B Berenov Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2019 14 2 1 30 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Berenov #21 GangstaWalk .!.: Bu kadar kolay olmaz genelde ama her ne ise. Yapacağın şey belli, okuyup meslek sahibi olup hayatını kurtarmak. Kardeşinle beraber yeni bir başlangıç yapmak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet öyle yapacağım buraya yazmak bi nebze rahatlatıyor.
GangstaWalk .!.: Bu kadar kolay olmaz genelde ama her ne ise. Yapacağın şey belli, okuyup meslek sahibi olup hayatını kurtarmak. Kardeşinle beraber yeni bir başlangıç yapmak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet öyle yapacağım buraya yazmak bi nebze rahatlatıyor.
42yaren Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2015 492 758 103 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Berenov #22 Taciz eden nasil bir ceza aldi?nedense kafam bulandı benim... Bence peşine düşülmesi gereken mevzu bu ..
Taciz eden nasil bir ceza aldi?nedense kafam bulandı benim... Bence peşine düşülmesi gereken mevzu bu ..
B Berenov Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2019 14 2 1 30 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Berenov #23 42yaren .!.: Taciz eden nasil bir ceza aldi?nedense kafam bulandı benim... Bence peşine düşülmesi gereken mevzu bu .. Genişletmek için tıkla... Ya zaten önceden birilerini yine istismar etmiş hapis yatmış birçok suçu daha var aynı olay olunca tabiki mahkeme tarafından 4 yıl ceza aldı
42yaren .!.: Taciz eden nasil bir ceza aldi?nedense kafam bulandı benim... Bence peşine düşülmesi gereken mevzu bu .. Genişletmek için tıkla... Ya zaten önceden birilerini yine istismar etmiş hapis yatmış birçok suçu daha var aynı olay olunca tabiki mahkeme tarafından 4 yıl ceza aldı
S Scener Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2015 4.576 8.293 158 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Berenov #24 Boyle anneler var maalesef. Tek cozum baska bir sehirde is bulmak veya evlenip gitmek. Hoş o zaman da yakani birakmaz
Boyle anneler var maalesef. Tek cozum baska bir sehirde is bulmak veya evlenip gitmek. Hoş o zaman da yakani birakmaz
B Berenov Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2019 14 2 1 30 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Berenov #25 Scener .!.: Boyle anneler var maalesef. Tek cozum baska bir sehirde is bulmak veya evlenip gitmek. Hoş o zaman da yakani birakmaz Genişletmek için tıkla... Yok beni sevmez zaten. Benim babam var bu hayatta sadece birde kardeşim.
Scener .!.: Boyle anneler var maalesef. Tek cozum baska bir sehirde is bulmak veya evlenip gitmek. Hoş o zaman da yakani birakmaz Genişletmek için tıkla... Yok beni sevmez zaten. Benim babam var bu hayatta sadece birde kardeşim.