Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadığınız üzücü olayların üzerine yenileri eklenmesin.hiç görüşmeyin yada mesafe koyun.her defasında içiniz daha çok acır gerek yok.size anneniz Tarafından yapılmayan tüm güzel şeyleri siz evladınıza yaptıkça tüm yaralarınız iyileşir inşAllah.Oncelikle merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın
nerden nasıl başlasam bilemiyorum kızlar benim derdim ailem etrafta cocuklarına duskun deger veren aileleri gordukce imreniyorum benim tek sorunum annem sanırım bizim aileyi yönlendiren tek insan suan evliyim evlenmeden once kizlar bir calısma hayatım vardı ozel bir sirkette calısiyordum bir insan işten cıkınca eve gitmek istemez mi benim arkadaşlarım eve kosarak giderken benim ayaklarim hep geri geri gidiyordu nezaman eve gitsen surekli para mevzuları maası nezaman alacaksın yada mutfakta isten gelince yıkamam icin koca ordu bulasık haftada 1 gun pazar gunum vardı onuda temizlik yaparak gecirirdim hicbir hafta sonu arkadaşlarımla görüşemezdim nezaman gorusmek istesem koca bulmaya mı gideceksin derdi her dısarı cıkan koca bulmaya mı gidiyor bir insan evladının ayıbını saklaması gerekirken benim annem tanıdık tanımadık herkeze anlatırdı calıstıgım süre zarfında dolmus paramı alır gerisine annem el konardı evde koleden bir farkım yoktu bir ara 1 ay isten cıktım annem burnumdan getirdi 500 tllik bir kredi kartım vardı onuda parayı annemler aldıgı icin ustume basıma birsey almak icin almştm isten cıkinca tanıdık tanımadık herkeze isten ciktı birsuru kredi kartı borcuda bize kaldı diye soylendi durdu kii ben onların eline her ayy 1500 tl sayıyordum zaten 1 ay vermedim kötü olan ben oldum hemen internetten is ilanlarına bakmaya basladm yoksa evde cıldırabilirdim belki yalan gelecek aksama kadar popomun ustüne oturtmazdı annem surekli ic buyurmalar kendisinin elinde kumanda televizyon izliyor annem yüzünden sinir krizi bile gecirdim babam sonunda anneme patladı bukadar gitme su kızın üstüne diye annem yüzünden yanlış bir evlilik yapmaktan evliligi kurtuluş olarak gormekten hep korktum hep dua ettim rabbim sen iyi olanı bilirsin karsıma beni cok sevecek allah korkusu olan biri cıksın dedim hep dua ettim rabbim dualrımı kabul etti ve esim cıktı karsıma herseyimi kendim yaptım evlenirken kızlar ama ailemden cok buyuk kazık yedim dugünden kız tarafından hicbirsey takılmadı ve ben bunu dugun salonunda takı zamanı ablamın gelip bizim bütün akrabalar takıları annemlere verdi bizden kimse birsey takmayacak demesiyle basladı basımdan bildiginiz resmen kaynar su döküldü aglamak istiyorum ama kendimi nasıl sıkıyorum en mutlu gününü kötü hatırlamamak icin neyse dugun bitti birde esimin ailesı tarafından bir darbede onlardan yedik babasının cebine elini sokturmayip 30.000 kredi cekip kendi dügününü kendisi yapmasına ragmen dügünde toplanan paralara goz koydu babası dügünde toplananları bize vereceksin dedi esim kabul etmedi haliyle bana 4 tana bilezik almışlar borca aldık dedi esimde cok istiyorsan taktıgin 2 bilezigi vereyim dedim nakit para benim isimi gorur dedi tabi esim bana sorarak soyledi bende kabul ettim esin üzülmesin diye onlarda oyle aldılar kızlar evleneli 5 yıl oldu sukurler olsun rabbime hicbir sorunum yok bu arada evlendim ama annemin beni soymaları bitmedi senede 3 gun memelekete gidiyirum ondada cebimde kac kurus varsa annem bir sekilde bosaltıyor