kaç yıllık evlisiniz ben daha çok yeniyim ondan mi böyle oluyorKonuşma hatasını anlayana kadar ve konuşmuyorsun diye bi daha vurursa evde ne var ne yok indir aşağı anlasın sana vurulmayacagini bı daha mı vurdu rezil herkes duysun herkes sana vurulduğunda neler yasadigini anlasin canim ve buna rağmen devam ederse karar senin çok şükür daha öyle birşey olmadı benim evliligimde ama şakasıni bile yptirmam asla hemen kızarım canım
ben boşanma taraftarı değilim ama başka çaresi var mi bununbak sen ne istiyorsun once ona karar ver. bir cok kişi de yazmış. boşanma konusu aklına da yoksa. başka care bulacaksın. birşeyleri yanlış yapıyorsunuz. bir aile olmak için önce konuşbilmeniz gerekiyor. tokat ve ya itme ile bu iş olmaz.
buldugun care de adamın damarına basmadan yap lutfen
kv nin yanından ayrılsanız bunlar gecer mi acaba ? siz neden kv ynında kalıyorsunuz ?
ama yazılanlara bakıntabii özür dile hatta döndür yanağını kocacım bi tokat daha at de. tövbe tövbe yine banlanacağım ya.
güzeş bahtsız nurcan akıllı bir kadıın olun kocanın agzından burnundan cıkıcan. başka yolun yok gibi.... damarına basma, itip kakma. şimdilik bu. daha sonra ilerde gücünüz varsa ayrı eve gidin. baktın olmuyor boşanacaksın nurcan ? nereye kadar tokat yiyeceksin ?ben boşanma taraftarı değilim ama başka çaresi var mi bunun
bence otur esinle konuş.yaptiginin yanlis ama onun yaptigininda yanlış oldugunu söyle.bundan sonra birnirinize bu sekilde davranmaniz gerektigini söyle.bir karar alin ve kizarsaniz tartisirsaniz birbirinizi kiracak sözler söylemeden biri ortamdan uzaklassin.bir noktada durmayi bilin.o noktayi asarsaniz telafisi zor seyler olur tipki bu olaydaki gibi..kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum özür mu dilesem konuşmadan mi
nisan ayında evime gidecem geçici olarak buraya geldik bir kaç ayliginaBende yeniyim 6 ay oldu ama sizin en büyük sorununiz birlikte yaşamak bizde öyle birşey yok Allah dan teke tek kalınca böyle şeyler olmaz aslında canım karar senin kesinlikle ayrılıp ayrilamamk benim annem o konuda çok zor durumlara kaldı zamanında kucuktuk çok hatirladikca sonra bozulur şimdi yapamaz ama ben varım annem dua eder hep bana kadın dediğin güçlü olacak unutma hiç bunu senin eşini dolduruyorlar ballim fırsat vermemeye çalışın haaa hatta birlikte yaşıyorsanız git çaliş valla onların öyle laflarını cekene kadar
olay daha yeni sınırı yatismamistirbence otur esinle konuş.yaptiginin yanlis ama onun yaptigininda yanlış oldugunu söyle.bundan sonra birnirinize bu sekilde davranmaniz gerektigini söyle.bir karar alin ve kizarsaniz tartisirsaniz birbirinizi kiracak sözler söylemeden biri ortamdan uzaklassin.bir noktada durmayi bilin.o noktayi asarsaniz telafisi zor seyler olur tipki bu olaydaki gibi..
sartlariniz durumunuz ne bilmiyorum.ama imkaniniz varsa ayri eve çıkın.madem esinizin iyi biri ve seni sevdigini düşünüyorsun o zamn bu konusmadan sonra seni anlamasi lazim.umarim yoluna girer hersey sizin icin.ama size tavsiyem lütfen eşinize siddeti normal bisey gibi göstermeyin..bunlari ayrılma taraftarı olmadığınız icin yaziyorum sadece öneri fikir.yoksa sizin hayatınız bosanmakta devam etmekte sizin tercihiniz.ama devam edecekseniz olaya siddeti hayatinizdan cikarmakla başlayın..
evimiz ayrı bu kaç aylığına geçici olarak burdayız nisanda gidecek evimize peki şimdi ne yapmalıyım kaç gün böyle konuşmadan durmam gerekiyorgüzeş bahtsız nurcan akıllı bir kadıın olun kocanın agzından burnundan cıkıcan. başka yolun yok gibi.... damarına basma, itip kakma. şimdilik bu. daha sonra ilerde gücünüz varsa ayrı eve gidin. baktın olmuyor boşanacaksın nurcan ? nereye kadar tokat yiyeceksin ?
daha bak 4 gun oldu olmadı ırmak bebegin babası ailesini katletti. öfkeli bir adam oldugu için !!! once tokatla başlar sonra dayakla devam eder.... iyi düşün !!!
kocanla neden konuşmama kararı aldın ki :) konuşmayınca seni anlayıp ay pardon mu diyecek ?evimiz ayrı bu kaç aylığına geçici olarak burdayız nisanda gidecek evimize peki şimdi ne yapmalıyım kaç gün böyle konuşmadan durmam gerekiyor
özür mu dilesem
haklısınız zaten kendi evinde çok mutluydumBak bu çok iyi bence Boşanmak falan kimseye bosan falan diyemem sonuçta evlilik zor yapılan birşey nisan da gideceğinden değişir belki bilmiyorum git evine süslen flaan onun ailesinde yspamadigin herşeyi yap bence bak kendine bakımlı ol elinden geleni herşeyi yap hala öyle şeyler yaparsa o zaman konuşuruz özür dileme lütfen tamam mı Git evine bakalım belki daha iyi olur
o benimle konusmayana kadar bende konusmayayim o zamanBak bu çok iyi bence Boşanmak falan kimseye bosan falan diyemem sonuçta evlilik zor yapılan birşey nisan da gideceğinden değişir belki bilmiyorum git evine süslen flaan onun ailesinde yspamadigin herşeyi yap bence bak kendine bakımlı ol elinden geleni herşeyi yap hala öyle şeyler yaparsa o zaman konuşuruz özür dileme lütfen tamam mı Git evine bakalım belki daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?