Aile ile eş arasında kalmak

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba kızlar ben işin içinden çıkamıyorum ailemle eşim arasında kaldım daha öncedende bahsetmiştim eşimin Pazarcı lik yaptığını ben bunu bile bile evlendim kabul ediyorum fakat evlendikten sonra eşimin dahada cabalamamasi umuyorum fakat tam tersi oldu benim gibi mücadele vermiyor önceden daha çok çalıştırdı haftanın 6 günü ise çıkardı şimdi 3 e indi😦 tek taraflı cabalamak olmuyor kızlar ailemde laf ediyor arada kaldim eşime söylüyorum bişi yapalım diye oda yanasmiyor ben sıkıntıdan Ağlıyorum oda eğer sen mutlu olacaksan boşanan im diyor hayatından çıkarım diyor ailen seni üzmesin diyor benim kafam çok karışık çünkü annem buadamdan sana koca olmaz diyor kardeşlerim benle konusmuyorlar hatta nefret ediyorlar kardeşim senin yüzünden evde huzur kalmadı diyor dahada çıkmaza giriyorum kızlar insan7sinde neyse 7 de de odur derler ya onu düşünüyorum madde konusunda da içiyorum diyor ama bi kanıtı da yok off sevmek yetermi yoksa bosanmak mı kızlar çok yoruldum yordum da u yardım edin lutfen

zaman armutları olgunlaştırır arkadaşım insanları değil çoluk çocuğa karışmadan bir karar ver evde oturan tembel bir adam kimseye hayır getirmez hele birde madde kullandığından şüpheleniyorsun canını sokaktamı buldun sen ?

Önceki konularında hep aynı sen zaten boşanmak istiyosun ama icraata geçememişsin.

Pazarcı olması, 3 gün çalışması ayrılık için yeterli olmayabilir ama esrar diyorsan orda dururum ben.
Bu illetten kurtulan hiç kimseyle karşılaşmadım ben çevresindekileri üzmemek için kullanmıyorum derler sadece o kadar.
Siz ailenizi ve hatta kocanızı dinleyin ve ayrılın.

Gecemiyorum çünkü vicdanen rahat değilim çokmu abartiyorum diye

Bence esrar konusunu abartmalısın da zaten
istersen internetten araştır biraz bu illete bulaşanların başlarına neler geldiğini gör.
Boşanmasan bile amman diyim çocuk filan yapma.

Konularına baktım,hep boşanmaktan sözediyorsun fakat hep vicdan azabına değinmişsin.
Belki üzüleceksin ama çok net söylüyorum ki sen bu adamdan eninde sonunda boşanırsın.
Ha dersen ki birkaç senemi daha mutsuz geçireyim,buyur,hayat senin.

Yalnız ben senin yerinde olsam önce kendime bir iş bulurum.
Şu anki işin babanla berabermiş.Boşandıktan sonra ailene fazlasıyla bağımlı kalabilirsin.
Tabii tercihin böyle olabilir bilemem ama uyarayım dedim.

Yani vicdanen rahat mi olmaliyim?cünkü ben içmiyorum diyor tedavi olmadan içmeyi bırakmak çok zor tedavi olmasi gerekmezmi?

Yani vicdanen rahat mi olmaliyim?cünkü ben içmiyorum diyor tedavi olmadan içmeyi bırakmak çok zor tedavi olmasi gerekmezmi?

Bence vicdanen rahat olmaması gereken biri varsa o da kocanız siz değil.
Bağımlılık derecesini bilemiyorum yani ne zamandır kullanıyor bunlar bırakmasında etken tabi
ama psikolog olan bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla diyebilirim ki ya içicisin ya değilsin. Bu söz açık bir şekilde anlatıyor durumu bence. Tedavi görüp temizlenenler bile en ufak bir psikolojik boşlukta yeniden başlıyorlar ki eşiniz pazarcı ve gerçekten bulunduğu ortamda o merete ulaşması hiçte zor değil. Allah yardımcınız olsun ama içinizde rahat olsun bence

Madem bu kadar yakınıyorsun, önceki konularında aynıı neden hala dewam ediyosun peki mutlu değilsen..
Adam sana boşanırım senden bile demiş eğer istersen..
Bu eğer istersen lafını da geç, bunu ağzına aldıysa zaten iyice mücadeleden vazgeçmiş ve sana kapıyı göstermiş demektirr..

