• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ile imtihanım

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
36
Oncelikle merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın
nerden nasıl başlasam bilemiyorum kızlar benim derdim ailem etrafta cocuklarına duskun deger veren aileleri gordukce imreniyorum benim tek sorunum annem sanırım bizim aileyi yönlendiren tek insan suan evliyim evlenmeden once kizlar bir calısma hayatım vardı ozel bir sirkette calısiyordum bir insan işten cıkınca eve gitmek istemez mi benim arkadaşlarım eve kosarak giderken benim ayaklarim hep geri geri gidiyordu nezaman eve gitsen surekli para mevzuları maası nezaman alacaksın yada mutfakta isten gelince yıkamam icin koca ordu bulasık haftada 1 gun pazar gunum vardı onuda temizlik yaparak gecirirdim hicbir hafta sonu arkadaşlarımla görüşemezdim nezaman gorusmek istesem koca bulmaya mı gideceksin derdi her dısarı cıkan koca bulmaya mı gidiyor bir insan evladının ayıbını saklaması gerekirken benim annem tanıdık tanımadık herkeze anlatırdı calıstıgım süre zarfında dolmus paramı alır gerisine annem el konardı evde koleden bir farkım yoktu bir ara 1 ay isten cıktım annem burnumdan getirdi 500 tllik bir kredi kartım vardı onuda parayı annemler aldıgı icin ustume basıma birsey almak icin almştm isten cıkinca tanıdık tanımadık herkeze isten ciktı birsuru kredi kartı borcuda bize kaldı diye soylendi durdu kii ben onların eline her ayy 1500 tl sayıyordum zaten 1 ay vermedim kötü olan ben oldum hemen internetten is ilanlarına bakmaya basladm yoksa evde cıldırabilirdim belki yalan gelecek aksama kadar popomun ustüne oturtmazdı annem surekli ic buyurmalar kendisinin elinde kumanda televizyon izliyor annem yüzünden sinir krizi bile gecirdim babam sonunda anneme patladı bukadar gitme su kızın üstüne diye annem yüzünden yanlış bir evlilik yapmaktan evliligi kurtuluş olarak gormekten hep korktum hep dua ettim rabbim sen iyi olanı bilirsin karsıma beni cok sevecek allah korkusu olan biri cıksın dedim hep dua ettim rabbim dualrımı kabul etti ve esim cıktı karsıma herseyimi kendim yaptım evlenirken kızlar ama ailemden cok buyuk kazık yedim dugünden kız tarafından hicbirsey takılmadı ve ben bunu dugun salonunda takı zamanı ablamın gelip bizim bütün akrabalar takıları annemlere verdi bizden kimse birsey takmayacak demesiyle basladı basımdan bildiginiz resmen kaynar su döküldü aglamak istiyorum ama kendimi nasıl sıkıyorum en mutlu gününü kötü hatırlamamak icin neyse dugun bitti birde esimin ailesı tarafından bir darbede onlardan yedik babasının cebine elini sokturmayip 30.000 kredi cekip kendi dügününü kendisi yapmasına ragmen dügünde toplanan paralara goz koydu babası dügünde toplananları bize vereceksin dedi esim kabul etmedi haliyle bana 4 tana bilezik almışlar borca aldık dedi esimde cok istiyorsan taktıgin 2 bilezigi vereyim dedim nakit para benim isimi gorur dedi tabi esim bana sorarak soyledi bende kabul ettim esin üzülmesin diye onlarda oyle aldılar kızlar evleneli 5 yıl oldu sukurler olsun rabbime hicbir sorunum yok bu arada evlendim ama annemin beni soymaları bitmedi senede 3 gun memelekete gidiyirum ondada cebimde kac kurus varsa annem bir sekilde bosaltıyor sunu al bunu al diyor ama paran varmı diye sormuyor esimin ailesi ayrı dert zaten kredicekti babası esim kefil oldu odemedi bizim olmayan borclarla bogusuyoruz ekimde erkek kardesim evleneceknannem surekli bana para yok para yok diyip duruyor sanki kendisinden para istiyecegim babam kredi cekmis annemlerde bilezik bakmş 4.000 tl dedi kalin bir bikezik alacak oluyor bene dayanamadım patladım tabi bana bir bileklik taktılar bana taktıgin gibi bir bileklik al tak para yok diyecegine dedim iste erkek kardesimde kredi cekmis dugununde toplanaları bozdurup krediye yatıracakmş bende butun borcunu kapatır toplananlar merak etme dedim bizimki kapanmadı kız tarafından 1 kuruş gelmediginden dedim sonra bana döndu cok birsey gelmediki zaten dedi ama kuzenimden teyzemin bana bilezik aldıgını annemlerin takılar bie verilecek diyince onlara verildigini sordum yok oyle birsey dedi konuyu kapatmaya calıstı siz olsanız nasıl davranırdınız suan borc icinde yüzüyoruz tek sorumlusu 2 aile ben cocuguma daha besik alamamısken onlar sehir sehir geziyorlar bu arada annem dogumuna 1 ay sonra geldi sezeryanla dogum yapmama ragmen ben allah korkusu olan bir insanım kimsenin bedduasını almak istenedigimden sustum hep ama suan cok zoruma gidiyor yapılanlar bende anneyim ama ben bunların hicbirini evladıma yapamam ve daha niceleri var yazsam burda sayfa kalmaz inanın

