Aile istemese de Sevdiginin arkasindan gitmek

Ben Kocaelinde 4 yıl yaşadım. Şu an orada değilim. Ailen erkek arkadaşının işini mi beğnmiyor? Ne iş yapıyor arkadaşınız?

Dün başka bi yerde konuyu acmistim ama yanlış yerdi galiba. Şimdi nerden nasil baslasam bilmiyorum ama dusunmekten her gün başıma agrilar çıkıyor sizde bilgi alisverisi yapmak istiyorum simdi konuya gelirsem benim sevdigim bi insan var kac senedir konusuyoruz farklı sehirlerdeyiz ve aileler yabancı artik biz resmiyete binsin istiyoruz aileside uzun zamandir gelmek istiyor ama ailem sıcak bakmiyor annem baska şehre gondermek istemiyor babama goreyse ben devlet memuruyum bugune kadar okumusum onun icinmiymis onun düzgün bir işi bile yokmuş oysa şuan belediyenin yan bi kurulusunda sözleşmeli calisiyor bizim ikimizle ilgili hic sorunumuz yada guvensiLigimiz yok ama annemle babami asamiyorum babam bilmedigimiz insanlar diyor nasil guvenelim sen calisacaksin o yatacak mi diyor birde şehir girince iyice surat yapiyolar ama o benim yanima gelmeye calisti bi yerlere basvuru yapti cevap gelmedi yoruldum artik herseyi içimde yasamaktan sagolsun erkek arkadasim yanimda oluyor ama oda artık uzamasin gelelim diye söyleniyor annem burdaki etrafindaki insanlara bak diyo ne yapacagimi şaşırdım kendimden sevgimden vazgeceyim diyorum olmuyor ailemin karsisinda dikde duramıyorum birde onlarin istemedigi bi evliligi yapip baska şehre gidip ya yapamazsam diye korkuyorum korkum erkek arkadasimdan degil kendimden yana bu şekilde sorunlar yasayip baska sehirde yuva kuran mutlu olan yada pisman olanlariniz varmı biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Ailemi dinlerim

Back
X