Aile ilişkileri hk

Kendimi ifade edemediğim için kendime özel yazacağım. Sizlerin de yazılarını okuyacağım. Bu, son mesajım, forum olarak son yazımdır. Herkese güle güle. Diğer tüm sosyal medyadan kendimi çektiğim gibi buradan da çekeceğim ama burada ise farklı olacak. Şöyle, foruma devamlı gireceğim ama yazmayacağım. Ancak sizlere özel yazarsam yazarım, durum güncellemesi vb. Onun harici bura olacağımdan dolayı sadece okuyucu olacağım. Hiçbir sosyal medya hesabımı bırakmayacağım. Hayattan beklentimi, en düşük seviyeye indirdim. Mutlu olmak istiyorum ama olabilecek miyim yaşayarak göreceğim.. Daha günler var önümüzde, yaşayacak olduğumuz. Çok şükür bugünümüze diyerek son kelamlarımı da bitiriyorum.

Yahu siz niye kitlelere hitap eder gibi, ulusa seslenir gibi yazıyorsunuz anlamadım ki. Ailenize karşı da üslubunuz buysa valla evladım olsanız hele bir öteye git bir normal ol derim. İçim sıkıştı okurken ayol. Az bir rahatlayın, gevşeyin.

Kan yolu ile bulaşan en kotu hastalık akrabalık diye bı video vardı geçen. Aklıma o geldi. Bazen aileler de o akrabalardan sayılıyor işte. En güzeli kendi hayatına bakmak, umursamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…