• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ile imtihanım

sabır göstermekten başka çare yok sonuçta anne babalar hata yapabilir Allah a sığın...

Haklısınız annemle okadar isteksiz konustum ki zaten anlatamam birde cocuklarımı sevmeye calıştı babam cok safdır babamın hicbir sucu yok bizde gemileri anne yakar kotu planlar hep annemden cıkar yanindua ediyorum hep buda benim imtihanım diyorum
babanin annene sozunu gecirmesi lazim

Konumu okuyanlar bilir bu hafta erkek kardesimin dügünü var ben evlenirken ince bir bileklik alan annemler erkek kardesime iskelet dedikleri bir bilezige 6.000 para verdiler bende dayanamayıp verilen degerlerde bu sayede ortada dedim kıskandı oldum neden sana yapmadıkmı dediler bende yaptıniz evet 1000tlye bir bileklik aldıniz dügünde toplanan paralarıda bana soylemeden aldıniz dedim annemin bana cevabı şok ben calıstıgım donemde isten cıktigım bir ay kredi kartımı odediler 500 tlidi ozaman ve kredi kartını odedikten 3 sene sonra evlendim ben, neden oyle diyorsun bizde senin kredi kartını odedik dedi ben ozaman 6 tane ceyrek bozdurdum dedi laf agzıma geldi yine sustum ben size her ay 1.5 milyar verirken iyiydim bir ay isten cıktm kartımı odeyince boylemi oldu diyemedim ama sunu soyledim iyi missilleme mi yaptın ödeşmişmi olduk simdi dedim sustu neyse ben analayacagımı anladım dedim cıktım odadan neyse rahatlayin siz odeşmişsiniz ne mutlu dedim rabbim buyuk hakkım helal degil anneme bu is tek annemin basının altından cıktıgınıda biliyorum ki babam boyle hesaplar pesine asla duşmez neyse bu saatten sonra bende adamına gore davranıcam diyorum ama hep kendisi lafını soyler ben aman kırılmasin derdim bu devir bu sayede bitecek bundan sonra peş peş cevap verme devri başlıyor hep dedim sus saygında kusur etme ama onlarin bana saygısı yokmuşki bana saygısı olnayana neden benim saygım olsun cok üzgünüm cok

oyyyy...:KK43: muhattap almayin gorusmeyin,anneligini kendine ve ogluna saklasin..

Canim gunahi sen. Dusunuyosun bi tek.omrunce somurmusler seni.anne olma boyle mi?demezler mi yemedin yedirdin giyedin giydirdin.bak bakalim hangisini yapti ailen.kes muhabbetini yanlarina dahi gitme.konusunca bile.surekli borcunuzu oduyoruz bana sunu bunu yaptiniz unutmuycam de yuzlerine vur. Ana baba hakki bu degil canim hic aklina takma

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de çok ağır maddi sömürülere uğradıktan sonra ailemle görüşmüyorum. İçim yanıyor ama sevgim de kalmadı. Allah yardımcınız olsun. Yüz defa para versen bir gün vazgeçsen senden kötüsü olmuyor, en iyisi görüşmemek.

Bulunmam imkansız okadar zor geciniyorum ki suan cogu zaman borclarla geciniyorum borc aliyorum esimin maas gunu geri veriyoruz ama ay sonunda tekrar alıyoruz ve ben boyle sıkıntılar cekerken onlar keyif sürüyor sehir gezilerine cıkiyor bana simdiye kadar hic hayırları olmadı aksine hep zararları hic arayıp sormuyorum neden arayıp sormuyorsun diyorlar birde ne hakla ben burda sıkıntı cekerken borclarla gecinirken onlarda sehir sehir geziyorlar birde surekli para yok demeleri sanki kendilerinde para istiyecegim rabbimin imtihanı elbet düze cikacagız bu boyle devam etmeyecek esimde soyledi ailesine siz beni bu borcla bırakırsanız ben ömur boyu odemeyecegim bu borcu elbet bu borc biter ozaman sakın oglum var diyip yanıma gelmeyin dedi malasef evliligimiz en guzel gunlerini sıkıntı çekerek geciyor kimin icin niçin :KK61::KK61:

Back
X