Aile hekimliğinden aradılar ve...

Densiz birinin babanızı işletmeye çalıştığını düşünmek istiyorum,ama sonra annenizi de aramışlar.Eğer gerçekse gerçekten sözün bittiği yerdeyiz demektir

Bende peşine annesi arandığı için kesin biri işletmiştir diyemedim. Yoksa böyle saçmalık olmaz kesin kötü bir şaka diye düşünürdüm.

Telefon numarasını sorgulattiniz mi?

Evlilik dışı ilişkinin altı çizilmiş bir de, onun yerine 18 yaşına giren herkese korunma yöntemlerini öğretmeleri daha mantıklı. Umarım doğru değildir

Aile sagligi planlamasi vakfindan arayabilirler derdim ama onlar da sizi aramaz zaten.
Aile hekimi spiral bile takamiyor,kurtaj mi yacak :)
Birde pms takvimi istemisler :)
Bildiginiz isletmisler..

Ayy Allahım gülsem mş şok mu olsam böyle bir uygulama gerçekten varsa da iğrenç birşey
Ya yoktur. Ya da toplumun cinsel sağlığı konusunda aile hekimliklerine çalışmalar yapın, toplumu bilgilendirin filan dediyse işgüzâr bir sağlık müdürü -her ihtimali düşünmeye çalışıyorum güzel yurdumda şaşırılacak şey kalmadı- babanıza ulaşılınca açıklama yapamayıp ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır beelki.

Cevabı ben de merak ediyorum bekliyorum. Aile hekiminiz ne diyecek acaba.

kim aradiysa aile hekimliğinden degil bence. aile hekimliği gebelik var mi diye sorar kayıt için, özellikle evlilere korunma yontemleri ile ilgili bilgi de verir ama kimsenin tek tek adet gununun çetelesini tutmaz. hem yasal degil hem de vakit bulamazlar yani:) yani bazen hemsireler bazı ailelerle asiri samimi olup ipin ucunu kaçırıyor ama o da hem etik degil hem de sizin anlattığınız durum icin asiri abartı bir davranış.. aile hekiminize mesaj atmışsınız. bence önemli bir olay direkt kendisini arayip sorup konuyu netlestirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…