Densiz birinin babanızı işletmeye çalıştığını düşünmek istiyorum,ama sonra annenizi de aramışlar.Eğer gerçekse gerçekten sözün bittiği yerdeyiz demektir
Ayol kendim bile kayıt tutamıyorum ki adam çağız nerden bilsin son adet tarihini
Telefon numarasını sorgulattiniz mi?Bugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz aile hekimimize mesaj attım hemen cevap vermesini bekliyorum.
Süper bir app var . Ben ordan takip ediyorum . Tavsiye ederimYa dimi o da var.
Geçen ay kaçındaydı diye hep hatırlamaya çalışırım ben
Keşke babası telefonu kapatmak yerine iki laf soksaymış. Çok sinir oldum keşke beni arasalar
Evlilik dışı ilişkinin altı çizilmiş bir de, onun yerine 18 yaşına giren herkese korunma yöntemlerini öğretmeleri daha mantıklı. Umarım doğru değildirYa bişey kafama takıldı . Diyelim gerçekten böyle bir uygulama var ve aranıyor herkes . İyide niye ? Milletin namusu onlaramı kalmış ? Uçkurları kontrol edeceklerine millet aç , onların karnını doyursunlar önce
Eski erkek arkadaşımdan ayrılalı 4 yıl oldu 4 yıldır ciddi bir ilişkim hiç olmadı kiBöyle şaka olmaz
Bunun altında eski erkek arkadaşınız olabilir mi ?
Ayy Allahım gülsem mş şok mu olsam böyle bir uygulama gerçekten varsa da iğrenç birşeyPolikistik olanların aile hekimliği kafayı yer artık tüh bu kız ne zamandır bildirmedi reglini kesin hamile kaldı of yaa diyerek.
Yahu nerden baksan tutarsızlıkYa bişey kafama takıldı . Diyelim gerçekten böyle bir uygulama var ve aranıyor herkes . İyide niye ? Milletin namusu onlaramı kalmış ? Uçkurları kontrol edeceklerine millet aç , onların karnını doyursunlar önce
Aile sagligi planlamasi vakfindan arayabilirler derdim ama onlar da sizi aramaz zaten.Bugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz aile hekimimize mesaj attım hemen cevap vermesini bekliyorum.
Onda adet günü vs var mıydı ki.Ay geçen de böyle yazdı biri kk da
Aile hekiminden cevap geldimi?Eski erkek arkadaşımdan ayrılalı 4 yıl oldu 4 yıldır ciddi bir ilişkim hiç olmadı ki
Ya yoktur. Ya da toplumun cinsel sağlığı konusunda aile hekimliklerine çalışmalar yapın, toplumu bilgilendirin filan dediyse işgüzâr bir sağlık müdürü -her ihtimali düşünmeye çalışıyorum güzel yurdumda şaşırılacak şey kalmadı- babanıza ulaşılınca açıklama yapamayıp ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır beelki.Ayy Allahım gülsem mş şok mu olsam böyle bir uygulama gerçekten varsa da iğrenç birşey
Maalesef geç oldu dönmez tahminimceAile hekiminden cevap geldimi?
kim aradiysa aile hekimliğinden degil bence. aile hekimliği gebelik var mi diye sorar kayıt için, özellikle evlilere korunma yontemleri ile ilgili bilgi de verir ama kimsenin tek tek adet gununun çetelesini tutmaz. hem yasal degil hem de vakit bulamazlar yani:) yani bazen hemsireler bazı ailelerle asiri samimi olup ipin ucunu kaçırıyor ama o da hem etik degil hem de sizin anlattığınız durum icin asiri abartı bir davranış.. aile hekiminize mesaj atmışsınız. bence önemli bir olay direkt kendisini arayip sorup konuyu netlestirinBugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz aile hekimimize mesaj attım hemen cevap vermesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?