Aile istemese de Sevdiginin arkasindan gitmek

Mesafee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
57
12
38
36
Dün başka bi yerde konuyu acmistim ama yanlış yerdi galiba. Şimdi nerden nasil baslasam bilmiyorum ama dusunmekten her gün başıma agrilar çıkıyor sizde bilgi alisverisi yapmak istiyorum simdi konuya gelirsem benim sevdigim bi insan var kac senedir konusuyoruz farklı sehirlerdeyiz ve aileler yabancı artik biz resmiyete binsin istiyoruz aileside uzun zamandir gelmek istiyor ama ailem sıcak bakmiyor annem baska şehre gondermek istemiyor babama goreyse ben devlet memuruyum bugune kadar okumusum onun icinmiymis onun düzgün bir işi bile yokmuş oysa şuan belediyenin yan bi kurulusunda sözleşmeli calisiyor bizim ikimizle ilgili hic sorunumuz yada guvensiLigimiz yok ama annemle babami asamiyorum babam bilmedigimiz insanlar diyor nasil guvenelim sen calisacaksin o yatacak mi diyor birde şehir girince iyice surat yapiyolar ama o benim yanima gelmeye calisti bi yerlere basvuru yapti cevap gelmedi yoruldum artik herseyi içimde yasamaktan sagolsun erkek arkadasim yanimda oluyor ama oda artık uzamasin gelelim diye söyleniyor annem burdaki etrafindaki insanlara bak diyo ne yapacagimi şaşırdım kendimden sevgimden vazgeceyim diyorum olmuyor ailemin karsisinda dikde duramıyorum birde onlarin istemedigi bi evliligi yapip baska şehre gidip ya yapamazsam diye korkuyorum korkum erkek arkadasimdan degil kendimden yana bu şekilde sorunlar yasayip baska sehirde yuva kuran mutlu olan yada pisman olanlariniz varmı biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

Dün başka bi yerde konuyu acmistim ama yanlış yerdi galiba. Şimdi nerden nasil baslasam bilmiyorum ama dusunmekten her gün başıma agrilar çıkıyor sizde bilgi alisverisi yapmak istiyorum simdi konuya gelirsem benim sevdigim bi insan var kac senedir konusuyoruz farklı sehirlerdeyiz ve aileler yabancı artik biz resmiyete binsin istiyoruz aileside uzun zamandir gelmek istiyor ama ailem sıcak bakmiyor annem baska şehre gondermek istemiyor babama goreyse ben devlet memuruyum bugune kadar okumusum onun icinmiymis onun düzgün bir işi bile yokmuş oysa şuan belediyenin yan bi kurulusunda sözleşmeli calisiyor bizim ikimizle ilgili hic sorunumuz yada guvensiLigimiz yok ama annemle babami asamiyorum babam bilmedigimiz insanlar diyor nasil guvenelim sen calisacaksin o yatacak mi diyor birde şehir girince iyice surat yapiyolar ama o benim yanima gelmeye calisti bi yerlere basvuru yapti cevap gelmedi yoruldum artik herseyi içimde yasamaktan sagolsun erkek arkadasim yanimda oluyor ama oda artık uzamasin gelelim diye söyleniyor annem burdaki etrafindaki insanlara bak diyo ne yapacagimi şaşırdım kendimden sevgimden vazgeceyim diyorum olmuyor ailemin karsisinda dikde duramıyorum birde onlarin istemedigi bi evliligi yapip baska şehre gidip ya yapamazsam diye korkuyorum korkum erkek arkadasimdan degil kendimden yana bu şekilde sorunlar yasayip baska sehirde yuva kuran mutlu olan yada pisman olanlariniz varmı biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Bende seninle bir nevi aynı durumdayım :(

Bir taraftan ailem tanışmayı kanul etmiyor bir taraftan erkek arkadaşımn aileside artık bir resmiyet olsun istiyor iki taraftan da psikolojik baskı görüyorum :KK43:
O baskı daha da kötü ya :( ama diyo ben iarar etmesem senin yapacagin birsey yok diyo kac yaşına geldik bizde yuva kuralim diyo

O baskı daha da kötü ya :KK43: ama diyo ben iarar etmesem senin yapacagin birsey yok diyo kac yaşına geldik bizde yuva kuralim diyo
Sevdiğimde aynı şeyleri söylüyo napıcağımı şaşırdım :/ bide bir yandan sınavlarım var psikolojim kötü etkileniyor çok üzülüyorum ama ailem bu durumun farkında değil

Annenle baban birbirlerini sevmeden evlenmişler galiba, ne demek burdan birine bak? Anne baba sözünden çıkılmaması gerektiğine inanırım hep ama bu sebepler çok saçma. Başka bir sebep olmadığına emin misin?

