aile rızası.

e şimdi bizimkiler 2- 3 sene sonrada hayır drlerse ben vazgeçmk zorunda kalcm o zaman nolcak benim halim :))hadi seni delirteyim :)
Güzelim şu anı yaşıyoruz di mi.Şu an ki şartlarda.Şu an ki düşünce yapısıyla.Biz sana şimdi taktik versek 3 sene sonrası için ne olacak ki?Bakalım 3 sene sonra herşey aynı yerinde mi kalacak.İnsanın 1 ay sonra fikirleri değişirken,sen 2-3 yıl sonrası için bu ilişkinin devam edeceğine,duygularının değişip değişmeyeceğine emin misin.Yahu onu da geçtim.Ölümlü dünya.Yarınımız ne olacak belli değil.Sen bugününe bak.O gün geldiğinde ailene tekrar söylersin.Sana ititraz ederlerse,geçerli bir sebepte sunmazlarsa o zaman ne yapacağına karar verirsin.

insanların saygı duyacağı bi insan olmak istiyorsanız öncelikle üslubunuzu düzeltmelisiniz.

Benim üslubuma laf edebilecek bi insan değilsin, 18 yaşında evlilik derdine düşmüş, 21 yaşında sevgilisini ailesine kabul ettirebilme endişesiyle kafayı yiyecek kapasiteye sahip bi insan olarak.

Ailen hayir demekle cok iyi etmisler. Demekki cok hayirli bir ailen var. Onlari bir erkek icin kirmaya degmez. Aileler cogunukla hakli cikar. Tecrubeyle sabittir.

Benim üslubuma laf edebilecek bi insan değilsin, 18 yaşında evlilik derdine düşmüş, 21 yaşında sevgilisini ailesine kabul ettirebilme endişesiyle kafayı yiyecek kapasiteye sahip bi insan olarak.
senmaşallah çok büyümüşsün diyerek başlattın bu konuşmayı .kimin ne yaşadığını bilemessin bana da böyley yorumlar yapacak kişiliğe sahip değilsin.buna kannaat getirttin devam ederk

hayır sen beni ne kadar tanıyorsun kardeş? kapıkomşumsunda haberim mi yok ? ben sadece 19 yaşımda onlardan gizli iş çevirmeyeyim diye bu konuyu açtım.üslubun bozuk ayrıca terbiyedende oldukça yoksunsun.

peki .teşekkür ederim canım :)

Sizin yorumunuzu okuyunca, biran ben yazdim sandim. Ama herzaman sizinki gibi mutlu sonla bitmiyor. Bende ayni sorunlarla zorla evlilik yaptim ve senelerdir cekiyorum: ((

ailesinin kyde yasaması
Benim esiminde ailesi koyde yasiyordu. Sevgili kayinvalidem yazin ortasinda corap giyeceksin, biraz kapali giyineceksin diye tutturup beni esime kirpalatmisti: ((Ben hic koy hayati gormemistim.yasadiklari yerden dolayi dar goruslu olabiliyorlar canim. Dikkatli ol derim sana.

evet canım dikkat etmek lazım :) da öyle değiller kendi kızlarıda var bnden süslü.)

herkes senn gibi şanslı değil demek ki :) Allah kimseyi pişman etmesin.hepinizin yuvası huzur dolu olsun inşallah.
Almak için dünya'yı yıktım ama benim de korkularım yok değil :) Sevmediğin adamla evlenmek kadar berbat bir şey var mı ha tecavüze uğramışsın ha sevmediğinle evlenmişssin
Cok sevdigimi kendi zorlamam sonucu ailemi ikna ederek evlendim. Ikna sayilmazdiya neyse( simdiki aklim olsaydi ahhhhh ahh: ((
Ahh yapma bunu :) En çok korktuğum şey.. senin adına çok çok üzüldüm inşallah bir çıkış kapısı bulabilirsin

ailen haklı gerçekten çok erken bunları düşünmek için
zamanı geldiğinde onlar da uygun görürse onay verirler tabi, niye vermesinler
tabi başka problemler yoksa yaştan başka

Bulamadim canim. Tam 20 yili askindir cekiyorum. Evlendikten sonra aileside isin icine girince gercek yuzunu gosterdi ama artik cok gecti: ((

Bulamadim canim. Tam 20 yili askindir cekiyorum. Evlendikten sonra aileside isin icine girince gercek yuzunu gosterdi ama artik cok gecti: ((
Evlilik gerçekten şans. Ne yaparsak yapalım aynı evi paylaşmadığımız sürece tanıyamayız.
Aileler can ciğer rest çekilmez ama ikna edilir, yine de herkes sevdiğini almalı..
En çok korktuğum olay senin şuanda söylediklerin ama başkasıyla evlensem bile bunun başına gelebileceği ihtimali rahatlatıyor.
Senin için de çok üzüldüm koskoca 20 yıl.. kendin için en iyisini düşünmelisin inşallah bu durumun düzelir.
Konu sahibi sen de kimseyi dinleme dili olan yorum yapar psikolojini bozarlar ama başını yastığa koyduğunda düşüncelerinle sen yalnız kalırsın :) en iyisini sen bilirsin aileni de senden başka kimse çok düşünmez kimse de senden fazla sevmez :)
Ben çıkıyorum konunu takip edicem inşallah güzel haberlerini görürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…