merhaba kızlar ben işin içinden çıkamıyorum ailemle eşim arasında kaldım daha öncedende bahsetmiştim eşimin pazarcı lik yaptığını ben bunu bile bile evlendim kabul ediyorum fakat evlendikten sonra eşimin dahada cabalamamasi umuyorum fakat tam tersi oldu benim gibi mücadele vermiyor önceden daha çok çalıştırdı haftanın 6 günü ise çıkardı şimdi 3 e indi😦 tek taraflı cabalamak olmuyor kızlar ailemde laf ediyor arada kaldim eşime söylüyorum bişi yapalım diye oda yanasmiyor ben sıkıntıdan ağlıyorum oda eğer sen mutlu olacaksan boşanan im diyor hayatından çıkarım diyor ailen seni üzmesin diyor benim kafam çok karışık çünkü annem buadamdan sana koca olmaz diyor kardeşlerim benle konusmuyorlar hatta nefret ediyorlar kardeşim senin yüzünden evde huzur kalmadı diyor dahada çıkmaza giriyorum kızlar insan7sinde neyse 7 de de odur derler ya onu düşünüyorum madde konusunda da içiyorum diyor ama bi kanıtı da yok off sevmek yetermi yoksa bosanmak mı kızlar çok yoruldum yordum da u yardım edin lutfen
Merhaba kızlar ben işin içinden çıkamıyorum ailemle eşim arasında kaldım daha öncedende bahsetmiştim eşimin Pazarcı lik yaptığını ben bunu bile bile evlendim kabul ediyorum fakat evlendikten sonra eşimin dahada cabalamamasi umuyorum fakat tam tersi oldu benim gibi mücadele vermiyor önceden daha çok çalıştırdı haftanın 6 günü ise çıkardı şimdi 3 e indi😦 tek taraflı cabalamak olmuyor kızlar ailemde laf ediyor arada kaldim eşime söylüyorum bişi yapalım diye oda yanasmiyor ben sıkıntıdan Ağlıyorum oda eğer sen mutlu olacaksan boşanan im diyor hayatından çıkarım diyor ailen seni üzmesin diyor benim kafam çok karışık çünkü annem buadamdan sana koca olmaz diyor kardeşlerim benle konusmuyorlar hatta nefret ediyorlar kardeşim senin yüzünden evde huzur kalmadı diyor dahada çıkmaza giriyorum kızlar insan7sinde neyse 7 de de odur derler ya onu düşünüyorum madde konusunda da içiyorum diyor ama bi kanıtı da yok off sevmek yetermi yoksa bosanmak mı kızlar çok yoruldum yordum da u yardım edin lutfen
Gecemiyorum çünkü vicdanen rahat değilim çokmu abartiyorum diye
Pazarcı olması, 3 gün çalışması ayrılık için yeterli olmayabilir ama esrar diyorsan orda dururum ben.
Bu illetten kurtulan hiç kimseyle karşılaşmadım ben çevresindekileri üzmemek için kullanmıyorum derler sadece o kadar.
Siz ailenizi ve hatta kocanızı dinleyin ve ayrılın.
Yani vicdanen rahat mi olmaliyim?cünkü ben içmiyorum diyor tedavi olmadan içmeyi bırakmak çok zor tedavi olmasi gerekmezmi?
Bence vicdanen rahat olmaması gereken biri varsa o da kocanız siz değil.
Bağımlılık derecesini bilemiyorum yani ne zamandır kullanıyor bunlar bırakmasında etken tabi
ama psikolog olan bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla diyebilirim ki ya içicisin ya değilsin. Bu söz açık bir şekilde anlatıyor durumu bence. Tedavi görüp temizlenenler bile en ufak bir psikolojik boşlukta yeniden başlıyorlar ki eşiniz pazarcı ve gerçekten bulunduğu ortamda o merete ulaşması hiçte zor değil. Allah yardımcınız olsun ama içinizde rahat olsun bence
Eşim heralde 18 yaşından beri kullanıyor. .beni değil bence o kendini kandiriyor içmiyorum diyor zaten hafızası sağlam değil hemen unutuyor hep uyuyor ve düzgün bi işe gir çalış dediğimde sanki etinden et kopuyormus gibi saldirganlasiyor eşim zaten hatasini kabul etmiyorki hep beni sucluyor
Kizlar Merhaba biliyorsunuz ki evliligim hep sorunluydu eşimin is durumu esrar olayı derken...son damla taştı cumartesi akşamı dul bir arkadaşı var ona gitti geç olmuştu merakettim aradığımda alkollü ydu nezaman geleceksin dedim sıkbogaz etme dedi aradan zaman geçti ben çok alkol aldım arkadasta kalicam dedi bende pes evde tek kaldım. ..sabah aradı bende ben evden çıkınca gel dedim bi pazarim var içine etme dedim ve olaylar büyüdü sadece 3 gün pazara çıkıp diğer günlerde yatmasi çabası kızlar eşimi aradım bosanalimmi dedim oda sen bilirsin dedi ailemle konuştum destekliyor ondan sana koca olmaz diyorlar suan baba evimdeyim çokmu acele davrandim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?