• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile içi sır, söz nişan..

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
mrb ben 3 yıldır bırıyle gorusuyorum
kimi zaman buyuk kavgalarımız oldu kımı zaman ıyı oldugumuz zaman
bu sure ıcerısınde yer yer akrabalarım bıle ılıskımde soz sahıbı oldu eger dugunun olursa gelmem gibi

eger sorunlu bır ılıskım varsa bıle ben yasayacagım ve herkesın kaderı bellı onu yasıyoruz biz
uzulursem de ben uzulurum ...

neyse en son barısmamızdan sonra aılesı soz yapmak ıstedı hıc bır konu yokken gecen aksam annem evlenırsen bosanırsın , sen o maasa geçinemezsin demesı

ramazan ayındayız bır anne olarak hayır duası duymak varken olumsuz laflar moralimi bozdu neyse konu o an için kapandı ertesı sabah içine oturmus ki işte ınsallah işinde basarı olursun falan dedi genelde olumsuz yorum yaptıgını soyledım neyse agladım içime oturdu çünkü ...

ardından babam geldi pat dıye biriyle görüştüğümü ... su kadar maasla gecınebılır mı ben bu yuzden bosanır dedım falan diye soyledı

her seyin bir adabı var boyle mi olmalı kavga dovusle mı her seyi halletmelıyız

Eğer anlaşabiliyorsanız sende oda çalışırsa elbet bir şekilde geçinirsiniz.
Ailende hata bulmadım evlenince zorluk çekmeni istemezler ondan öyle diyorlardır.
Eşya alacak ev tutacak duruma geldiğinizde evlenin acele etmeyin bence.

Genelde aileler haklı çıkıyor demekki ne kadar kavga gürültü yasıyorsunuz ki insanlar olmaz diyor
olumsuz ınatlasarak dha mı hos ki
daha ılımlı olunabılır :( babaya soylerken bıle pat dıye hani soylenmez ki uslubu vardır degıl mı amac ne yanı gercekten kırıldım

Mutsuz anne , mutsuz ebeveyn , sagliksiz cocuklar ...
Uzulursen ben uzulurum ne demek yetimhanede kalan anne baba ayri buyuyen onca cocuk .. onoar uzulumuyor zaten:kızgın:

Evlilik cok onemli cok ciddeye alincak bisey eger gercekten asilmayacak sorunlar varsa, duzenli bir birliktelik yasamiyorsabiz evlenmek nicin ??:işsiz:

Aranızda geçenleri veya annenin haklılığını haksızlığını bilemeyeceğim.Bana önyargılı artniyetli diyebilirsiniz ama sonuçta koskoca kadın usül adap bilmediği için değil öyle pat diye söylemesi bence.Hangi babaya öyle pat diye söylense olumsuz karşılar veya alışma süresi uzar heralde.Bence annen o şekilde aniden söyleyerek babanı daha adamcağız detayları öğrenmeden kendi gibi olumsuz görüşe çekmek istemiş.Yoksa annenin usül adap bilmediğini düşünemiyorum.

Mutsuz anne , mutsuz ebeveyn , sagliksiz cocuklar ...
Uzulursen ben uzulurum ne demek yetimhanede kalan anne baba ayri buyuyen onca cocuk .. onoar uzulumuyor zaten:kızgın:

Evlilik cok onemli cok ciddeye alincak bisey eger gercekten asilmayacak sorunlar varsa, duzenli bir birliktelik yasamiyorsabiz evlenmek nicin ??:işsiz:
Uzulursen ben uzulurum ne demek yetimhanede kalan anne baba ayri buyuyen onca cocuk .. onoar uzulumuyor zaten:kızgın: anlamadım
aılemın olumsuz tavırlarından bahsetmıstım ben eger sonu kotuyse evet ben uzulucem herkes bır gun uzulur ben hayatımın basrolund ben varım uzulursem ben uzulucem demek ıstedım :KK51:

