• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi sorunlar için yardım

Eşimin geçmişte yaptığı hata gerçekten onunla bir problemim yok çok kızıyorum ama beni bunlara muhtaç etti die ama o kadar fenalarki laf yetismio benim yaşım küçük die herşeyi deme cesaretleri var Allah'a havale ediyorum hepsini kendi evimde yemek yemeye çekiniyorum benim adıma iş araştırıp randevu alıp göndermeye çalışıyorlar
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin gercekten cok zor:(

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin gercekten cok zor:KK43:
Hemde çok zor canım birşey istese diyemiyorum birşey alamıyorum bir kış boyu deri montla geçirdim :( herseyde gözüm kalıyor Allahm yardım et bir iş bulsam kimseye minnetim olmaz.tamam destekler ama sürekli laf sokuyorlar

Kimseye kendi aileme birşey anlatamıyorum uzulecekler die babama desem çık gel evliliği batsın olmaz olsun der zaten benim hatrım için susuyor nefret ediyor eşimin ailesinden
O zaman çık git sen de neden elalemin derdini çekip,kendi evinde sığıntı muamelesi görüyorsun ? Esinin cezası bitince dönersin evine yada eşyalarını evden taşı ,evi boşalt, başka bir eve çıkarsınız .

Ya valla içerdekinin kadar dışarıdakinin de psikolojisi önemli. Gidin ailenize. Orada kalın. Belki onların desteğiyle daha rahat iş bulursunuz. En azından nazınız geçer. Akşam yorgun argın gelip rahat edersiniz. Kayınvalidenin annesi de ayrı bi dert ne demek arayıpta saymak sövmek. Tıkasaydın ağzına lafı. Benim kocamsa sizinde torununuz. En zor anımda yanımda olmayanı sonrada ben tanımam deyin.
Allah bi kolaylık versin ne deyim

Ailenin yanına git lütfen orda çalış orda bekle eşini
Çekilirmi bu insanlar
Bu gidişle öyle yapacağım huzurlul çıkmasın diye susuyorum ama artık bugün anane beni delirtti kaç yaşına gelmiş bana git ananda kal kızım evine dönsün diyor

Niye perişan olsunlar onlar şimdi daha çok perişan sen orta kalmış vaziyette gibi görünüyorsun ama yanlarına gidersen akılları rahat olacak be daha az üzülecekler

Cnm benimde bir tanıdığım var eşi ceza evinde olan hayat agacindan erzak yardımı alıyor kira parası ve cocuklarina maaş alıyor istersen yarın sorar sana ozelden msj alabilirim

Kendi aileniz bu durumda size destek olmalı Bu şekilde nereye kadar gideceksiniz

Cnm benimde bir tanıdığım var eşi ceza evinde olan hayat agacindan erzak yardımı alıyor kira parası ve cocuklarina maaş alıyor istersen yarın sorar sana ozelden msj alabilirim
Çocuğum olmadığı için bana yardım vermiyorlar ama sorarsan çok sevinirim

Back
X