Hanımlar iyi günler öncelikle.
Eşim 29 ben 27 yaşındayım 1 kızımız var Allah herkesi yavrusunu bağışlasın.
Eşim 2 yıldır var olan işinin harici bide mütahitliğe başladı haliyle ödemeleri üst üstte bindi Allaha şükür bicok kişiye göre rahat bi yaşamımız var. Ama bu süreç biraz sıkıntılı kendimizi sıkarak geciyor
Ailesininde durumu iyi biz evlenirken var olan aile binalarından birinin kirasını size vercez dediler.
Durumları iyi olmasına rağmen bile eşim düğünden eşyaya herşeyi kendi yaptı demediler bile bişey lazımmı oğlum.
Herneyse 3. Yılımız halla söz verdikleri kirayı vermiyorlar kimseden ses cıkmıyo ben calışan bi bayandım evlendim işi bıraktım nişanlıyken hep diyodum o evin kirasıyla sigortamı kendim yatırırım eşimde destekliyip o senin ne yaparsan yaparsın diyodu 1.000 lira kira buarada.
Gelelim bu sabaha kahvaltıda eşime sigortam yok ya benim sigortamı artık başlat yada kiramızı al dedim ufak bi kriz cıktı eşimin erkek kardeşi bekar yakında evlencek aile binasında oturcak kira vermemek için eşime adı konsun seninde hakkın var orda en azından bilirizki bizim orda bi evimiz var lafta kalmaz kayınpederim simdiden tüm bekar kızlarına evleri pay bile etmiş eşim nasılsa mütahitlik yapıyo diye iyi aklım sizde değil gibi konuşuyo gecen gün laf arasında iyi iyi oğlum herbirimize bi ev yapar artık dedi. Sanki oğlu trilyonlarla bu işe girdi Ya babasın sen okadar zorluk cekiyo ödemedir cektir senettir asla nasıl idare ediyosunuz bile demiyo. Bikere bişeye ihtiyacın varmı demekte yok eşim bide ev yapıcakmış. Ayrıca o kira bana sözüydü kayınpederimin babam ev alalım gerekirse ortak cocuklar kira düşünmesinler dediğinde benim kızımın evi var kirası her ay verilcek dedi.
O söz değilmi
Ben bunları eşime sakin bi dille anlatıyorum bana demezmi bu aile meselesi sen karışamazsın

Ne diyeceğimi bilemedim bi domuz oturdu boğazıma resmen buraktım catalımı.
Demek aile meseleniz bidaha ağzımı acmam senin aile meselerinle ilgili dedim ve kızımla oyunamaya başladım
İşe gitti sürekli yazıyo şimdi yanlış anladın öyle demek istemedim diye dönüş yapmıyorum ama cok kırıldım ne demek ya İçim ilk defa bukadar cok kırıldı hanımlar nasıl bi ders vermeliyim ben bu adama bu lafı ona nasıl yedirtmeliyim ben hep aileyiz sanıyodum demekki herkesin kendi ailesi ayrı oluyomuş