Aile içi sorunlar için yardım

Pardon atlamışım . Yardım ediyorsa o Yüzden geliyordur . Bu durumda sen onun evinde kalıyor gibi oluyorsun biraz acil iş bulsan bu kadar gelemez hem de kafan dağılmış olur . Iş bulamazsan KPSS düşünmez misin ?

Pardon atlamışım . Yardım ediyorsa o Yüzden geliyordur . Bu durumda sen onun evinde kalıyor gibi oluyorsun biraz acil iş bulsan bu kadar gelemez hem de kafan dağılmış olur . Iş bulamazsan KPSS düşünmez misin ?
Ev benim eşimle evimdi ama oglunun hatasını mecbur üstlendi ama gönüllü ama gönülsüz .KPSS Kasım'da önlisans mezunuyum gene gireceğim şimdi bir iş görüşmesinden geliyorum inşallah olumlu olur

Ev benim eşimle evimdi ama oglunun hatasını mecbur üstlendi ama gönüllü ama gönülsüz .KPSS Kasım'da önlisans mezunuyum gene gireceğim şimdi bir iş görüşmesinden geliyorum inşallah olumlu olur
İnşallah olumlu olur canım . Özel değilse eşin neden ceza Aldı ?

İnşallah olumlu olur canım . Özel değilse eşin neden ceza Aldı ?
çok eski bir dosyası yaralana bir kaç dosya hepsine çok kızgınım gelinligimi yasayamdm 2 buçuk senwlik evliyim düğünün ertesi günü herşeyim gitti birtek Alyansm kaldı bu günler için dursa çok iyi olurmuş aslında :( canım çok yanıyor

çok eski bir dosyası yaralana bir kaç dosya hepsine çok kızgınım gelinligimi yasayamdm 2 buçuk senwlik evliyim düğünün ertesi günü herşeyim gitti birtek Alyansm kaldı bu günler için dursa çok iyi olurmuş aslında :KK43: canım çok yanıyor
Üzülme canım Allah büyük :(
Peki kaç sene oldu evleneli ?

gencecik pırıl pırıl bir kadınsın önlisans mezunusun eminim kısa zamanda iş bulacaksın evini kapat annenlere geç zaten zor bir süreç bide kaynananlar yüzünden yıpranma kendini toparla iş bulacağına da inan pozitif düşün hep dualarım seninle

Merhaba bu gruba yeni katıldım 2 buçuk senelik evliyim esim 7 aydır ceza evinde ben kendi evimde kalıyorum evim kira kaynanam destek oluyor bir iş bulamdm sürekli kaynbabam eşimin anneannesi tarafından baskı icerisindeyim kaynbabam üvey yan gelip yattigimi hiçbir sorumluluk almadığımi benden yorulduklarini dile getiriyorlar bunu eşime diyemiyorum üzülür die sürekli iş arıyorum ama hep olumsuz oluyor

üye adınız dikkatimi çekti. İngilizcede cinayet demek biliyormuydunuz?
herneyse konuna gelecek olursak ne kadar kaldı eşinin çıkmasına? o çıkana kadar ayıya dayı diyebilirsiniz bi taraftan da iş arayabilirsiniz

Back
X