- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.250
- 33
Bilmiyorum ki takip etmedim konuyu. baktin m geçtimNe oldu peki sonra
Bugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz aile hekimimize mesaj attım hemen cevap vermesini bekliyorum.
Maalesef bazen evlilik cüzdanı soranlara denk geliyoruzYok canım daha neler.
Otelde 2 insanın evlilik cüzdanını soramıyorsun kime ne senin bekar cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığın.
Biri art niyetli bir arama yapmıştır. Arkası gelmese bari.
Tüm babalar kayıt tutuyor bunu , haberin yokmuHayır birde adet gününüzü babadan mı öğreneceklermiş sizi arasalarmış madem.
Tamam yazarım cevabını umarım görür döner çatladım meraktan bu bir şakaysa çok çirkin çok kötüAile hekiminizden cevap gelince lütfen bilgilendirin bizi de.
Bu gerçek mi bilmek istiyorum.
Tüm babalar kayıt tutuyor bunu , haberin yokmu
Ayol kendim bile kayıt tutamıyorum ki adam çağız nerden bilsin son adet tarihiniBenim tevellüt eski olunca yeni moda şeylerden haberim olmuyor
Yeni nesil babacılık akımı
Eger gercekse lutfen ilgili yerlere sikayet edebilir misiniz?Tamam yazarım cevabını umarım görür döner çatladım meraktan bu bir şakaysa çok çirkin çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?