• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile içi sır, söz nişan..

Ailen çok zengin, sen belli bir rahata mı alıştın o yüzden mi bu kadar tepki veriyorlar.
Sevgilin ne iş yapıyor.
Ailen sadece maddiyata takılmış anladığım kadarıyla.

Ailen çok zengin, sen belli bir rahata mı alıştın o yüzden mi bu kadar tepki veriyorlar.
Sevgilin ne iş yapıyor.
Ailen sadece maddiyata takılmış anladığım kadarıyla.
maddi manevı dıyelım
cok zengın demeyelım ama standartlarım dusecek desem daha dogru sanırım o_O

Aldiginiz yanlis kararlarda sadece siz degil aileniz de aci cekiyor. Ve simdiden sizi vazgecirmeye calisiyorlar. Bence ailenize iyi kulak verin ve sevgilinizi ve sevgilinizin ailesinin gercekten size gore olup olmadigina bir karar verin once.

maddi manevı dıyelım
cok zengın demeyelım ama standartlarım dusecek desem daha dogru sanırım o_O

Peki ailenizin evlenmeyi düşündüğünüz kişi için başka kriterleri yok mu? Kültürü, ailesi, eğitimi, sosyal konumu vs vs.
Belki çok zengin, ukala, annenizi babanızı saymayacak ama size çok çok iyi imkanlar sunabilecek biri de olabilirdi bu kişi.
Hem anne babanızın tutumu hem de sizin tavrınız çok inatçı geldi bana.
Evlilik vs konularında biraz daha düşünmenizi tavsiye ediyorum nacizane.

evet bu ara hassasım belkı ondan ama bosanırsan evıme dahi gelemezsin lafı yetti zaten
Annen , çok iyi düşün hatanın geri dönüşü olmaz anlamında demiş aslında.hiç bir anne baba zor durumda kalan evladını kapı dışında bırakmaz ,bırakamaz.istisnalar vardır elbet.

Peki ailenizin evlenmeyi düşündüğünüz kişi için başka kriterleri yok mu? Kültürü, ailesi, eğitimi, sosyal konumu vs vs.
Belki çok zengin, ukala, annenizi babanızı saymayacak ama size çok çok iyi imkanlar sunabilecek biri de olabilirdi bu kişi.
Hem anne babanızın tutumu hem de sizin tavrınız çok inatçı geldi bana.
Evlilik vs konularında biraz daha düşünmenizi tavsiye ediyorum nacizane.
evet dusunuyorum. o konularda da onyargılı veya krıterlerıne uygun olmadıgını dusunmekte zaten benım sıkıntım bosanırsan gelemezsın gıbı olumsuz cumle kullanması daha ortada evlılık bıle yok

Aldiginiz yanlis kararlarda sadece siz degil aileniz de aci cekiyor. Ve simdiden sizi vazgecirmeye calisiyorlar. Bence ailenize iyi kulak verin ve sevgilinizi ve sevgilinizin ailesinin gercekten size gore olup olmadigina bir karar verin once.
haklısınız

akrabalarınız dahi bu kavga gürültüden haberdarsa demek ki öyle "her ilişkide olan kavgalar " sınıfında değil bu durum..

ayy ben evlenecem zaman neler neler demediler kimseyi dinlemedim simdide diyorumki anneme keske beni sacimdan tutupda yolda suruyerek bi magaraya kapatsaydinda onunla evlenmeseydim

yani her daka sorunlu degılız elbette herkes kadar ıyı herkes kadar kotu

Bu cevapta benim anladigim
o kadar da iyi değil iliskiniz
evlenmek için evlenmeyin
özellikle de daha sonrasında sizin ailenize geri dönmenize onlara muhtaç olmanıza neden olabilecek kisilerle hiç evlenmeyin
ailenizin bosanırsan gelme sözü şu anlamda yani biz sana o kadar söyledik hala anlamiyorsun olacaklar şimdiden belli bosanırsan gelme ama tabiki bu sizi dusundukleri için bosanirsaniz kapıda bırakacak halleri yok
ben olsam anne ben de aynı şeyi söyleyebilirim ama eğer öyle bir durum olursa da tabiki en büyük desteği ben olurum

mrb ben 3 yıldır bırıyle gorusuyorum
kimi zaman buyuk kavgalarımız oldu kımı zaman ıyı oldugumuz zaman
bu sure ıcerısınde yer yer akrabalarım bıle ılıskımde soz sahıbı oldu eger dugunun olursa gelmem gibi

eger sorunlu bır ılıskım varsa bıle ben yasayacagım ve herkesın kaderı bellı onu yasıyoruz biz
uzulursem de ben uzulurum ...

neyse en son barısmamızdan sonra aılesı soz yapmak ıstedı hıc bır konu yokken gecen aksam annem evlenırsen bosanırsın , sen o maasa geçinemezsin demesı

ramazan ayındayız bır anne olarak hayır duası duymak varken olumsuz laflar moralimi bozdu neyse konu o an için kapandı ertesı sabah içine oturmus ki işte ınsallah işinde basarı olursun falan dedi genelde olumsuz yorum yaptıgını soyledım neyse agladım içime oturdu çünkü ...

