Aile ol(a)mamak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayırlısı olsun senin için.
mantığını ve kalbini ortak paydada buluşturur ve çok mutlu olursun inşallah :)

ben babamdan mustaribim. o da aynı senin baban gibi sürekli çocuklarını eleştirir hakaret eder ve dahası... onları karşına almaktansa onlardan uzak durmak bazen çok iyi geliyo.. asla değiştiremezsin hiç uğraşma. zaten değişmeyecek olan kişilerle kavga etmek tartışmak ne kadar doğru olur ki ? anne baba hakkı vardır eyvaALLAH ama onlarda evlat hakkı olduğunu bilseler de büyük yanlışlara sürüklemeseler evlatları

allah herkesi annelikve babalık içgüdüsüyle, merhametiyle yaratmıyor ne yazıkkı bazı kişiler sadece doğumumuza vesile olmuş iki insandan biridir hatta bazen en büyük düşmanımız... olsun beterin beteride vardır sizi beslemişler büyütmüşler ele muhtaç etmemişler buna da şükür annedir babadır deyip devam edeceksiniz.

bende annemle hiç anlaşamam
sürekli azarlar, asla takdir etmez, hiçbirşeyimi beğenmez.
neden bana karşı böyle olduğunu sorduğumda da 'hayata karşı güçlü olmalısın. karşına daha neler çıkacak. ilk çıkan zorlukta pes mi edeceksin böyle der'
nasıl bir mantıkdır anlamıyorum..

merhaba
benim babamda sürekli azarlardı. mesela yerde bişey görse saatlerce azarlardı. işten eve geleceği zamanlar hangi deliğe gireceğimi şarırdım. hiç unutmam kardeşimle o gelmeden yattık bi gün. o gün de komşu geldi. siz bu saatte uyuyor musunuz dedi. saat 7 ydi. şimdi komik geliyor.
evliyim iki çocugum var şuan. annemle babamla görüşmüyorum. evleneceğim zaman ve evlendikten sonra bir sürü olay cıkardılar. görücü usulü sayılır üstelik. benim asıl üzüldüğüm annemle de bi bağımız olmamış hiç. söylemediği kötü söz kalmadı bana zamanında. torunlarının ikisini de görmediler. merak da etmiyorlar.
ben de cocuguma sebepsiz yere çok kızarım. ama sonrasında cok üzülüyorum. insanın gördüğü eziyeti yapmaması lazım ama elimde olmuyor. yalnız başına büyütüyorum çocuklarımı. nefes alıcak bi dakikam olmuyor. ikisi de çok bağlılar bana. bırakıcak kimsemde yok. bunalıyorum. zaten yeterince bozuk psikolojim. açılan yaralar kapanmıyor size söyleyeyim. hele de insanın en yakınları böyle yaparsa gerisi ne yapmaz diye düşünüyorum hep.
allah saglık versin, cocuklarımın ihtiyacı oldugunda hep yanında olayım inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…