Aile ile anlasamamazlik

Artik sizi rahat kullanamadiklarindan, hepsi bu. Insan bazen bütün isleri üstlenir, sirf aile icinde sevgi ve saygi görmek icin, ama aileniz asil bencil olan.

Bence mesafeni koy yoksa bosatir bunlar seni kocan ne yapiyor onlara? Ya da ne yapmiyor? Sana kocalik mi yapmiyor? Calismiyor mu? Kumar mi oynuyor? Sana ilgisiz mi? Aranizdaki sorun nedir yani?
Ayrica 5 yildir burda yuku o
ceksin diyorlar kendileri 20 yildir hala yapmiyolarmis

Klasik türk ailesi
Prof olcak dediler ya kuş tutsa yaranamaz

Esimle cok siddetli tartistilar bundan 6 ay once. Sebebide esim abisinin oturdugu sehirde is buldu oraya tasinacaz diye niyetlendik kismetse tasinacaz dedik. Herseyin kismet oldugunu hayatimdaki degisikliklerden yuzbinlerce kez gormus biriyim ve ailemede bunu boyle acikladim.ama onlar tabikide cikarini dusunduklerinden bizden uzaga nasil gideceksin orda tek basina yapamazsan biz gelmeyiz yanina orasi uzak eltinle anlasamazsin diye tartistilar. Esimede kizimi bizden ayirma allahta senin kizlarini senden ayirir dediler isin rast gelmesin eger giderseniz dediler. Bende kismetse gideriz bilemeyiz daha gidecezmi belli bile degil dedim 6 ay calisti orda burda ev bulmak zor oldugundan malesef 6 ay icinde gidemedik bu surede esim abisinin evinde kaldi. Ev 3 senede zor cikar dedi burda dosya verdigimiz yerler. Bizde ev cikarsa gideriz dedik ve gidemedik. Simdide esin orda calismadi bak ordanda geldi diyolar. Hicbi isten memnun degil hep seni yoruyor perisan ediyor diye soyleniyolar. Hadi annem ve babami anliyorum ama kiz kardesimi bi cozemiyorum hep kendini dusunuyor hep kendi cikari pesinde. Ben nasil olduda taniyamamisim diyorum bazen soyledikleri yaptiklari oyle sasirtiyorki béni

Esim saygisini koruyor susuyor alttan aliyor ama hicbi zaman memnun edemedi ailemi.
Kiz kardesim bana demistiki seni bosunami evlendirdik turkiyeden oturda annene babana bak diye dedi annemde demiyorki kizim sen nasil konusuyosun o bakmazsa sende benim kizimsin sen bak diye

Oyle cokkkkkkk doluyumki yaz yaz bikarsiniz benden

Keske gidebilseydiniz.. sen mesafeni koymazsan ailen senin ruhunu beynini daha cok somurur.. isin garibi lafta anlatamazsin boyle insanlara cunku esin ne yapsa kotu yapiyor onlara gore.. bi gun karsina al konus.. siz haklisiniz bu adam beceriksizmis hakket bosanmak istiyorum de.. bakalim ne tepki verecekler..bazen en yakinlarimiz dusmanimiz gibi oluyo maalesef

Annenler bakima muhtac mi? Turkiyeden evlenince bakarsinda ordN evlensen bakmayacak miydin?

Yapacagin cok basit bu insanlardan uzak duracaksin. Sizin hayatinizda herseyi bir sekilde rayina otturtmus olmanizi ve herseyi ailecek cözmüs olmanizi cekemiyorlar.

Annenler bakima muhtac mi? Turkiyeden evlenince bakarsinda ordN evlensen bakmayacak miydin?
Sizin dediginizi yaptim. Cunku artik baska cozum bulamadim esimle tartistiklarinda bana telefon actilar sen esini nasil susturmazsin terbiyesiz konusuyo bize dediler bende anne baba madem es kotu konustu size bende yarin aksama butun esyalarimi alip cocuklarida alip bosaniyorum dedim biz senden onumu bekliyoruz dediler.
Yani onlarin beklentisi biz ne dersek o size istedigimizi deriz esinde ses edemez sende esin ses ettiginde ona kiz bagir cagir lafini gecir
Bunu demeye calisiyolar benim anladigim

Birde esinle tartisirken sen napiyorsun? Kimin tarafinda oluyorsun?
Ben esimin alttan aldigini gordum ama esim alttan aldikca bu kez bana yuklendiler bende dayanamadim ikimiz adinada konustum. Sonrada annem yakami tuttu benim sen bizden degilsin bundan sonradedi. omzuma iki yumruk atti
15 gun mor durdu kolum. Esimde bana vurduguna dayanamadi esime vuramazsiniz siz dedi iyi sahip cik karina dedi annem sinirle. kiz kardesimde ustume geldi bende kiz kardesime bi tokat attim sonrada kapidan ciktilar giderken esimde kapiyi kapatiyodu sen bizi kovamazsin diye kapiyi tekmelediler

Ailen genc.. bak kardesim ailenden uzak dur.. kocanda sabrediyor ama
Bi dur yeri olacaktir ve gemileri yakacaktir.

aynende dedigin gibi bosanmani istemez ama istedigimiz gibi sizi ezeriz diyorlar.. senin iyiligin icin diyorum uzak dur

İşlerini yapmadiniz diye sizi darp ettiler yani direk soylemeselerde durum bundan kaynaklı bence artık ciddi bi tavir sergilemenin zamani gelmiş geçiyo

Simdi okudum orada nasil oluyo bilmem ama acilen kaç yanlarından aile sagliginiz için bir an önce uzaklaş

Aaa bu ben

Kalbimdekileri okudunuz inanin.
Kiz kardesim erkek kardesim olmasalar kendimi harap eder yinede kosarim ama onlar evde Bos durup benim ustume yuklenmeleri zoruma gidiyor. Benim esimin kagitlarini yaptigimda onlarin zoruna gidiyor gibime geliyor
Ben 1 ay turkiyeye gittim
Herseyi birbirine katmislar
Napmislarsa su faturasi 500 euro gelmis
Asagiya su akmis banyodan tamir etmisler alors que sigortaya bildirilmesi gerek hic sanki varya burada yasamamislar
Ben bazen annemede babamada diyorum siz belcika vatandasi olmayi haketmiyosunuz diye
Ne dillerini biliyosunuz ne yasadiginiz ulkenin neresinde ne var bise bilmiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…