Aranızda geçenleri veya annenin haklılığını haksızlığını bilemeyeceğim.Bana önyargılı artniyetli diyebilirsiniz ama sonuçta koskoca kadın usül adap bilmediği için değil öyle pat diye söylemesi bence.Hangi babaya öyle pat diye söylense olumsuz karşılar veya alışma süresi uzar heralde.Bence annen o şekilde aniden söyleyerek babanı daha adamcağız detayları öğrenmeden kendi gibi olumsuz görüşe çekmek istemiş.Yoksa annenin usül adap bilmediğini düşünemiyorum.
evet sorun tam da bu sorunun en ınce yerıne degındınız ki gozlerım doldu
benım sınır oldugum konu buydu
simdi ne dicem ne yapıcam zaten ben daha kendim hazır degılım
acabalarım varken
ya cok cok cok sinirliyim

benim onemlı dıger sorunum agzından olumsuz cumleler cıkması
ve babaya pat dıye dnmez ki Bibibella Bibibella S shibalba :KK43:
Canım ailen genelde olumsuz bakan insanlarsa bişey diyemem.
Ama tartışmaları,karşılıklı anlayışsızlığı farkettikleri için diyolarsa göz ardı etme
Bende nişanlıyım,benim ailem etliye sütlüye karışmazlar.biz çok tartıştık mesela,keşke annem babam "artık bırak,devam etmeni istemiyoruz" deseler diye bekledim:( ne düşündüklerini kestiremiyorum,bu da kötü :/

Canım ailen genelde olumsuz bakan insanlarsa bişey diyemem.
Ama tartışmaları,karşılıklı anlayışsızlığı farkettikleri için diyolarsa göz ardı etme
Bende nişanlıyım,benim ailem etliye sütlüye karışmazlar.biz çok tartıştık mesela,keşke annem babam "artık bırak,devam etmeni istemiyoruz" deseler diye bekledim:KK43: ne düşündüklerini kestiremiyorum,bu da kötü :/
evet cunku herseyın bı usulu var
sımdı napıcam ben :(

Yaşlarınız kaç, eğer yaş sorununuz yoksa sevgiline zamana ihtiyacınız olduğunu söyle,kırmadan
O sırada kendini de yokla,eğer eminsen aileni ikna etmenin yollarını ara
bu kadar olumsuz yorumlar zaten bende ekstra fobi olusturdu
ben 27 o 30

Uzulursen ben uzulurum ne demek yetimhanede kalan anne baba ayri buyuyen onca cocuk .. onoar uzulumuyor zaten:kızgın: anlamadım
aılemın olumsuz tavırlarından bahsetmıstım ben eger sonu kotuyse evet ben uzulucem herkes bır gun uzulur ben hayatımın basrolund ben varım uzulursem ben uzulucem demek ıstedım :KK51:

Canim ailen degil annenin izledgi yol cok yanlis herseyin bir zambi soyleme sekli var .. ben orda uzulursen ben.uzulurm den.kastim sadece sen degil iste yarin evlensen cocuklarin olsa onlarda uzulcek ben yasadim yasatmasin kimseye rabbim ..
Ayrintili bi sekilde degerlendirin dedgim gibi anenizlede bu konuyu tatli dille konusun oda sizin.iyiliginizi ister sonucta:(

Anne babanın ne dediğini bırak öyle anneler her zaman hislerinde haklı falan da çıkmazlar ben bunu kanıtlamış biri olarak söylüyorum. Sen gerçekten sevgilinle bir ömür geçirebilecekmişim buna hazır mısınız evliliğin bilincinde misiniz bunlara yoğunlaş kendinle ve sevgilinle ilgili herşeyi tart ve en önemlisi evliliğin ne anlama geldiğini bildiğinden emin ol öyle karar ver

bu kadar olumsuz yorumlar zaten bende ekstra fobi olusturdu
ben 27 o 30
Tam evlilik yaşı bana göre:) ne erken ne geç
Ama emin olmadan evlenme derim,(hoş emin olmak ne mümkün:) ) ailen olumsuz davrandığı için sana çekici gelebilir
Ama şimdiden major sorunlarınız (anlayışsızlık,güvensizlik,saygısızlık gibi) varsa acele etme derim:)

Canim ailen degil annenin izledgi yol cok yanlis herseyin bir zambi soyleme sekli var .. ben orda uzulursen ben.uzulurm den.kastim sadece sen degil iste yarin evlensen cocuklarin olsa onlarda uzulcek ben yasadim yasatmasin kimseye rabbim ..
Ayrintili bi sekilde degerlendirin dedgim gibi anenizlede bu konuyu tatli dille konusun oda sizin.iyiliginizi ister sonucta:KK43:
canım zaten aslında bir hışımla tam kendımı anlatamadım hayatta her dertte her ıyılıkte zıncırleme
benım bı hatam ılerde cocuklarımı dahı etkıler tabı
bu arada benım hala aglamama sebep konulardan bırı bosanırsan bu eve gelemzsın falan gibi gibi en son pat dıye babanla konus bu konuyu diye çat diye babama anlatması ve ben daha kendim hazır degılken
ramazn ayındayız hayır duası yerıne neler duyuyoruz...

Back
X