aile ici siddet

Çocuk için katlanmak diye birşey yok.Tamam annesin evladın herşeyin ama seninde mutlu güzel bir hayata hakkin var.Zaten bu tarz bi evlilik içinde yaşamaktansa boşanmış bir çiftin çocuğu olmak daha iyi.

kaç yıllık evlisiniz ben daha çok yeniyim ondan mi böyle oluyor

ben boşanma taraftarı değilim ama başka çaresi var mi bunun

Bende yeniyim 6 ay oldu ama sizin en büyük sorununiz birlikte yaşamak bizde öyle birşey yok Allah dan teke tek kalınca böyle şeyler olmaz aslında canım karar senin kesinlikle ayrılıp ayrilamamk benim annem o konuda çok zor durumlara kaldı zamanında kucuktuk çok hatirladikca sonra bozulur şimdi yapamaz ama ben varım annem dua eder hep bana kadın dediğin güçlü olacak unutma hiç bunu senin eşini dolduruyorlar ballim fırsat vermemeye çalışın haaa hatta birlikte yaşıyorsanız git çaliş valla onların öyle laflarını cekene kadar

ben boşanma taraftarı değilim ama başka çaresi var mi bunun
güzeş bahtsız nurcan akıllı bir kadıın olun kocanın agzından burnundan cıkıcan. başka yolun yok gibi.... damarına basma, itip kakma. şimdilik bu. daha sonra ilerde gücünüz varsa ayrı eve gidin. baktın olmuyor boşanacaksın nurcan ? nereye kadar tokat yiyeceksin ?
daha bak 4 gun oldu olmadı ırmak bebegin babası ailesini katletti. öfkeli bir adam oldugu için !!! once tokatla başlar sonra dayakla devam eder.... iyi düşün !!!

kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum özür mu dilesem konuşmadan mi
bence otur esinle konuş.yaptiginin yanlis ama onun yaptigininda yanlış oldugunu söyle.bundan sonra birnirinize bu sekilde davranmaniz gerektigini söyle.bir karar alin ve kizarsaniz tartisirsaniz birbirinizi kiracak sözler söylemeden biri ortamdan uzaklassin.bir noktada durmayi bilin.o noktayi asarsaniz telafisi zor seyler olur tipki bu olaydaki gibi..
sartlariniz durumunuz ne bilmiyorum.ama imkaniniz varsa ayri eve çıkın.madem esinizin iyi biri ve seni sevdigini düşünüyorsun o zamn bu konusmadan sonra seni anlamasi lazim.umarim yoluna girer hersey sizin icin.ama size tavsiyem lütfen eşinize siddeti normal bisey gibi göstermeyin..bunlari ayrılma taraftarı olmadığınız icin yaziyorum sadece öneri fikir.yoksa sizin hayatınız bosanmakta devam etmekte sizin tercihiniz.ama devam edecekseniz olaya siddeti hayatinizdan cikarmakla başlayın..

nisan ayında evime gidecem geçici olarak buraya geldik bir kaç ayligina

olay daha yeni sınırı yatismamistir

evimiz ayrı bu kaç aylığına geçici olarak burdayız nisanda gidecek evimize peki şimdi ne yapmalıyım kaç gün böyle konuşmadan durmam gerekiyor

evimiz ayrı bu kaç aylığına geçici olarak burdayız nisanda gidecek evimize peki şimdi ne yapmalıyım kaç gün böyle konuşmadan durmam gerekiyor
kocanla neden konuşmama kararı aldın ki :) konuşmayınca seni anlayıp ay pardon mu diyecek ?
akıllı ol nurcan akıllı. konuşmadan olmaz. konuş. ama normal konuş. abartma. lafda sokma. damarına da basma. hoşgeldin hoşlgeldin. gunun nasıldı ii. artık normal nasıl konuşuyorsanız. konuşmuyorsnız 2. gun once nasılsanız öyle ol.
kendi evinizde de bu adam tokat atar mıydı sana ?
kocana ince ince bazı şeyleri işle.her kocanın huyu suyu tepkisi farklı olur ama seninki tokatcı oldugu için ne desek boşa da cıkabilir.
ben konudan cekilmek istiyorum. başka da akıl vermicem. kolay gelsin.

Boşan boşanma diyemem ama anladığım kadarıyla tek derdiniz şiddet değil.. annenize haftada 1 gidiyorsunuz, kv ile beraber oturuyorsunuz, hakaret...

Evet şu anda sinirlisin be mantıklı karar veremiyorsun. Bence eşine sormadan ailenin yanına git en az 1 ay kal. Bu sürede ailenle istişare ederek, iyice düşünerek karar ver. İlla burnu sürtsün dönücem diyorsan en azında 1 ay kal ki ciddiyetini anlasın.

Bak bu çok iyi bence Boşanmak falan kimseye bosan falan diyemem sonuçta evlilik zor yapılan birşey nisan da gideceğinden değişir belki bilmiyorum git evine süslen flaan onun ailesinde yspamadigin herşeyi yap bence bak kendine bakımlı ol elinden geleni herşeyi yap hala öyle şeyler yaparsa o zaman konuşuruz özür dileme lütfen tamam mı Git evine bakalım belki daha iyi olur

Böyle hayat mı geçer ya iyice köle olmuşsunuz hadi siz neyse da çocuğa yazık ufacık daha boşan desek boşanmayacaksınız ama BOŞAN

haklısınız zaten kendi evinde çok mutluydum

o benimle konusmayana kadar bende konusmayayim o zaman

Aynen canım malasef onu dolruyorlar nişana kadar sabret ve asla vurdurma öldüreceğini bilse asla izin verme tamam mı canım herkes yerini bilsin uleeen :)) herşey daha iyi olacak dua etmeyi unutma asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…