- 3 Şubat 2018
- 25.778
- 110.914
- 598
- Konu Sahibi gurbetkusu1608
-
Uzak durmak kolay olmuyor onlar arayip sormuyor benden bekliyor bende beklediklerini bildigimden aramiyorum.
Bu kezde beni suclamaya ariyolar niye aramiyosun biz sana ne yaptik diye.
Yani ben evdeyken aile sorunlarimiz olunca babam annemle tartisinca falan cok ileri gittiklerinde ortaligi sakinlestirirdim. Annem babam benden esimden bi beklentisi olunca oturup evde dedikodumu eder gibi beni konusuyolarmis ama kiz kardesiminde anne baba bosverin ailesi cocuklari var bizden yardim isterse yardim edelim ustune gitmeyelim demesini beklerim. Ben cokmu bencilim anlamiyorum inanin cok bi istedigim yok guzel guzel konusup anlasalim gecinelim istiyorum oncekiler kaynana gorumceden sikayet ederlermis benim kiz kardesimle annem ikisinide aratmiyo
Klasik türk ailesiEsim dile cok merakli bikac kitap aldim youtube den dil dersleri izler. Bazen bize geldiklerinde alay ederler profesor yine ders calisiyor diye.
Simdi turkiyeden tatilden geldiler ordakiler nasil rahat sen çökmüssün haline bak yaslanmissin diye bana asagilayici konusuyolar.
Esim calisiyor ama iki kizim kucuk gece uyaniyolar sabaha kadar oturuyolar. Bende haftaici esim ise gidecek diye salonda ikisiyle oturuyorum onlar uyuyana kadar. Haftasonuda dinlenirim esim bakar Haliyle yorgun oluyorum . bende annemle babama dedimki esim calisiyor gecede kalksinda cocuklarami baksin dedim babam bagirdi kalkip bakacak tabi diye.
Inanin ben napacagimi cozemiyorum artik
Esimle cok siddetli tartistilar bundan 6 ay once. Sebebide esim abisinin oturdugu sehirde is buldu oraya tasinacaz diye niyetlendik kismetse tasinacaz dedik. Herseyin kismet oldugunu hayatimdaki degisikliklerden yuzbinlerce kez gormus biriyim ve ailemede bunu boyle acikladim.ama onlar tabikide cikarini dusunduklerinden bizden uzaga nasil gideceksin orda tek basina yapamazsan biz gelmeyiz yanina orasi uzak eltinle anlasamazsin diye tartistilar. Esimede kizimi bizden ayirma allahta senin kizlarini senden ayirir dediler isin rast gelmesin eger giderseniz dediler. Bende kismetse gideriz bilemeyiz daha gidecezmi belli bile degil dedim 6 ay calisti orda burda ev bulmak zor oldugundan malesef 6 ay icinde gidemedik bu surede esim abisinin evinde kaldi. Ev 3 senede zor cikar dedi burda dosya verdigimiz yerler. Bizde ev cikarsa gideriz dedik ve gidemedik. Simdide esin orda calismadi bak ordanda geldi diyolar. Hicbi isten memnun degil hep seni yoruyor perisan ediyor diye soyleniyolar. Hadi annem ve babami anliyorum ama kiz kardesimi bi cozemiyorum hep kendini dusunuyor hep kendi cikari pesinde. Ben nasil olduda taniyamamisim diyorum bazen soyledikleri yaptiklari oyle sasirtiyorki béniBence mesafeni koy yoksa bosatir bunlar senikocan ne yapiyor onlara? Ya da ne yapmiyor? Sana kocalik mi yapmiyor? Calismiyor mu? Kumar mi oynuyor? Sana ilgisiz mi? Aranizdaki sorun nedir yani?
