• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile içi sır, söz nişan..

Bence sen kimsenin gerçekleri söylemesine katlamıyorsun.

Annen gerçeği söylemiş sense hayır duası yapsın niye böyle konuşuyor ki demişsin.

Aç gözlerini
eleştiye kapalıyım kabul ediyorum ama ınsan uzulur sonucta kotu yorumlara uslup onemlı degıl mıdır :(

Ya annenin şu tarihten sonra usul öğrenmesini bekleme; otur konuş annenle neler yapabilirim benden ne istiyorsunuz, onu bırakırsan neler yaşayacağını, bırakmazsan neler yaşayacağını konuş annenle

Sen iletişime geçmeyince oda sert uslubu takınmış gibi geldi.

cok guzel cumleler kendıme ders alıp söylediklerinizi düşünücem hep.peki suan guzel gıderken hadi bye bye mı dicem erkek arkadasıma cok sacma degıl mı :KK64: bide o var
Aynen öyle diyeceksin. Ben kendime başka bir yol çizmek istiyorum diyeceksin. Düşündüm, seninle geleceğimizin olması mümkün değil diyeceksin. Göbeğin adama bağlı değil.

Annenin tavrini bilemedim de
Benim annem benim ne kadarla gecinebilecegimi cok iyi bilir ve aynen dann diye soyler;)
Ve her zaman da haklidir
Umarim sonuc iyi olur sizin acinizdan

Aşkın gözü kör olduğu için dışardan yorum yapanlara dikkat etmeliyiz.

Konu eski bu arada...

bak haklısın aşkın gözü kördür ama evlilik kaderdir kadermizde varsa zaten o kişi illaki o nikah olur yoksa olmaz ama bu sefer insanın içine korku giriyor ya yapamazsam ya mutsuz olursam ya haklı çıkarlarsa bu düşüncelerle önüne bile bakamıyor insan

Back
X