aile ici siddet

normalde çok iyi biridir ama damarına basınca böyle oluyor
damarını biliyorsan basma sende.. ben sana da kızdım şakasına neden biri itilir ki..bana yapsan bende tokat atabilirim yani...
bu olay senin eşinle olan konundan ayrı birşey tabii.

#Nurcan624 son yorumlarini okuyunca yazacagim seylerden vazgectim. Senin kocan ozunde iyiyse birkac tokattan bisey cikmaz degilmi....hem gerizekali dese ne olur ki kocan senin o. Hem bosansan cocugun mutsuz bir ailede yasamanin ne olduğunu nasil anlayabilir.... Bu hayati cocugun gozune sokmak lazim.
Senin adina çok uzuldum.ins birgun kendini seversin

evet olay: kocasını kötüleyen kızan ama baskalari kızıp kötü konuşunca "benim kocam aslında öyle biri degildir, benide sever "e gelmiş..
konu sahibi ne yaşadığını en iyi sen bilirsin.hayat senin hayatın.kimsenin bosan demesiylede bosanilmaz, sans ver demesiylede verilmez.iyi düşün taşın.bosanmayacaksanda ilk önce sende esine vurmaktan vazgeç.adamlara şiddeti normallestiriyorsunuz ite kaka.kv dinizin yaninda yaşıyorsunuz sanirim.kendi odanizda tartismayi barismayi öğrenin.kv diniz herseyi bilmesin.cocugunuzu babasindan ayrı büyütmek istemiyorum diyorsunuz madem o zaman o cocuga huzurlu mutlu bir aile vermek zorundasiniz.sakin olun hislerinizi esinize dolayli imali değil direk söyleyin.yargılamadan asagilamadan paylasin düşüncelerinizi.
birbirinizede vurmaktan vazgeçin.cok kizarsaniz çekin gidin baska odaya sakinleyin.ama itip vurup birbirinize siddet uygulamayin.umarim istediginiz gibi olur evliliginiz ne deyim.hakkinizda hayirlisi olsun..

Sen annenin evine gidecek olsan zaten carpar kapiyi gider konuyuda ordan acardin ki ailem her tur arkanda diyorsun

Konu belliki boyle durumlara genelde bakis acisi basina gelen yasayan var mi ogrenme vs
Boyle durumlara genelde bakis acisi KKda
Siddete hayir bosan %95 kocandir idare et %5 9 yillik uye olarak yaziyorum

Kimseye bosan demek bize dusmez yuva kolay kurulmuyor yikilsin ama bgn seni tokatlayan yarinda cocugunu tokatlayacak onu bil siddet İster fiziki ister psikolojik olsun uyusturucudan farksizdir hep doz artarak gider kanitlanmis bir sey
bunu aklinin bir kosesinde tut kararinida ona gore verirsin
Allah kocana akil fikir vicdan versin

kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum özür mu dilesem konuşmadan mi

Her türlü şiddete hayır bana bı daha vuracak hemi olecegimi bilsem o evden var ne yok kırar döker gene de sakinlesmzdim şiddetin her türlüsü hata ayıp yaaa şiddet girdi mı akan sular duruyor yeminle

Siddet sorunu olanlarin duzelme ihtimali cok zor. Duzelene kadar cok tokat yersin git ailenin yanina en azindan burnu surtulsun tedavi olsun

Konuşma hatasını anlayana kadar ve konuşmuyorsun diye bi daha vurursa evde ne var ne yok indir aşağı anlasın sana vurulmayacagini bı daha mı vurdu rezil herkes duysun herkes sana vurulduğunda neler yasadigini anlasin canim ve buna rağmen devam ederse karar senin çok şükür daha öyle birşey olmadı benim evliligimde ama şakasıni bile yptirmam asla hemen kızarım canım

Ya ben bu aileleri derneği anlamıyorum vay arkadaş yaa lan karismayin evlenenler in arasına ne kıymetli oğulları var sanki bizi taş doğurdu tobeee ya kıymetli ise evlendirmesinler arkadaş tobe tobe

benimle muhatap bile olmuyor bu şey isteyince bile annesinden ve kız kardeşinden istiyor
bak sen ne istiyorsun once ona karar ver. bir cok kişi de yazmış. boşanma konusu aklına da yoksa. başka care bulacaksın. birşeyleri yanlış yapıyorsunuz. bir aile olmak için önce konuşbilmeniz gerekiyor. tokat ve ya itme ile bu iş olmaz.
buldugun care de adamın damarına basmadan yap lutfen
kv nin yanından ayrılsanız bunlar gecer mi acaba ? siz neden kv ynında kalıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…