Ne denilebilir ki . Adı üstünde aile.
Atsan atilmaz satan satilmaz. Kafanıza o kadar takmayin .. bi kulağından girsin ötekinden çıksın:KK47: (haksız da olsalar )
Anne baba bedduasi almadan
Yapacağınız şey araya mesafe koymak ..

Herkesin imtihanı farklıdır bu hayatta ama şüphesiz ki en zoru ailedir.
Allah yardım etsin size, her daim yanınızada olsun.
Güçlü kalın, evladınıza sarılın.
Ona iyi bir anne ve güzel bir gelecek sunmak için elinizden geleni yapın.

her zaman anneme kızarım anneannemle olan bagını koparmadıgı ıcın.annelık yapmamışkı hıç....sızede aynısını soyluyorum kestırın atın...sızı soymaktan başka ne ıse yaramıskı aılenız.....sevılmedıgınızı hıssedıyorsunuz bu cok net o zaman ne dıye anne demeye devam edeceksınız kı....

Yapacak hicbirseyim yokki babam cok iyidir melek gibi babam icin tahammul ediyorum babamıda cok etkiliyor tabi

Esiniz de siz de ailelerinize maddi yardım yapmama kararı alın. Ve bunu uygulayın. Vermeyince kötü olunuyorsa olun. Babanızla konuşun. Bebeğiniz var borçlar var mümkün değil annenizle konuşsun. Başka yolu yok.

Offf içim şişti okurken
İyi desen iyi değil kötü desen el değil...
görüşme bacım ya ne biçim bir aileymiş arkadaş!

Egosu ben odaklı insanların kendi doğurduğuna bile vicdanının zayıf olduğunu çok gördüm maalesef öyle bir insana gerektiği kadarın kadar yanında kalır içimden geçtiği kadar birşeylerde yardımcı olmaya çalışırdım...

Aileyi seçme şansımız olmuyor. .
Değişmiyor da ..
İmtihan ..

Yardım etmiyoruz ki biz kendi kendimizi zor gecindiriyoruz cogu zaman borc alıyoruz ay sonuna kadar ama gittigimde cebimde 5 kurus bırakmıyor annem billiyor borc odedigimizi

Ailede olsa bukadarı yapılmaz.. Dusmanına yapmz insan ... Cok üzüldüm yasadıklarınıza ... Annelik bu kadar ucuz dgl babalıkta bunlara seyırcı klmak degıl ya

Ailede olsa bukadarı yapılmaz.. Dusmanına yapmz insan ... Cok üzüldüm yasadıklarınıza ... Annelik bu kadar ucuz dgl babalıkta bunlara seyırcı klmak degıl ya

Annen yuzsuzun teki.
Esinin babasida bi o kdar karaktersiz.

Iki ailedende uzak durun.
Neden annenle konsup kendini uzuyosunki.
Dugune kadar arama sorma.
Dugun geldiginde at toreni kardesine ve cekil aradan.
Farkindayim sen dugune yaklastikca her gecen gun senin dugun arefen aklina gelicek.
Ve bos yere kendini uzuceksin.

Aç gözlüler, İnşAllah herşeyin üstesinden gelirsin ve bebeğine harika bir gelecek kurarsın.

Biz ne babadan ne anadan ne kv'den böyle şeyler görmedik, cidden şanslıyım ki onlar hep bize destek oldu. Şöyle sorumsuz aileleri okudukça cinnet geçiriyorum cinnet. Hayrın yok bari zarar etme...

Annenize gidince sunu al bunu al derse param yok diyin cok mu zor .... Kirmak istemiyeceginiz bir aileniz yok kirilir diye dusunmeyin... malesef bu tip asalak aileler var

Back
X