ınanmıyor musun hala?' dedı.
'hayır, ınanıyorum cunku o mektubu sana ben yazdım!' dedım.
ınanmadı, ama dedı bu mektup X den gonderılmıs
'Evet, ben gıttım' dedım.
Sok oldu! 'Bundan kımseye bahsetmeyeceksın' dedı.
Ve o gunden sonra bır kac ay bana tavır aldı.
Sımdı mı? Hala ıkı sıkı dostuz.
Ama bu sakadan asla bahsetmeyız.
Ve benım en son cıddı sakam bu olmustur.
Sırf egleneyım dıye, en sevdıgım ınsanı uzmek benı daha da uzmustu.

bence bu yasalara göre suç. ay bide mühürü falan kullansaydın. bir senin değil. ilgili kişilerinde başı belada olurdu. ucuz atlatmışınız :)

Arkadaslar bu paylasimi bukadar kisi okuyor sizinde bizimle paylasmak istediginiz anilariniz yokmu?:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:
Ben de bir defa küçükken ne akla hizmetse almışım allığı. Hani şu ruj gibi olanlar vardır rufdan biraz daha kalın ve koyu pembe. Onunla bütün yüzümü boyamışım odada tek başımayken. Tabi halamların odasında. Sonra merdivenlerden aşağı inip oturma odasına girdiğim gibi dedem ayağa fırlayıp babama seslendi. Bu çocuğa birşey olmuş ateşi mi çıkmış ne hastaneye götürün diye bağırdı :1: Tabi ben şok oldum sonra boyadım dede dedim :1: Dedecim yaaa opuyorumnanaktan

xxDerinxx Cok hos bir ani ...Cocukluk ne guzel birsey! keske o cocuk ruhumuzu hic kaybetmesek, ama genede insan anilara donunce kisada olsa ayni cocuk oluyor bu ruhu hic kaybetmemek gereklikaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:lepi:

Son düzenleme:
ilk okula bile gitmiyordum annem beni kızdırmıştı neden kızdığımı hatırlamyorum mutfağa girdim tuzu aldım şekerin içine döktüm karıştırdım ohh rahatladım ..sabah oldu tabi bende yaptığımı unutmuşum kahvaltıda herkez var amcam halam vs.. çaya şerkerler konuldu herkez içiyor ama tuhaf bu çayada ne avr diye söyleniyorlar tabi unuttuğum için bende çayıma şekeri koyup içtim sonra aklıma yaptığım şey geldi kaydirigubbakcemile3 .. bı kaç gün sonrasında anneme anlattım terlikle dövdü yahu sempatiksalakcinni

Ne demisler kendi kazdigi kuyuya kendi dustusengözlerimebaksanab:1:kaydirigubbakcemile3

xxDerinxx Cok hos bir ani ...Cocukluk ne guzel birsey! keske o cocuk ruhumuzu hic kaybetmesek, ama genede insan anilara donunce kisada olsa ayni cocuk oluyor bu ruhu hic kaybetmemek gereklikaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:lepi:

Kesinlikle katılıyorum canım...
Aklıma anılarım geldikçe ekleyecem artık...
Hep çocuk kalmak dileğiyle yerimseniben

bence bu yasalara göre suç. ay bide mühürü falan kullansaydın. bir senin değil. ilgili kişilerinde başı belada olurdu. ucuz atlatmışınız :)

Sence degıl, kesınlıkle bır suc.
Fakat ben ne bunu dusunebılmıstım o an,
ne de deger verdıgım bır dostumun kırılabılecegını.
Benım ıcın en onemlısı onun kırılması oldu.
Fakat gercekten nıyetım onu uzmek degıldı.
Beraber gulerız sanmıstım ):
Dedım ya, bu sakadan sonra bır daha kımseye saka yapmadım zaten.
Cunku anladım kı; benım saka anlayısım farklı.
ınsanları guldurmuyor, ıncıtıyor.

geçen sene yazın ortalarında nişanlım ile beraber geziyorduk..
Nişanlım: kültürpark'a gidelim mi ?
ben: olur gidelim..
( kültürparktan içeri gireriz az ilerde ortada ufak bi göl vardır,fiskiyelerde çalışıyor..nişanlımda su sesını dinlemeyi çok sever..)
Nişanlım: gayet romantik bi şekilde aaa ! hadi gel suya bakalım ?
ben: birden sert bi şeklilde o pis suyun neyine bakıcaksın yaa!!! diye kızıverdım ( suda pisti azcıkın:1: )
o anda nişanlım birden degişiverdı garibim hiç beklemıyodu benden o cevabı :60:

2 sene önce gene nişanlımla bi cafede otururken aramızda geçen diyaloglar:
Nişanlım:iyi ki varsın..(Der ve ben o anda sazan gibi atlar )
Ben:SENDE..( derim )
nişanlım:( sonradanda) FUTBOL der..
Ben : HÖNKKK !!!:53: Diye kalıveririm oracıkta öyle :1:

( sonradan da kendımi tribe baglarım tabi..=)) ama neye yarar rezil olduk bi kere :) )

Son düzenleme:
Kızlar yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım küçücük bir anıda benden olsun....

