aile ici siddet

Nurcan624

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
135
28
28
31
arkadaşlar çok zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var. eşim bana siddet uyguluyor. tokat atıyor tabi bu da bir siddettir dün aksam eşime bir konu yüzünden kirildim ve moralim bozuldu eşimle konuşmadım sebebini sordu anlattım tabi başkasını örnek göstererek anlattım. sanırım gücüne gitmis olsa gerek bana hakaret etti gerizekali misin sen dedi bende tahammül edemem asla hakarete esimi şakasina ittim ve bunu her zaman yaparım normal karşılar itince ayagi bi yere takildi ve sarsıldı sırf bunun için bana çok şiddetli bir tokat atti bende çok sinirlendim tabi haklı olarak bende ona bir tokat attim ve sinirimden ağzıma gelen herşeyi bağıra bağıra söyledim tabi bunun içinde atti bir tokat yedim sabah oldu konuşmadım ilgilenmedim uyandi annesi kahvaltısını verdi ve gitti sizden ricam bana yardim edin çok zor durumdayım bırakıp ailenin evine mi gitsem yoksa kalıp çocuğum için katlansam mi lütfen bu fikir

Eşiniz yarın öbür gün çocuğuna kızar onada bi tokat patlatır. Ben hiç kimsenin ayrılması taraftarı değilim ama şiddet varsa devamı gelir. Bizim dediğimizin bir önemi yok. Ayrılıp gitsen ailen arkanda olur mu? Çalışıyor musun?

çalışmıyorum ama ailem arkamda her zaman

Bugün bir tokat atan ilerde daha fazlasını yapar. Çocuğun da şiddet olan bir evde, babasının annesini dövdüğü, belki kendisini de dövdüğü bir evde büyüyecek. Boşanmış anne babanın çocuğu olması daha iyi bu durumda. İlk tokatı da değil sanki, yazınızdan öyle anlıyorum. İlk etapta hemen boşanır mısınız bilmem ama bence annenizin evine gidin bir süre

Boşan demek hiç bana göre birşey değil ama şiddet ve aldatılmanın katlanılır yanı olmamalı. Artık çok şükür hayvanları şiddetle eğitemiyorlar, kendinize bunu reva görmeyin.

Şiddet şu hayatta en korktuğum şeydir. Bir kadına hele hele karısına vurabilecek tıynette bir adama güvenmem. Ki şiddet dozunu arttıran bir şeydir. Tokatla başlar tekme tokatla devam eder.sakın çocuk için fln demeyin bir an önce bitirin.
Ki çocuk için en affedilmez şeydir şiddet. Yarın çocuğunuza vurmayacağının garantisi yok Hadi yapmadı çocuk annesinin dövüldüğünü görerek büyürse normal bir psikolojide kalabilir mi? Asıl çocuk için ayrılmalısınız

evet ama oğlum 2 yaşında daha oda benimle birlikte ağlıyordu herşeyim o benim geçici olarak kv de kaliyoruz

çalışmıyorum ama ailem arkamda her zaman

O zaman hiç düşünme bence. Çocuğunu bahane etme sen eşinden ayrılıyorsun onun babası belli. Ki affettin diyelim hep bir şüphe içinde yaşayacaksın acaba tekrar şiddet olur mu diye. Hakkında hayırlısı olsun canım

neden geri döneyim ki gidersem dönmemek üzere giderim yada burnu surtsun diye

Hah işte onu diyorum. Burnu sürtsün diye gideceksiniz bi hafta on gün sonra geri döneceksiniz. Belki üç beş ay şiddet olmayacak sonra tekrar başlayacak. Siz ya yine gideceksiniz ya ailenize karşı yüzünün olmadığı için gidemeyeceksiniz. Kısır döngü, böyle sürer gider.

Tabi tokat da bir şiddettir, tekme kadar olmasa da evet!
Birbirinizi dövmüşsünüz işte, ya döve döve devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Ki ikinci seçenek büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek. O zaman tek tavsiyem birbirinizin başına vurmayın.

ikinci tokatı ilkinde özür dilediği için affetmistim

evet ama oğlum 2 yaşında daha oda benimle birlikte ağlıyordu herşeyim o benim geçici olarak kv de kaliyoruz
Umarım hem kendiniz hemde evladınız için güzel kararlar verirsiniz.Yaşınız da küçük baya.20 yada 19 yaşında evlenmiş olmalısınız.
Kıyamam o minik yavruya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…