Evli değilim, hiç evlenmedim fakat senin gibi , ailemle haftada 1 görüşmeme izin verilecek ve tokatları yiyip oturacağım bir evliliğim olacağına 10 kere boşanmayı tercih ederimama etrafımdaki bosananlari görünce bende o duruma düşmek asla istemem
damarını biliyorsan basma sende.. ben sana da kızdım şakasına neden biri itilir ki..bana yapsan bende tokat atabilirim yani...normalde çok iyi biridir ama damarına basınca böyle oluyor
özür mu dilesemdamarını biliyorsan basma sende.. ben sana da kızdım şakasına neden biri itilir ki..bana yapsan bende tokat atabilirim yani...
bu olay senin eşinle olan konundan ayrı birşey tabii.
hayır özür dileme de bir daha itme. sen özür dileyecksen onunda dilemesi lazım. onu yapmaz anladıgım kadarı ile.özür mu dilesem
kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum özür mu dilesem konuşmadan mievet olay: kocasını kötüleyen kızan ama baskalari kızıp kötü konuşunca "benim kocam aslında öyle biri degildir, benide sever "e gelmiş..
konu sahibi ne yaşadığını en iyi sen bilirsin.hayat senin hayatın.kimsenin bosan demesiylede bosanilmaz, sans ver demesiylede verilmez.iyi düşün taşın.bosanmayacaksanda ilk önce sende esine vurmaktan vazgeç.adamlara şiddeti normallestiriyorsunuz ite kaka.kv dinizin yaninda yaşıyorsunuz sanirim.kendi odanizda tartismayi barismayi öğrenin.kv diniz herseyi bilmesin.cocugunuzu babasindan ayrı büyütmek istemiyorum diyorsunuz madem o zaman o cocuga huzurlu mutlu bir aile vermek zorundasiniz.sakin olun hislerinizi esinize dolayli imali değil direk söyleyin.yargılamadan asagilamadan paylasin düşüncelerinizi.
birbirinizede vurmaktan vazgeçin.cok kizarsaniz çekin gidin baska odaya sakinleyin.ama itip vurup birbirinize siddet uygulamayin.umarim istediginiz gibi olur evliliginiz ne deyim.hakkinizda hayirlisi olsun..
benimle muhatap bile olmuyor bu şey isteyince bile annesinden ve kız kardeşinden istiyorhayır özür dileme de bir daha itme. sen özür dileyecksen onunda dilemesi lazım. onu yapmaz anladıgım kadarı ile.
senin özür dilemen atıgı tokatı meşrulaştırır.
ne yapmalıyım peki konuşma sam belli bir sureHer türlü şiddete hayır bana bı daha vuracak hemi olecegimi bilsem o evden var ne yok kırar döker gene de sakinlesmzdim şiddetin her türlüsü hata ayıp yaaa şiddet girdi mı akan sular duruyor yeminle
burnunun surtecegini sanmıyorum ailesi dolduruyor cunkuSiddet sorunu olanlarin duzelme ihtimali cok zor. Duzelene kadar cok tokat yersin git ailenin yanina en azindan burnu surtulsun tedavi olsun
tabii özür dile hatta döndür yanağını kocacım bi tokat daha at de. tövbe tövbe yine banlanacağım ya.özür mu dilesem
bak sen ne istiyorsun once ona karar ver. bir cok kişi de yazmış. boşanma konusu aklına da yoksa. başka care bulacaksın. birşeyleri yanlış yapıyorsunuz. bir aile olmak için önce konuşbilmeniz gerekiyor. tokat ve ya itme ile bu iş olmaz.benimle muhatap bile olmuyor bu şey isteyince bile annesinden ve kız kardeşinden istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?