sunu al bunu al diyor ama paran varmı diye sormuyor esimin ailesi ayrı dert zaten kredicekti babası esim kefil oldu odemedi bizim olmayan borclarla bogusuyoruz ekimde erkek kardesim evleneceknannem surekli bana para yok para yok diyip duruyor sanki kendisinden para istiyecegim babam kredi cekmis annemlerde bilezik bakmş 4.000 tl dedi kalin bir bikezik alacak oluyor bene dayanamadım patladım tabi bana bir bileklik taktılar bana taktıgin gibi bir bileklik al tak para yok diyecegine dedim iste erkek kardesimde kredi cekmis dugununde toplanaları bozdurup krediye yatıracakmş bende butun borcunu kapatır toplananlar merak etme dedim bizimki kapanmadı kız tarafından 1 kuruş gelmediginden dedim sonra bana döndu cok birsey gelmediki zaten dedi ama kuzenimden teyzemin bana bilezik aldıgını annemlerin takılar bie verilecek diyince onlara verildigini sordum yok oyle birsey dedi konuyu kapatmaya calıstı siz olsanız nasıl davranırdınız suan borc icinde yüzüyoruz tek sorumlusu 2 aile ben cocuguma daha besik alamamısken onlar sehir sehir geziyorlar bu arada annem dogumuna 1 ay sonra geldi sezeryanla dogum yapmama ragmen ben allah korkusu olan bir insanım kimsenin bedduasını almak istenedigimden sustum hep ama suan cok zoruma gidiyor yapılanlar bende anneyim ama ben bunların hicbirini evladıma yapamam ve daha niceleri var yazsam burda sayfa kalmaz inanın
Yaşadığınız üzücü olayların üzerine yenileri eklenmesin.hiç görüşmeyin yada mesafe koyun.her defasında içiniz daha çok acır gerek yok.size anneniz Tarafından yapılmayan tüm güzel şeyleri siz evladınıza yaptıkça tüm yaralarınız iyileşir inşAllah.
Şimdi bi yazmaya başlarsam çok uzun Sürer ve çok üzülürüm o Yüzden yazmıyorum.sadece şunu bilin yalnız değilsiniz.anne Değilim henüz ama sizi çok iyi Anlıyorum.mutlaka bunu yaşamanızda bir sebep vardır.eşiniz iyi bir insanmış onunda ailesi farklı değilmiş sizinkilerden.birbirinize güç olun eksikliklerinizi birbirinizle doldurun.dilerim ki kendinize değilde evladınıza aldığınız yaptığınız Herşeyin kıymetini yavrularınız bilir.güzel Günlerini görün evlatlarınızın inşAllah.Insalla
Insallah ama anlamıyorum benim evladımin gozumun icine bakarken yüregim titrerken bu anne nasil anne demekten kendimi alamıyorum ben kendi uzerime birsey almayalı okadar zaman gectiki yeterki evlatlarım mutlu olsun diyorum hep onlara alıyorum onlara aldıkca kendime almış kadar mutlu oluyorum ben boyle seyler hissederken onun hisleri neden buukadar kötü kalbi taşlaşmış resmen rabbimden sadece sabır istiyorum esim aradım yarın yanıma gelecek onu gormek bana iyi gelecek dugun sonrası hemen gidecegim yüregim daralıyor artık
Şimdi bi yazmaya başlarsam çok uzun Sürer ve çok üzülürüm o Yüzden yazmıyorum.sadece şunu bilin yalnız değilsiniz.anne Değilim henüz ama sizi çok iyi Anlıyorum.mutlaka bunu yaşamanızda bir sebep vardır.eşiniz iyi bir insanmış onunda ailesi farklı değilmiş sizinkilerden.birbirinize güç olun eksikliklerinizi birbirinizle doldurun.dilerim ki kendinize değilde evladınıza aldığınız yaptığınız Herşeyin kıymetini yavrularınız bilir.güzel Günlerini görün evlatlarınızın inşAllah.
Böyle bir adama nasıl eşin kefil oldu?yediğiniz kazıklar yetmedi mi2 tarafa da kuruş vermeyin artık bebeğiniz var yazık günah borç içinde yüzüyosunuz hala onlara para yetiştirme derdindesiniz sizde de suç var.ailem diye her kuruşunuzu saymamalıydınız aile var aile var.
maddi bişey bekleme benden benim evladım var artık her kuruşum onun için dersin artıkEvet aile var aile var biz bunu yeni ogrendik malasef sanırım biraz safmışız onlarda bunu kullandı babam dedi oder dedi ama odemedi ben artık istesede almam birsey ben param yok dedim bir mevzu gecti zaten istemeye yüzüde yoktur diyecen annemde yüz denen birsey kalmadı malasef insan annem diyemez mi yaa anneme karsı icimde minicikte olsa sevgi yok yemin ederim buz gibi ona karsı icim
maddi bişey bekleme benden benim evladım var artık her kuruşum onun için dersin artıkbak benim de bebeğim olcak inan hiç istemiyorum,alışamadım soğuğum kendi çocuğuma karşı benimseyemedim ama o kadar korumacı hissediyorumki ben bile şaşıyorum.eskiden deli gibi para harcardım saçma şeylere yatırırdım maaşımı şimdi ona hesap açtım maaşımı aldığım gibi hesaba atıyorum onun geleceği için.bizim en büyük avantajımız borcumuzun olmaması. inşallah sizde en kısa zamanda bu borçtan kurtulursunuz.
ben de buna güveniyorum doğduktan sonra çok sevicem inşallah diyorum.çok okudum doğduktan 2-3 ay sonra ısınan bile varmış ben de elbet sevicem bebeğimi.eşim istersen aldırabilirz dedi 1 gün bile düşünmedim aldırmayı madem oldu doğacak dedim.eşinizin böyle biri olmasına dua edin kardeşim.çok iyi niyetli ve anlayışlı bi insanmış allah onun rızkını onun temiz kalbinin ekmeğini veriyor elbet hepinize açta koymaz açıkta koymaz evlatlarınızı da yiyecek ekmeğe muhtaç etmez.siz iyilik yaptınız karşılığında bu sınav geldi aşınca daha çok maddi imkan gelicek size her ihtiyacınızı alıp gerisini biriktirmeye bakın o kadar hayat kurtarıyo ki her şeyin anahtarı iyi okullardan geçiyo yeni nesil için.pazarlarda çok güzel çocuk kıyafetleri var olmadı konfeksiyonculardan ya da toptan satan yerler bulun internetten ya da bir iki delik olunca defolu mal diye satıyolar tertemiz giysileri ana ihtiyaçlarını o şekilde temin etmeye çalışın.bu sınavınız bitince çocuklarınız en güzellerini giyecek inşallah.Evlat cok baska neden oyle düsünuyorsunuz dogunca anlayacaksınız sizi hayata daha cok baglayacak su hayatta en dogru kararlarim 1 esimle evlenmek 2de cocuklarımı bu dunyaya getirmek insallah iyi bir gelecek saglarım onlar icin allah buyuk zoruma gidiyor kızıma kışlık alacagım dogru duzgun birsey alamıyorum neden kim icin eşimde cok düsünüyor cok üzülüyor neden biz böyle olduk diyip kac defa agladık birbirimize sarılıp hep buda bir sinav diyoruz baska birsey gelmiyor elimizden rabbim buyuk artık sunu diyoruz bu gunlerde bitecek bu borclarda bitecek ozaman kimse karsımızda duramayacak diyor cok uzuluyor cok dusunuyor sana bunu yaşatmaya hakkım yok diyor oda istemezdi boyle olsun bende her defasında bu bir sınav sabır diyorum rabbime elimi acıp defalarca agladım elimizde 5 kurus paramız kalmadıgı gunler hızır gibi yetişen rabbim oldu buda sinav buda biter elbet
benim gerçekten aklım almıyor aile bu atsan atılmaz satsan satılmaz lafını. herşey iyi olur borcu olur para verirsin ne bileyim küçük hatalar affedilir de geri kalanları gerçekten yapmak zorunda mıyız? ailen olmadan daha rahatsan huzurluysan neden onları yanında tutmak istersin ki hala? hayır yani gerçekten anlamıyorum. bana bi adım gelene ben on adım giderim ama habire yolunacak keriz olarak bakılıyosa bana, aile fln dinlemem ben. başına bir şey gelirse ailenden başka koşturan olmaz der savunurlar ya aileyi, her aile öyle değil işte. seninkide değil. paraya ihtiyacın var sırtını dönmüş sana, işsiz kalmışsın burnundan getirmiş, çocuğun olmuş 7 kat el gibi gelmiş 1 ay sonra. ee aile mi bu şimdi? arkadaşın yapsa sana bunları ağzına gelen herşeyi söyler konuşmazsın. demek ki ailenede bunu yapman lazım.