Öyle bi sıkıntım yok karakteri sağlam istedigim gibi biri ama tek.sıkıntı benim için şehirben sevdiğim adamın peşinden gittim kocamla alakalı bir pişmanlığım da olmadı çok şükür.eğer ahlak yada karakter özellikleriyle ilgili sıkıntı varsa tamam ama onun dışnda da çok önemli bir konu yok ortada o yüzden ne yap et aileni ikna etmeye çalış derim
Babamda senin mutlulugunu istiyorum diyor uzulmeni istemiyorum diyor ama boyle daha cok uzuluyorum bende isterdim ailemle ayni şehirde olmak kalb sevdi işte vazmıgecmeliyim iş yada aynı şehirde olmak çok mi onemli bilemedimki
Hani isi saglam olmasini hepimiz isteriz, ben bile buna önem veririm ama tabi yüksek lisansli olmasi gerek fikirleri olusmasi disinda.Babamda senin mutlulugunu istiyorum diyor uzulmeni istemiyorum diyor ama boyle daha cok uzuluyorum bende isterdim ailemle ayni şehirde olmak kalb sevdi işte vazmıgecmeliyim iş yada aynı şehirde olmak çok mi onemli bilemedimki
Girmeye caliaiyo ama olmayinca olmuyo o ekmegini tastan cikariri cikarsalar baska ise rahat girer ama bunu ben biliyorum aileme gore tabi dusundugunuz gibi ama herseyine guvendiginiz birini iş için birakmak ne kadat dogru ben yapamiyorum cok ugrasti yanima gelmeye ailesine karsi durdu erkek gidermi dediler onlarin inadi kirildi babasi ile iş başvurusu yapmaya geldi ama olmayinca olmuyo işte
Dün başka bi yerde konuyu acmistim ama yanlış yerdi galiba. Şimdi nerden nasil baslasam bilmiyorum ama dusunmekten her gün başıma agrilar çıkıyor sizde bilgi alisverisi yapmak istiyorum simdi konuya gelirsem benim sevdigim bi insan var kac senedir konusuyoruz farklı sehirlerdeyiz ve aileler yabancı artik biz resmiyete binsin istiyoruz aileside uzun zamandir gelmek istiyor ama ailem sıcak bakmiyor annem baska şehre gondermek istemiyor babama goreyse ben devlet memuruyum bugune kadar okumusum onun icinmiymis onun düzgün bir işi bile yokmuş oysa şuan belediyenin yan bi kurulusunda sözleşmeli calisiyor bizim ikimizle ilgili hic sorunumuz yada guvensiLigimiz yok ama annemle babami asamiyorum babam bilmedigimiz insanlar diyor nasil guvenelim sen calisacaksin o yatacak mi diyor birde şehir girince iyice surat yapiyolar ama o benim yanima gelmeye calisti bi yerlere basvuru yapti cevap gelmedi yoruldum artik herseyi içimde yasamaktan sagolsun erkek arkadasim yanimda oluyor ama oda artık uzamasin gelelim diye söyleniyor annem burdaki etrafindaki insanlara bak diyo ne yapacagimi şaşırdım kendimden sevgimden vazgeceyim diyorum olmuyor ailemin karsisinda dikde duramıyorum birde onlarin istemedigi bi evliligi yapip baska şehre gidip ya yapamazsam diye korkuyorum korkum erkek arkadasimdan degil kendimden yana bu şekilde sorunlar yasayip baska sehirde yuva kuran mutlu olan yada pisman olanlariniz varmı biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Izmitte yani kocaeli 3 saat araçlaPeki arkadasiniz hangi sehirde. Ankaraya yakin mi.
Kocaeli arabayla 3 saat falan sürüyor alışma konusunda sıkıntı yasamam diye düşünüyorum evcimen biriyimGideceğiniz şehir neresi? Ailesi orada mı? Çok küçük bir şehir ise alışmanız zor olabilir.
Aslında çok uzakta değil ama yinede aileni kırma derim.Izmitte yani kocaeli 3 saat araçla
Koceli çok güzel bir şehir. İstanbul un semti gibi bir şehir. Ailende abartmış. Çok uzak bir mesafe değil. Arkadaşının belediyede görevi ne acaba?Kocaeli arabayla 3 saat falan sürüyor alışma konusunda sıkıntı yasamam diye düşünüyorum evcimen biriyim
Ailelerimiz ankaradabiz istanbuldayiz. Biz baslarda bep ankaraya gitmek icin ugrastik. Ama annem kizim evliliginizin tadini cikarin istanbulda kalin dedi. Yani ailem ozellikle disari gondermeye calisti bizi. :) kocaeli dedigin ne kadar uzakki. Istedigin zaman gidip gelirsin. Insallah ailen de yumusar en kisa zamanda. Tabi bayirlisi ise sizin hakkinizda.Izmitte yani kocaeli 3 saat araçla
Sizde kocaelindemisiniz acabaKoceli çok güzel bir şehir. İstanbul un semti gibi bir şehir. Ailende abartmış. Çok uzak bir mesafe değil. Arkadaşının belediyede görevi ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?