aile ici siddet

Bencede dileme oda hatasını anlasın dilerse benim yaptığımda iyi birşey değil de sadece ona da sen vurdun demi sanırım ama dilemeden dileme bakalım ne yapacak

Oooo siz bayagi boksa bağlamışsınız. Biri gardını alıyor diğerinden hamle bekliyor diğeri atağa geciyor ve nakavt ..Çok yanlış !!! Tencere dibin kara benimki senden kara ....esinin yaptığı çok çirkin ama senin yaptığında aşağı kalır nitelikte değil ..neden belli kişiler üzerinden değilde birlikte kendi cümleleriniz ve hayatınızla ilgili görüş bildiremiyorsunuz? Çözüm şiddet mi ?bir de yanlış anlamadıysam esinin ailesiyle birlikte yaşıyorsunuz ..hem ilişkinize hem onlara büyük saygısızlık ..aynı evi paylaşmak da çok normal gelmiyor bana .yaşam alanınız kısıtlı ve aidiyet duygusu yok .muhtemelen hep birlikteyken kardeş gibi odanıza geçince de bastırılmış duyguların esaretiyle düşman gibi oluyorsunuz .neyse ya şimdi ben dedim diye evini mi ayiracaksin yada kankanmis gibi şakadan itme kakmadan mi vazgeçeceksin?uzatmayayım ............şiddet görüyorsan o evi terkedip bir daha geri dönmeyeceksin. Evlenmissiniz ama karı koca olamamissiniz. Ailelerin daralttigi yaşam alanlarında kardeşten öteye de gecemezsiniz zaten

evim ayrı kisa bir süreliğine burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…