- 17 Mart 2012
- 6.578
- 2.362
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Günaydın herkese.. Dün Ankara'ya gitmiştim, okul gezisi için. (Lise son sınıf okuyorum). Malum Ankara havası soğuk almışım. Ama öyle böyle değil boğazım nasıl yanıyor, burnum nasıl akıyor haddi hesabı yok.Baş ağrısı da cabası. İki hafta öncede böyle grip olmuştum okula devam ettim çok zorluk çektim. Bugün rapor alıyım da bari akşam dershaneye kadar evde istirahat ediyim dedim. Gittik annemle doktora neymiş efendim basit bir grip grip olmuşum da veremli gibi anlatıyomuşum, benim kulağımda mantar var muayene ederken söyledim bakıyordu çünkü sürekli ilaç kullanıyorum ve her gün banyo yaparım ama kulaklık kullanıyorum banyoda , her gün banyo yapmak normal bir davranış değilmiş. 4 günde bir banyo yapmalıymışım. Saçımı 4 günde bir yıkamalıymışım. 4 günde bir banyo yapsam afedersiniz ama kokarca gibi gezerim etrafta yani ve rahat edemem her gün duş alırım. Geçen sene 5 gün rapor almıştım( aralıklarla biri kasım biri aralık ayı gibi üst üste değil.) Bu sene hiç rapor almamıştım . Geçen seneki raporlarımı sayıyor. Bu 6. raporun ben sana rapor vermem diyor.(Malum üniversiteye hazırlanıyoruz bir kaç ay sonra raporlara ihtiyacım olacak ders çalışmak için.) Benimde burnum akıyor ama işe geliyorum diyor. Bizim okulun dağın başında ve sibirya gibi soğuk bir yer olduğunu ve hala kaloriferlerin yanmadığını bilmeyerek. Şu ilaçtan memnunuz diyoruz onu da yazmıyor illa değiştirecek. Anneme de çok terslikleri oldu bu doktorun.. Velhasıl doktorumuzu değiştirmek istiyoruz. Diğer mahallenin doktoru daha iyi geldi bize. Dilekçe verip o doktora gidebilme gibi bir imkanımız var mı Bunu yapan veya aile hekiminden memnun olmayanlar varsa paylaşabilirse sevinirim..
Son düzenleme: