Konumu okuyanlar bilir bu hafta erkek kardesimin dügünü var ben evlenirken ince bir bileklik alan annemler erkek kardesime iskelet dedikleri bir bilezige 6.000 para verdiler bende dayanamayıp verilen degerlerde bu sayede ortada dedim kıskandı oldum neden sana yapmadıkmı dediler bende yaptıniz evet 1000tlye bir bileklik aldıniz dügünde toplanan paralarıda bana soylemeden aldıniz dedim annemin bana cevabı şok ben calıstıgım donemde isten cıktigım bir ay kredi kartımı odediler 500 tlidi ozaman ve kredi kartını odedikten 3 sene sonra evlendim ben, neden oyle diyorsun bizde senin kredi kartını odedik dedi ben ozaman 6 tane ceyrek bozdurdum dedi laf agzıma geldi yine sustum ben size her ay 1.5 milyar verirken iyiydim bir ay isten cıktm kartımı odeyince boylemi oldu diyemedim ama sunu soyledim iyi missilleme mi yaptın ödeşmişmi olduk simdi dedim sustu neyse ben analayacagımı anladım dedim cıktım odadan neyse rahatlayin siz odeşmişsiniz ne mutlu dedim rabbim buyuk hakkım helal degil anneme bu is tek annemin basının altından cıktıgınıda biliyorum ki babam boyle hesaplar pesine asla duşmez neyse bu saatten sonra bende adamına gore davranıcam diyorum ama hep kendisi lafını soyler ben aman kırılmasin derdim bu devir bu sayede bitecek bundan sonra peş peş cevap verme devri başlıyor hep dedim sus saygında kusur etme ama onlarin bana saygısı yokmuşki bana saygısı olnayana neden benim saygım olsun cok üzgünüm cok