Ayrica 5 yildir burda yuku o
ceksin diyorlar kendileri 20 yildir hala yapmiyolarmis
Keske gidebilseydiniz.. sen mesafeni koymazsan ailen senin ruhunu beynini daha cok somurur.. isin garibi lafta anlatamazsin boyle insanlara cunku esin ne yapsa kotu yapiyor onlara gore.. bi gun karsina al konus.. siz haklisiniz bu adam beceriksizmis hakket bosanmak istiyorum de.. bakalim ne tepki verecekler..bazen en yakinlarimiz dusmanimiz gibi oluyo maalesefEsimle cok siddetli tartistilar bundan 6 ay once. Sebebide esim abisinin oturdugu sehirde is buldu oraya tasinacaz diye niyetlendik kismetse tasinacaz dedik. Herseyin kismet oldugunu hayatimdaki degisikliklerden yuzbinlerce kez gormus biriyim ve ailemede bunu boyle acikladim.ama onlar tabikide cikarini dusunduklerinden bizden uzaga nasil gideceksin orda tek basina yapamazsan biz gelmeyiz yanina orasi uzak eltinle anlasamazsin diye tartistilar. Esimede kizimi bizden ayirma allahta senin kizlarini senden ayirir dediler isin rast gelmesin eger giderseniz dediler. Bende kismetse gideriz bilemeyiz daha gidecezmi belli bile degil dedim 6 ay calisti orda burda ev bulmak zor oldugundan malesef 6 ay icinde gidemedik bu surede esim abisinin evinde kaldi. Ev 3 senede zor cikar dedi burda dosya verdigimiz yerler. Bizde ev cikarsa gideriz dedik ve gidemedik. Simdide esin orda calismadi bak ordanda geldi diyolar. Hicbi isten memnun degil hep seni yoruyor perisan ediyor diye soyleniyolar. Hadi annem ve babami anliyorum ama kiz kardesimi bi cozemiyorum hep kendini dusunuyor hep kendi cikari pesinde. Ben nasil olduda taniyamamisim diyorum bazen soyledikleri yaptiklari oyle sasirtiyorki béni
Annenler bakima muhtac mi? Turkiyeden evlenince bakarsinda ordN evlensen bakmayacak miydin?Esim saygisini koruyor susuyor alttan aliyor ama hicbi zaman memnun edemedi ailemi.
Kiz kardesim bana demistiki seni bosunami evlendirdik turkiyeden oturda annene babana bak diye dedi annemde demiyorki kizim sen nasil konusuyosun o bakmazsa sende benim kizimsin sen bak diye
Oyle cokkkkkkk doluyumki yaz yaz bikarsiniz benden
Esim dile cok merakli bikac kitap aldim youtube den dil dersleri izler. Bazen bize geldiklerinde alay ederler profesor yine ders calisiyor diye.
Simdi turkiyeden tatilden geldiler ordakiler nasil rahat sen çökmüssün haline bak yaslanmissin diye bana asagilayici konusuyolar.
Esim calisiyor ama iki kizim kucuk gece uyaniyolar sabaha kadar oturuyolar. Bende haftaici esim ise gidecek diye salonda ikisiyle oturuyorum onlar uyuyana kadar. Haftasonuda dinlenirim esim bakar Haliyle yorgun oluyorum . bende annemle babama dedimki esim calisiyor gecede kalksinda cocuklarami baksin dedim babam bagirdi kalkip bakacak tabi diye.
Inanin ben napacagimi cozemiyorum artik
Annenler bakima muhtac mi? Turkiyeden evlenince bakarsinda ordN evlensen bakmayacak miydin?
Sizin dediginizi yaptim. Cunku artik baska cozum bulamadim esimle tartistiklarinda bana telefon actilar sen esini nasil susturmazsin terbiyesiz konusuyo bize dediler bende anne baba madem es kotu konustu size bende yarin aksama butun esyalarimi alip cocuklarida alip bosaniyorum dedim biz senden onumu bekliyoruz dediler.Keske gidebilseydiniz.. sen mesafeni koymazsan ailen senin ruhunu beynini daha cok somurur.. isin garibi lafta anlatamazsin boyle insanlara cunku esin ne yapsa kotu yapiyor onlara gore.. bi gun karsina al konus.. siz haklisiniz bu adam beceriksizmis hakket bosanmak istiyorum de.. bakalim ne tepki verecekler..bazen en yakinlarimiz dusmanimiz gibi oluyo maalesef
Ben esimin alttan aldigini gordum ama esim alttan aldikca bu kez bana yuklendiler bende dayanamadim ikimiz adinada konustum. Sonrada annem yakami tuttu benim sen bizden degilsin bundan sonradedi. omzuma iki yumruk attiBirde esinle tartisirken sen napiyorsun? Kimin tarafinda oluyorsun?