ardından babam geldi pat dıye biriyle görüştüğümü ... su kadar maasla gecınebılır mı ben bu yuzden bosanır dedım falan diye soyledı

her seyin bir adabı var boyle mi olmalı kavga dovusle mı her seyi halletmelıyız
Birazda aileneniz akrabalarinizin gozuyle bakin derim. Bukadar kisi neden karsi evlenmenize sorun tek maas degil. Kendiniz diyorsunuz kusup baristiginizi bide kaderim diyorsunuz, bence insanin kendi elindede kaderi aile ilersini gorebiliyo demek. Lutfen iyi dusunup karar verin evlilik icin.

ayy ben evlenecem zaman neler neler demediler kimseyi dinlemedim simdide diyorumki anneme keske beni sacimdan tutupda yolda suruyerek bi magaraya kapatsaydinda onunla evlenmeseydim
ya en sonunda haklı mı cıkyorlar sız gormek mı ıstemedınız anlasmadıgınızı

ya en sonunda haklı mı cıkyorlar sız gormek mı ıstemedınız anlasmadıgınızı
aynen hakli ciktilar
ben ozamanlar asktan baska bise gormuyodu gozum
dogruyu yanlisi anlayamiyodum
cok soylediler ama ben anlamak istemedim
gercekleri evlenince gormeye baslamistim

aynen hakli ciktilar
ben ozamanlar asktan baska bise gormuyodu gozum
dogruyu yanlisi anlayamiyodum
cok soylediler ama ben anlamak istemedim
gercekleri evlenince gormeye baslamistim
hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah bundan sonra mutlu olursunuz umarım

mrb ben 3 yıldır bırıyle gorusuyorum
kimi zaman buyuk kavgalarımız oldu kımı zaman ıyı oldugumuz zaman
bu sure ıcerısınde yer yer akrabalarım bıle ılıskımde soz sahıbı oldu eger dugunun olursa gelmem gibi

eger sorunlu bır ılıskım varsa bıle ben yasayacagım ve herkesın kaderı bellı onu yasıyoruz biz
uzulursem de ben uzulurum ...

neyse en son barısmamızdan sonra aılesı soz yapmak ıstedı hıc bır konu yokken gecen aksam annem evlenırsen bosanırsın , sen o maasa geçinemezsin demesı

ramazan ayındayız bır anne olarak hayır duası duymak varken olumsuz laflar moralimi bozdu neyse konu o an için kapandı ertesı sabah içine oturmus ki işte ınsallah işinde basarı olursun falan dedi genelde olumsuz yorum yaptıgını soyledım neyse agladım içime oturdu çünkü ...

ardından babam geldi pat dıye biriyle görüştüğümü ... su kadar maasla gecınebılır mı ben bu yuzden bosanır dedım falan diye soyledı

her seyin bir adabı var boyle mi olmalı kavga dovusle mı her seyi halletmelıyız
Ben sana şimdiden geleceğini söyleyeyeyim. Evliliğinde mutlu olacaksın bu belli. Her ne kadar insanlar iki eş anlaşırsa gerisi hikaye deseler de asıl hikaye budur. Aileler ailelerle, aileler eşlerle anlaşamadığı sürece mutlu evlilik neredeyse imkansız. Ailen belli ki bu adamı sevmemiş. Durup dururken bu şekilde davranmayacaklarına göre bu adam zamanında gözden düşecek hareketler yapmış. Sen şimdi sorunlu bir ilişkim varsa da ben yaşayacağım diyorsun ya hani, kader öyle bir şey değil. Yolda yürürken dikkat etmezsin çamura girersin, dikkat edersin ama yine de girersin, bir de çamuru orda göre göre bile bile girersin. Sen çamuru görüyorsun ama belki de paçalarım kirlenmez diye düşünüyorsun. Emin ol kirlenecek. Tabi yine de sen bilirsin.

Ben sana şimdiden geleceğini söyleyeyeyim. Evliliğinde mutlu olacaksın bu belli. Her ne kadar insanlar iki eş anlaşırsa gerisi hikaye deseler de asıl hikaye budur. Aileler ailelerle, aileler eşlerle anlaşamadığı sürece mutlu evlilik neredeyse imkansız. Ailen belli ki bu adamı sevmemiş. Durup dururken bu şekilde davranmayacaklarına göre bu adam zamanında gözden düşecek hareketler yapmış. Sen şimdi sorunlu bir ilişkim varsa da ben yaşayacağım diyorsun ya hani, kader öyle bir şey değil. Yolda yürürken dikkat etmezsin çamura girersin, dikkat edersin ama yine de girersin, bir de çamuru orda göre göre bile bile girersin. Sen çamuru görüyorsun ama belki de paçalarım kirlenmez diye düşünüyorsun. Emin ol kirlenecek. Tabi yine de sen bilirsin.
cok guzel cumleler kendıme ders alıp söylediklerinizi düşünücem hep.peki suan guzel gıderken hadi bye bye mı dicem erkek arkadasıma cok sacma degıl mı :KK64: bide o var

Back
X