Aile içi sorunlar için yardım

Zevcan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
49
27
3
Merhaba bu gruba yeni katıldım 2 buçuk senelik evliyim esim 7 aydır ceza evinde ben kendi evimde kalıyorum evim kira kaynanam destek oluyor bir iş bulamdm sürekli kaynbabam eşimin anneannesi tarafından baskı icerisindeyim kaynbabam üvey yan gelip yattigimi hiçbir sorumluluk almadığımi benden yorulduklarini dile getiriyorlar bunu eşime diyemiyorum üzülür die sürekli iş arıyorum ama hep olumsuz oluyor

Allah yardımcınız olsun... En kısa sürede inşallah iş bulursunuz. Daha çokmu var eşinizin çıkmasına. O süre zarfında ailenizle yaşamayı düşünmezmisiniz?

Evimi ilk önce kapatacaktık sonra vazgeçtiler kendileri için gidip gelecek başka kapıları olmadığı için onlar sürekli bana geliyor hastane postane için bende bu nedenle onlara hizmet etmek için evde kalıyorum bide annemlere sigamiyorum sürekli laf söz :(

Allah yardımcınız olsun... En kısa sürede inşallah iş bulursunuz. Daha çokmu var eşinizin çıkmasına. O süre zarfında ailenizle yaşamayı düşünmezmisiniz?
Düşünüyorum bazen ama orayada sigamiyorum evi kendileri kapatmak istemediler şimdi benim evde oturduğum gözlerine batar oldu elimden geleni yapıyorum ama genede olmuyor eşime hiçbirsey anlatamyrm üzülür die anlatmalmym

Düşünüyorum bazen ama orayada sigamiyorum evi kendileri kapatmak istemediler şimdi benim evde oturduğum gözlerine batar oldu elimden geleni yapıyorum ama genede olmuyor eşime hiçbirsey anlatamyrm üzülür die anlatmalmym
Esimin ailesinin burda benden başka gidecek evleri olmadığı için evimi kapatmadilar bugünde kaynvalidemin annesi beni arayıp kızımı yolla git annende kal senin yüzünden kızımın yuvası bozulacak diye ağzına geleni saydı

Esimin ailesinin burda benden başka gidecek evleri olmadığı için evimi kapatmadilar bugünde kaynvalidemin annesi beni arayıp kızımı yolla git annende kal senin yüzünden kızımın yuvası bozulacak diye ağzına geleni saydı
Size ağzınıza geleni saymaya ne Hakkı var ?
Eşiniz için daha çok var mu çıkmasına ?
Çocuğunuz kaç yasında ?
Küçükte olsa bi iş bulursunuz bence olmadı tezgahtarlık vs de olur .

O zaten bence az çok hissediyodur ne durumda olduğunu. Sonuçta çalışmadığınızı da biliyor eşiniz . Maddi olarak zorlandığın ortada zaten. Bahsedin bence eşinize , hem onun fikrini alırsınız hemde ailesiyle görüşüp bu konuda size baskı yapmalarını engelleyedebilirsiniz... :( düzelir umarım durumunuz.

Size ağzınıza geleni saymaya ne Hakkı var ?
Eşiniz için daha çok var mu çıkmasına ?
Çocuğunuz kaç yasında ?
Küçükte olsa bi iş bulursunuz bence olmadı tezgahtarlık vs de olur .
Eşimin çıkmasına daha 3 sene var xoxugmç yok çok şükür zaten eşim girdi 3 ay toparlanamdm 3 aydır da iş bulamdm her yolu denedim

Mesleginiz varmi bilmiyorum ama mesleginiz disi islere basvursaniz? En azindan isediginiz isi bulana kadar laf yemezsiniz

Mesleginiz varmi bilmiyorum ama mesleginiz disi islere basvursaniz? En azindan isediginiz isi bulana kadar laf yemezsiniz
Bilgisayar programcılığı mesunuyum daha 23 yaşındayım büyükler çok ağır geliyor artık bölümüm ve harici kafama yatan birsuru ise başvurdum malesf geri dönüş olmadı

esiniz neden cezaevine girdi?
orasi sizin eviniz,ogullari cezaevine girdi diye sizi dışlamak lokmalarini saymak olurmu hic
aksine daha cok koruyup kollamalari lazum
allah yardimciniz olsun
her yere basvurun market fabrika satis elemanligi
zor gunlerinizi atlatirsuniz insallah

esiniz neden cezaevine girdi?
orasi sizin eviniz,ogullari cezaevine girdi diye sizi dışlamak lokmalarini saymak olurmu hic
aksine daha cok koruyup kollamalari lazum
allah yardimciniz olsun
her yere basvurun market fabrika satis elemanligi
zor gunlerinizi atlatirsuniz insallah
Sözde beni kimse dışlamıyor ama tavırlardan anlıyorum bir yere gidecgm zaman birşey yapmak istediğim zaman ki davranışları çok agrima gidiyor sorun benim evim ben değilim onlar zoraki burdalar oğulları için benim için değil sürekli bir laf sokma çabası 2 laftan biri iş is para gelsinde nasıl gelirse gelsin kimsenin umrunda değilim bu çok agrima gidiyor henüz yeni evliyim şeytan diyor çık git ne yapmalıyım bilmiyorum .eşimin çok eski dosyası yaralama suçu

Sözde beni kimse dışlamıyor ama tavırlardan anlıyorum bir yere gidecgm zaman birşey yapmak istediğim zaman ki davranışları çok agrima gidiyor sorun benim evim ben değilim onlar zoraki burdalar oğulları için benim için değil sürekli bir laf sokma çabası 2 laftan biri iş is para gelsinde nasıl gelirse gelsin kimsenin umrunda değilim bu çok agrima gidiyor henüz yeni evliyim şeytan diyor çık git ne yapmalıyım bilmiyorum .eşimin çok eski dosyası yaralama suçu
ben ne desem bilemedim Allah yardimciniz olsun insallah
esinize mutlaka anlatin derim bilsin yani ne durumda oldugunuzu
cekip gitme isine ben bisey diyemem bu durumda bosan desem vebale girerim anladigim kadariyla esinizle bi sorununuz yok
ama bu aile gercekten zor:(

ben ne desem bilemedim Allah yardimciniz olsun insallah
esinize mutlaka anlatin derim bilsin yani ne durumda oldugunuzu
cekip gitme isine ben bisey diyemem bu durumda bosan desem vebale girerim anladigim kadariyla esinizle bi sorununuz yok
ama bu aile gercekten zor:KK43:
Eşimin geçmişte yaptığı hata gerçekten onunla bir problemim yok çok kızıyorum ama beni bunlara muhtaç etti die ama o kadar fenalarki laf yetismio benim yaşım küçük die herşeyi deme cesaretleri var Allah'a havale ediyorum hepsini kendi evimde yemek yemeye çekiniyorum benim adıma iş araştırıp randevu alıp göndermeye çalışıyorlar

Back
X