Ben küçükkken çok mızmız mışım(şimdide farklı değilim ya neyse:))sürekli herşeye ağlarmışım rahmetli annemde bakmış olacak gibi değil nasıl çare bulurum diye düşünmüş bulmuş...Ben ağlarken beni bi odaya kapatır üstüme kapıyı kilitlermiş...__umutdeniz ağla ağla çıkkkk dermiş....Bende ağlar ağlar sonrada beni kilitlediği odanın kapısını çalarmışım___Anne bitti.........aç kapıyı:60::60::60:

Şimdi ise her ağladığımda anacağızım aklıma gelir geçer bi odada ağlar ağlar çıkarımmm:71:

Aklıma gelmişken size isteme hikayemden bir anımı anlatayım....Hiç ama hiç unutmam:69:

Kahveleri yaptım mutfakta herkes tuz koy diye ısrar etti hatta deterjan at dahada köpürür dediler:60::60:amaaaaa ben naptım kıyamadım aşkıma:69::69:herkesin kahvelerini ikram ettim kalabalıktı biraz en son annesi ve kocişime sıra geldi kocamın kahveside herkesinki gibi normal kahveydi ama yanına bir tane nazar boncuğu koydum...Önce eşime ikram ettim iki fincandan birini almak zorundaydı o nazar boncuğu olanı almak istemedi(çünkü ben ona tuzlu yapcam dedim)öbürüne uzandı vermedim annesi yanında güldü:60::60:sonra oğlum diğeri sana onu al dedi kayınvalidem:66::66:eşim boncukluyu aldı ama kıpkırmızı oldu...ter döktü midem rahatsız nasıl içerim bunu diyee:44::44:Bende hemen geçtim karşısına ilk yudumu aldı ağzına tuz yok ikinciyide aldı yine tuz tadı alamadı bu arada hemde yüzüme bakıyo:60::60:son yuduma kadar hem içti hem tuz tadını almaya çalışıyo ama ben kudurdum gülmekten:60::60::60:Sonra çıkınca eğlenceye gidecektik evden cıkınca kulağıma sen çıkışta görürsün diye fısıldadı ama harika bi geceydiiii:60::60::60:Onun o kahve içerkenki hali gözümden hiç gitmezzzz sen çok yaşa kocişimm:65:

Son düzenleme:
Aklıma gelmişken size isteme hikayemden bir anımı anlatayım....Hiç ama hiç unutmam:69:

Kahveleri yaptım mutfakta herkes tuz koy diye ısrar etti hatta deterjan at dahada köpürür dediler:60::60:amaaaaa ben naptım kıyamadım aşkıma:69::69:herkesin kahvelerini ikram ettim kalabalıktı biraz en son annesi ve kocişime sıra geldi kocamın kahveside herkesinki gibi normal kahveydi ama yanına bir tane nazar boncuğu koydum...Önce eşime ikram ettim iki fincandan birini almak zorundaydı o nazar boncuğu olanı almak istemedi(çünkü ben ona tuzlu yapcam dedim)öbürüne uzandı vermedim annesi yanında güldü:60::60:sonra oğlum diğeri sana onu al dedi kayınvalidem:66::66:eşim boncukluyu aldı ama kıpkırmızı oldu...ter döktü midem rahatsız nasıl içerim bunu diyee:44::44:Bende hemen geçtim karşısına ilk yudumu aldı ağzına tuz yok ikinciyide aldı yine tuz tadı alamadı bu arada hemde yüzüme bakıyo:60::60:son yuduma kadar hem içti hem tuz tadını almaya başladı ama ben kudurdum gülmekten:60::60::60:Sonra çıkınca eğlenceye gidecektik evden cıkınca kulağıma sen çıkışta görürsün diye fısıldadı ama harika bi geceydiiii:60::60::60:Onun o kahve içerkenki hali gözümden hiç gitmezzzz sen çok yaşa kocişimm:65:

herkes bu güzel duyguyu yasamıstır :9:
tuzlu baharatlı kahveee. ne gunlerdi o gunler :1:

Back
X