Annenle baban birbirlerini sevmeden evlenmişler galiba, ne demek burdan birine bak? Anne baba sözünden çıkılmaması gerektiğine inanırım hep ama bu sebepler çok saçma. Başka bir sebep olmadığına emin misin?
Baska sebebp yok ve babam annemi sevip almis baska sebep yok cocugu arastirmadan ilk söylediğimde işi gücü bahane etti ettafindaki kötü ornekleri soyledi hani babamla tanisti erkek arkadasim dinlememis bile gel arastir falan demis evin içini kimse bilemez demis kestirip atmış

Ben onlari uzmek asla istemem razilari olmayan birseyde yapmam birsürü olumsuzluk soyleyip sonrada kararina saygi duyarim diyo ama benim öyle içim rahat etmiyo. Benim sıkıntım onları nasil razi etmem gerektiği konusunda tikanip kalmam..

Bildiğim tek şey var "istisnalar hariç" anne baba hep haklı çıkıyor sonunda.
Evet anne baba dogruyu görür söyler ve çoğu çıkar ama bu gönül sırf işi sehri bahane edip kalbime kilit vuramiyorum ki hani olumsuz yönü var gördü desem oda yok ki haklı ciksinlar hatta sordum babama nasıl sence diye insan kendi kizi olunca oyle bakip anlayamiyo diyo

Ben kendim baska sehire yerlesmeyi göze alamazken annem sonucta senin gecimin ve senin yanin esinin yani diyerekten cesaretlendirdi.

Ve bazi arkadaslarin yorumladigi gibi "buradan birilerine bak.." demeleride sacma geliyor. Yakindan biri ile görüsüp evlendiginde hersey toz pembe mi olacak sanki?

Bence tekrar konusmaya calis onlarla. Görüstügün kisininin yakinlarinizda is bulma hevesi bile hos birsey, bunu aslinda ailen bu iliskiye olumlu olarak bakmaya neden olmasi gerekir.

Ben kendim baska sehire yerlesmeyi göze alamazken annem sonucta senin gecimin ve senin yanin esinin yani diyerekten cesaretlendirdi.

Ve bazi arkadaslarin yorumladigi gibi "buradan birilerine bak.." demeleride sacma geliyor. Yakindan biri ile görüsüp evlendiginde hersey toz pembe mi olacak sanki?

Bence tekrar konusmaya calis onlarla. Görüstügün kisininin yakinlarinizda is bulma hevesi bile hos birsey, bunu aslinda ailen bu iliskiye olumlu olarak bakmaya neden olmasi gerekir.
Ne güzel cok sansliymissiniz keske beni de cesaretlensirecek ailem olsaydi simdiye yuvami kurmus olurdum kac aydır bekliyorum ama nafile. Tamam tek kızım annem hasta yanlarinda olsam cok iyi olur ama yaşım geldi geciyo bende yuva kurmak istiyorum ne yapacam bilmiyorum cok üzülüyorum :(

Ne güzel cok sansliymissiniz keske beni de cesaretlensirecek ailem olsaydi simdiye yuvami kurmus olurdum kac aydır bekliyorum ama nafile. Tamam tek kızım annem hasta yanlarinda olsam cok iyi olur ama yaşım geldi geciyo bende yuva kurmak istiyorum ne yapacam bilmiyorum cok üzülüyorum :KK43:
Yazdigim gibi oturup bir konusun, hani belki onlarinda bir bildikleri bir durum vardir ki öyle bir tepki sergiliyorlar. Sonucta ev gecindirmek cocuk oyuncagi degil.

Ve evvelden sevgiden ötürü mantik ile haraket ederlerdi büyüklerimiz. Düsünce ve fikirlerinden öte idare etmeye gayret eden.

Back
X