Eşim heralde 18 yaşından beri kullanıyor. .beni değil bence o kendini kandiriyor içmiyorum diyor zaten hafızası sağlam değil hemen unutuyor hep uyuyor ve düzgün bi işe gir çalış dediğimde sanki etinden et kopuyormus gibi saldirganlasiyor eşim zaten hatasini kabul etmiyorki hep beni sucluyor

Arkadaşım konularının içeriği hep aynı eşin ve ailen hakkında ayrı konu açmana gerek yokki mevcut konularından devam edebilirsin hem sizin için hem de biz yorum yapanlar için iyi olur yoksa verdigimiz cevaplarımı beğenmedin diğer konularında.

Adam hiç bişi için çabalamıyor anlattıklarına göre sen ne istiyorsun?
Aileni de sakın kırma... Eşini al karşına konuş bence ayrılık mı fedakârlık mı ? Çaba mı
Yoksa boşver mek mi Sor emeli niyeti ney? Bek başına hiç birşeyin üstesinden gelemessin
Çalışan ayaklarının üzerinde duran kadınsın kendini üzme... Seni seven senin mutlu olman için çabalar emek harcar
Sana değer verir..

Daha önce de konularınızı görmüştüm siz aynı konuyu sürekli acıyorsunuz eski konunuza mesaj ekleseniz cıkar zaten burada yine. O konularda da arkadaşlar boşan ya da boşanma diye yorum yapmıslar hiçbirini uygulamamışsınız hep aynısını yazıyorsunuz? Amacınız karar vermek ama ilerleme kaydetmiyorsunuz sadece yorumları okuyorsunuz bi karar da vermiyorsunuz

Bu saatten sonra onu asla döndüremezsiniz.
unutması. uyuması zaman zaman saldırganlaşması maddeden kaynaklanıyor.
Asla kimsenin yuvası yıkılsın istemem ama ayrılmanı önereceğim sana kendine yazık etme.

Kizlar Merhaba biliyorsunuz ki evliligim hep sorunluydu eşimin is durumu esrar olayı derken...son damla taştı cumartesi akşamı dul bir arkadaşı var ona gitti geç olmuştu merakettim aradığımda alkollü ydu nezaman geleceksin dedim sıkbogaz etme dedi aradan zaman geçti ben çok alkol aldım arkadasta kalicam dedi bende pes evde tek kaldım. ..sabah aradı bende ben evden çıkınca gel dedim bi pazarim var içine etme dedim ve olaylar büyüdü sadece 3 gün pazara çıkıp diğer günlerde yatmasi çabası kızlar eşimi aradım bosanalimmi dedim oda sen bilirsin dedi ailemle konuştum destekliyor ondan sana koca olmaz diyorlar suan baba evimdeyim çokmu acele davrandim sizce

diğer konularınızı okumadım ama sürekli çok mu acele ettim, beklese miydim vs. yazmışsınız burada, eski konularınızı okuyanlar onlarda da aynı şekilde yazdığınızı söylüyor, eşiniz evliliğin gereklerini yerine getirmiyorsa, çalışmıyorsa, esrar, alkol kullanıyorsa, boşanmayı kabul ediyorsa, aileniz de sizi destekliyorsa daha neyin acelesinden bahsediyorsunuz, boşanmak için geç bile kalmışsınız...

Eşinizin esrar kullanıp kullanmadığını bir şekilde öğrenin ve eğer ki kullanıyorsa onu tedaviye ikna etmeye çalışın. Ayrılmak istiyorsanız yine ayrılın ama tedavi süresince elini bırakmayın. Ben böyle bir durumda kimseye arkamı dönüp gidemezdim herhalde.

Elimden geleni yaptim ailesine bile söyledim ama destek olmadılar eşim de soz ettiğimde yanasmiyordu hastanede yat dedim kabul etmedi şiddet uyguladı inadıma gitti elimden geleni yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…