- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
arkadaşlar sevgilimi ailem başta istemedi tabi o zaman şartların hiçbiri uymuyordu evlilk için yaşlarımızda küçüktü ben bi delilik yapıp aileme söyledim fakat red cevabı aldım
tabi sen niye söylüyosun 19 yaşında ne işin var evlilikle.yaşım 21 şuan.2 -3 seneye evlilik düşünüyoruz.iş güç oturunca tam olarak.aranızda ailesinden başta kesinlikle olmaz cevabı alıp daha sonra ikna edebilen ya da zorla evlenip mutlu olan var mı? aile nasıl ikna edilir.? kafayı yememe ramak kaldı.
Şimdilik muhabbetini açmasan; 2-3 seneye sonra onlarda zaten senin yaşının geldiğini düşünmeye başlarlar. Hem arkadaşında evliliğe daha hazır olur. Niye şimdiden kafayı yeme boyutuna geliyorsun ki?arkadaşlar sevgilimi ailem başta istemedi tabi o zaman şartların hiçbiri uymuyordu evlilk için yaşlarımızda küçüktü ben bi delilik yapıp aileme söyledim fakat red cevabı aldım
tabi sen niye söylüyosun 19 yaşında ne işin var evlilikle.yaşım 21 şuan.2 -3 seneye evlilik düşünüyoruz.iş güç oturunca tam olarak.aranızda ailesinden başta kesinlikle olmaz cevabı alıp daha sonra ikna edebilen ya da zorla evlenip mutlu olan var mı? aile nasıl ikna edilir.? kafayı yememe ramak kaldı.
Bence bunlar 2-3 sene sonra düşünülecek şeyler.arkadaşlar sevgilimi ailem başta istemedi tabi o zaman şartların hiçbiri uymuyordu evlilk için yaşlarımızda küçüktü ben bi delilik yapıp aileme söyledim fakat red cevabı aldım
ailesinin kyde yasamasıYaşla ilgili durumun dışında başka sorunlar varmı ailesel filan..
korkuyorum ailemin hç rzası olmazsa dıye.ailemn beklentleri büyk.nrmal ış sahbi olmasndan zıyade ögretmen bi damat istıyorlar mesela.Şimdilik muhabbetini açmasan; 2-3 seneye sonra onlarda zaten senin yaşının geldiğini düşünmeye başlarlar. Hem arkadaşında evliliğe daha hazır olur. Niye şimdiden kafayı yeme boyutuna geliyorsun ki?
ailen olmaz diyorsa vardır bir bildikleri rızaları yoksa dikkat et derim ben.yaşın çok genç...gençlik hatası yapmandan korkuyorlardır.sen sen ol ailenin rızası olmadan bir evlilk yapmaarkadaşlar sevgilimi ailem başta istemedi tabi o zaman şartların hiçbiri uymuyordu evlilk için yaşlarımızda küçüktü ben bi delilik yapıp aileme söyledim fakat red cevabı aldım
arkadaşlar sevgilimi ailem başta istemedi tabi o zaman şartların hiçbiri uymuyordu evlilk için yaşlarımızda küçüktü ben bi delilik yapıp aileme söyledim fakat red cevabı aldım
değişik ve seviyesz bi yorum olmuş.evliliği düşünüp kafa yemek değil benmki ailemi üzmemek istiyorum.21 yaşında evlenen çok insan da var ayrıca mutlu.Allah kimseyi pişman etmesin.ailemi üzdüğüm için arada kaldığım içinkafayı yiyorum.evvliliği 2 3 sene sonra düşündüğü yazımda belirttim.Çok büyümüşsün maşallah, evliliği düşünüp kafa yeme vaktin gelmiş, tam gaz devam.
sağolasın içten yorumun için canım.Umarım hep huzurlu bi yuvan olur.Ahhh ben neleer çektim. Ama çekiceğimi ben de sözlümde çok iyi biliyorduk her şeyi göze alarak başladık ilişkiye 4 yıl önce ünide tanıştık. Biz de kültür ve mezhep farkı vardı. Ben de gittim anneme söyledim hemen ki alışsınlar biraz annem kıyametleri kopardı teyzeler halılar amcalar duydu zamanla onlarda kopardı önüne gelen laf dedi. Sonra kendime geldim duruşumdan taviz vermemeye başladım. Çünkü ailem tanımdan etmeden hiç bişe bilmeden tepki veriyordu. Tanısınlar bu çocuk alkolik küfürbaz döver söver desinler o gün ayrılırdım ama mezhep olayı beni ilgilendiren bir durum dedim ve tavrımı koydum. Sözlümün tarafından hiç sıkıntı olmadı. Sözlüm hep destek oldu bana her gece ağladım sonra tek tek herkesle tnaıştırdığm her tanıştırdığım çok sevdi. Sonra sıkıntıdan sedef çıktı ben de annem de dayanamadı daha gizli gizli ağlarken yakaladı beni kaç kere tek istediğim sadece tanışmalarıydı... annem zamanla yumuşadı. Sıra geldi babama dünyayı yıktı ama bana tek kelime etmedi bu iş olmayacak dedi... o evreleri anlatsam roman olurr çok uzunn. Uzun işin kısası sevdiğim adamdan emindim çekiceksem de kendi hatamın bedelini çekerim dedim. Ben kimseyi ayırmam dedim kürt sünni alevi laz diye önce kendim tanıdım çooooooook sevdim sonra herkese tanıttımmm çoook sevdilerr şimdi çok mutluyuz.
Eğer karşında ki kişiden eminsen üstüne basa basa diyorum ama eminsen ve seviyorsan da o da seni yarı yolda bırakmayacaksa pes etme benim ki olduysa bu hayatta olamayacak diye bir şey yoktur
yaştı canım ben zaten farkındayım hatamın o yaşta aileye öyle denir mi.daha erken olduğunuda biliyorum benm için.yaşadığım şeyler içimde patlamasın diye artık buraya yazdım .o zaman askere gitmemişti işi yoktu.ama şu an ben atancm inş memur olucm Allah izin verirse hazirnda.o da gelince bi iş bulursa ve ondan emn olursam inş ailemi rıza etmek tek amacım.rızasız olanlar hep mutsuz.sadece yaş ve işle ilgiliyse onlar olunca rızalarını alabilirsin,
tabi onlara göre başka bir problem yoksa.
Çok büyümüşsün maşallah, evliliği düşünüp kafa yeme vaktin gelmiş, tam gaz devam.
yaştı canım ben zaten farkındayım hatamın o yaşta aileye öyle denir mi.daha erken olduğunuda biliyorum benm için.yaşadığım şeyler içimde patlamasın diye artık buraya yazdım .o zaman askere gitmemişti işi yoktu.ama şu an ben atancm inş memur olucm Allah izin verirse hazirnda.o da gelince bi iş bulursa ve ondan emn olursam inş ailemi rıza etmek tek amacım.rızasız olanlar hep mutsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?