Aile içi meseleye dahil olma :-(

Görümcemi çok seviyorum ve üzülmesi beni çok üzdü. Görümcem gerçekten çok hanımefendi ve olgun bir insan. Küçük meselelerden sorun çıkaracak biri değil

Afferim kiz!burda okuduğum ilk görümcesini seven bir konu.
Ama böyle bir hataya ben abimin evliliğinde düştüm.
Sorunlarini dinledim yapici olmaya çaliştik .Eşimde hep beraberdi.
Sonra onlar düzeldikten sonra bizden soğudular.Belki cekiniyorlar yada herşeyi bildiğimiz için utaniyorlar.
Eskisi gibi çok görüşmüyoruz,ben bu duruma üzüldüm.
Sen en iyisi görümcenle yalniz dertleş.
Toplu olarak ister istemez insan kendini mahkemede gibi savunur ve karşiya cepe alir

Yapılması gerekeni yapmışsınız. Rahatsız olacağınız durum yok . Hatta eşiniz konuşsaydı ortam gerilirdi belki de, aileler de üçüncü kilerden yardım almalı ki , sorunlar çözülsün. Sonuçta dördünüz de iyiniyetle görüşmüşsünüz. Gitmeseydiniz daha fena durum olurdu . Görümceniz zor durumda kalır sorunları büyürdü. Hafta sonu beraber kahvaltı yapın içiniz rahat etsin.

Uyanik kofteeee:))
Ama bizimki çok fazlaydı tontri 10 dklik mesefe her an yemeğe gelmenizi istiyorlardı hatta 3 gün kalıp sonunda kavga ettiğimizo bilirim eşim inadına daha çok kalalım diyordu kavga ile gidip kavga ile geliyorduk

Artık eltim gibi yapmaya başladım baktım kullanıliyoruj o yüzden bana talep çok

Biseyler yapmamaya başladım .

Kaynana teker teker gelin demeye başladı

Baktı bende onu kullanıyorum onun gibi müsait değilim dmeeye başladı

Sonuç son bir senedir ayda iki kez falan gidiyoruz oda bı kaç saat oturup geliyoruz

Hem azaldı hem de araya resmiyet girdi

Akilli kadinin hali baska iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…