Ailen genc.. bak kardesim ailenden uzak dur.. kocanda sabrediyor amaBen esimin alttan aldigini gordum ama esim alttan aldikca bu kez bana yuklendiler bende dayanamadim ikimiz adinada konustum. Sonrada annem yakami tuttu benim sen bizden degilsin bundan sonradedi. omzuma iki yumruk atti
15 gun mor durdu kolum. Esimde bana vurduguna dayanamadi esime vuramazsiniz siz dedi iyi sahip cik karina dedi annem sinirle. kiz kardesimde ustume geldi bende kiz kardesime bi tokat attim sonrada kapidan ciktilar giderken esimde kapiyi kapatiyodu sen bizi kovamazsin diye kapiyi tekmelediler
Simdi okudum orada nasil oluyo bilmem ama acilen kaç yanlarından aile sagliginiz için bir an önce uzaklaşEsimle cok siddetli tartistilar bundan 6 ay once. Sebebide esim abisinin oturdugu sehirde is buldu oraya tasinacaz diye niyetlendik kismetse tasinacaz dedik. Herseyin kismet oldugunu hayatimdaki degisikliklerden yuzbinlerce kez gormus biriyim ve ailemede bunu boyle acikladim.ama onlar tabikide cikarini dusunduklerinden bizden uzaga nasil gideceksin orda tek basina yapamazsan biz gelmeyiz yanina orasi uzak eltinle anlasamazsin diye tartistilar. Esimede kizimi bizden ayirma allahta senin kizlarini senden ayirir dediler isin rast gelmesin eger giderseniz dediler. Bende kismetse gideriz bilemeyiz daha gidecezmi belli bile degil dedim 6 ay calisti orda burda ev bulmak zor oldugundan malesef 6 ay icinde gidemedik bu surede esim abisinin evinde kaldi. Ev 3 senede zor cikar dedi burda dosya verdigimiz yerler. Bizde ev cikarsa gideriz dedik ve gidemedik. Simdide esin orda calismadi bak ordanda geldi diyolar. Hicbi isten memnun degil hep seni yoruyor perisan ediyor diye soyleniyolar. Hadi annem ve babami anliyorum ama kiz kardesimi bi cozemiyorum hep kendini dusunuyor hep kendi cikari pesinde. Ben nasil olduda taniyamamisim diyorum bazen soyledikleri yaptiklari oyle sasirtiyorki béni
Bizden bi saatlik mesafeye tasindilar zaten. Kizimiz bizi birakmadan biz onu birakip kacalim dediler gittiler onceden ayni sokaktaydikSimdi okudum orada nasil oluyo bilmem ama acilen kaç yanlarından aile sagliginiz için bir an önce uzaklaş
Aaa bu benBabam evin hicbiseyini umursamaz. Bekarken ben ilgilendim 15 sene hem ailevi sorunlarimiz oldu hemde evraklara hep ben baktim simdi evlendim hamileliklerim sancili dikkat etmem gerekir sekilde gecti. Evimin isine bile esim yardim etti o zamanda esin yapsin kolaymi baba olmak dediler. Bana iki yardim etseler 5 soylendiler bak yardim ediyoz diye. Simdi kiz kardesim yapiyor islerini. E birazda calistigi kazandigindan paylasiyor o yuzden en gozde kisi su an. Ben hep ezilen uzulen asagilanan taraf oldum
Ben 1 ay turkiyeye gittimKalbimdekileri okudunuz inanin.
Kiz kardesim erkek kardesim olmasalar kendimi harap eder yinede kosarim ama onlar evde Bos durup benim ustume yuklenmeleri zoruma gidiyor. Benim esimin kagitlarini yaptigimda onlarin zoruna gidiyor gibime geliyor
Ay yok valla bunlar benim anne babamAilem bakima muhtac degil annemin saglik sorunlari var ama kendini idare edeer babamda ayni 52 57 yaslarindalar
Sık görüşmemek en iyisi sizin durumunuzdaBizden bi saatlik mesafeye tasindilar zaten. Kizimiz bizi birakmadan biz onu birakip kacalim dediler gittiler onceden ayni sokaktaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?